Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.890
Cevap
20
Favori
370.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 75 000 oldu gerektiginde 3 ton yük vuruyoruz hala canavar gibi yine yatırdım ibreyi
  • helal be işte rangerin gücü ortada fazla sözede gerek yok
  • yeni rangerlar gelmeye başlamış tr ye. bu gün 36000 ya bitirdim düz vites hr yi. araç 1 haftaya gelecek. 44000 den 36000 e düştler kredili.
  • ranger 4x2 hi-rider kullanan arkadaşlara benim bir iki sorum olucak...

arkadaslar araçdan memnunmusunuz acaba??

arazi performansı olarak ne diyebilirsiniz??(camurda batma durumunda kurtulması veya tepe çıkışı konusunda 4x2 olması nasıl bir performans sağlıyor...
    vede karda buzda hafif eğimli yerde çıkamama gibi bir durumu oluyormu???

birde kronik sorunları hataları varmı acaba??
  • buz çamur dersen iş değişir. 15-20 cm balçıklı yerlerde arazi lastiği ve 150kg yükle çok çıktım gittim. ama karda arkadan çekiş dezavantaj yapıyor. tabi lastik seçimi çok önemli. ama arkaya goodyear mtr arazi serisi var onlardan alırsan çok rahat olur. ama yüksek hızı sevmiyor galiba lastik 140 falan. kronik sorun yok. çok zevkli bir araçtır. bu fiyat göre özellik olarak rakipsiz. ama tabiki bir sedan rahatlığı beklenemez.
  • ben gayet memnunum aracım 22