Sisdagli61 Arkadasim ilgine alakana tesekkürler yazmis oldugun firma ile yazistim senin yazinida kopyalayip onlara gönderdim cok memnun olduklarini yazmislar banada 1500 Kabin arti Proje 150 TL Bildirmisler tabiki nakliye haric Fiyat nasil uygunmu bende bu ara nereli oldugumu Yazayim Tesadüf Hemseriyiz Bende Giresunda Kaliyorum ama simdi Almanyadayim Mart ayina kadar Bende Tüm Arkadaslarin Yeni Yillarini Kutlar Saglik Sihhat Esenlikler Dilerim tüm Sevdikleri ile
quote:
Orijinalden alıntı: sisdağılı61
Merhaba arkadaşlar. bay-m camlı kabin somuş.Arkadaşım boşuna arama Adana da akdemirler isimli firmayı ara onlar derdine en hesaplı şekilde yardımcı olur.PTT kargo ile her yere gönderiyorlar.Zaten satanların bir çoğuda onların ürününü alıp uçuk rakamlara satıyor.Ben bir tanıdık aracılığı ile bazı yerlerden fiyat aldım 3000 TL gibi şeyler deiler. Ara onları bul sor muntajı çok basit.Delmeye filan gerek yok.Telefon ve adrelerini yazıyorum. Hüseyin Akdemir 0532 253 54 04 Fabrika 0322 421 22 25 www.akdemirlerfiber.com.tr Arayın görüşün.Ha bunun yanında ben Adanalı filan değilim.Karadenizliyim.Sadece iyi mal ve fiyatın reklamını yapmak istedim.Bu firmadan iyisini bulamazsın.
2006 rangere gecen yıl 4 adet kızdırmayı 35 e falan aldım. soğuklarda hemen belli etti. çok zor çalışıyordu değişti süper oldu. orjinalleri 150.000 km gitti :)
merhaba bay_m.ben trabzon beşikdüzü yazları yayla zamanı orda kışın istanbulda yaşıyorum.sana zaten güzel fiyat vermişler.gönderiyi ptt kargo ile yapıyorlar en ucuzu o.gerçekten sana çok güzel fiyat vermişler.bana paranın yarısını yatır dediler kalanınıda birhafta sonra tabi işe başlamak için ben hepsini gönderdim baktımki sözlerine sağdık adamlar helal olsun.bir hemşerim ver araç dizaynı yapıyor kabini onlardan satı alıp benden yaklaşı 3000 tl + proje istedi.bende soranlara adres ve telefonlarını verdim.işi adamgibi yapanlar para kazanmalı. yeni yıl herkese mutluluk getirsin.
merhabalar arkadaşlar nnt nanao teknoloji aş isimli bir firma bor dan yakıt katkısı yapmış.bir defa koyunca iki depo etkili olurmuş.yüzde elli tasarruf sağlarmış.eğer doğru ise çok iyi.ben bulup kullanmak niyetindeyim.kullanan arkadaş varmı.varsa paylaşırsa sevinirim.merkezleri galiba istanbul florya tarafındaymış.sağlıkla kalın.
Arkadaşlar,
Aracınıza bilmediğiniz şeyleri koymayın, enjektör takımı 5000 tl. siz düşünün
Birde hi-rider için özel deri/kumaş kılıf satan/diken birileri varmı?
arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selam olsun.2010 ranger aldım tv navigasyon takmak istiyorum ama çerçevesi yokmuş sanırım.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?teşekkürler
oven07 o konu beni delirtti. ama çözümü birgün budum. akrabalarda yeni mazda bt50 var onun teyp normal doubledın değil bildiğimiz küçük teyp koyuyorlar. yani çerçeveli ve birebir uyumlu. mazdanın teyp ve alt çerçevesi nerde bulunur bilmem ama tek yol bu. bende siyah 2010 aldım. süper memnunum inanılmaz bir görüntüsü var. eski high riderler yanında sönük kalıyor. çok çekici :) ileride bende kenwood dvd nav alcam. çerçeveyi bulursan banada mesaj atıver sana zahmet.
merhaba arkadaşlar. 2010 model araç alan arkadaşlar güle güle kullanın.XivA arkadaşımız eski kasa araçların kendi 2010 model aracının yanında sönük kaldığını söylemiş.kuzgun yavru misali 2010 mayısta 2011 model çıkar ağustos ayı gibi satışa başlar.ozaman 2010 lar sönecekmi. yeni araba alan arkadaşlar arabalarını güle güle ve zevkle kullansınlar. herkese mutlu günler dilerim.
arkadaşım sürçü lisan etttim affola. kimsenin kalbini kırmak istemem. özür dilerim ama biz araç kiralama yapıyorum devlet dairelerine rangerin her modeli var mazda bt 50 ler, hiriderlar l200 ler vs.. ama yakından yeni siyah 2010 XLT yi görmeni isterim :) hiriderlar benim ilk pickup aşkımdı. trafik takipcisine gidecek dosyası bende idi kapalı zarf açtım. en merak ettiğim konu BU RANGERLAR nerede üretiliyordu. hepsi değişik değişik ülkelerde imiş. benimkinde "MADE IN KOLN GERMANY" yazıyordu çok sevindim. allah herkeze versin. 3 ay sıra bekledim şimdi bayiler 4-5 ay süre veriyor arac yok!
XiVA arkadaş kusura bakma amaaaaa yanlışın var. Köln sadece Fiesta üretiyor onun dışında almanya hiç bir araç üretmemekte. Nereden biliyorum diyorsaaaaaaan her hafta oradayım (Mühendislik merkezinde). Ford Ranger = Mazda BT50 ve hepsi Malaysia üretimidir. Ford mühendisliği bile yok bu araçlarda.
Saygılar
ben almanyada fabrika olduğunu bile bilmiyordum. ama dosyasındaki ticari bir belge var. ıvır zıvır herşey yazıyordu. en ince ayrıntısına kadar. bir satırda da fabrika = köln gertmany yazıyordu. ben normalde ya belçika yada taiwwan olarak biliyurdum. motorlar geliş ve ayrıntıları bile mevcuttu. MAZDA direckt enjention 105KW turbo diesel engine falan yazıyordu. bende zaten dosyayı hemen tekrar yapıştırdım teslim ettim.
Bence Avurpa girişi Almanya / Köln tarafından yapılıyor. Tüm Avurpada satılan parçalar nasıl Köln tarafından dağıtılıyorsa oda öyledir (buda benden tahmin :-) )
Fakat senin dediğin gibi Almanya'da sadece Fiesta kaldı, geri kalan hep Belçika, Espanya (Valencia).....
Türkiye'de satılan RANGER lar 3 markanın ürünü; MAZDA, MITSUBISHI VE FORD. En azından benim aracımda marş motor ve şarj dinamosunun Mitsubishi marka olduğunu biliyorum. Bu durum beni rahatsız etmiyor, bu markaların parçaları bayağı dayanıklı ve dağda-taşta, çamurda-karda RANGER kullanmak çok keyifli. Tek sıkıntım karda buzda 4x2 gitmek, bu çok riskli zira araç stabil değil, onunda çaresi buzlu ve virajlı yollarda 4x4 gitmek, biraz fazla yakıyor ama tank gibi ve son derece stabil. Yalnız bizim ülkede bu aracı cok pahalı sattıkları gibi nedense SUV sınıfına sokup yüksek vergi alıyorlar.Bu çok komik bir durum halbuki bu araç resmen bir kamyonet, 4 çeker olunca BMW X5 gibi muamele görüyor. 4 çeker otobüsleri hangi sınıfta değerlendiriyorlar merak ediyorum. Amerikada yılın aracı seçilen RANGER hybrid 25 000 $ bu fiyata 4x2 alamıyoruz galiba.
Arkadaşlar merhaba,
ya Almanya 4x4 sayfasında Ranger mazot filitresi -10 derece intibaren donuyor diyorlar. Ve Ford Servisi bunu biliyormuş ve tüm araçlarda istek/şikayet üzerine mazot filitresini değiştiriyor muş. Bununla ilgili birşeyler duydunuz mu? Kışta sıkıntı yaşadınız mı?
Saygılar Ali
quote:
Orijinalden alıntı: Aquadigio
Arkadaşlar merhaba,
ya Almanya 4x4 sayfasında Ranger mazot filitresi -10 derece intibaren donuyor diyorlar. Ve Ford Servisi bunu biliyormuş ve tüm araçlarda istek/şikayet üzerine mazot filitresini değiştiriyor muş. Bununla ilgili birşeyler duydunuz mu? Kışta sıkıntı yaşadınız mı?
Saygılar Ali
-12 derecede böyle bir sorun yaşamadım ve duymadım.
-1 dereceye kadar düştü kullandığım yerde ege bölgesindeim ben o yüzden bişe diyemem ama hiç ööle bi sorun yaşamadım bu arada 2010 modellerin hepsinde yakıt ısıtıcıda standart sunuluyor.
merhabalar arkadaşlar,yakıt ve hava filtresini hesaplı alabileceğimiz biryer bilen varmı? böyle bir yer bulurisek baya iyiolur. rancer lerin mazot filtresi galiba çok hassas.o nedenle herkes soğukta donmasından şikayetçi.fakat ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. sağlıkla kalın.
konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum: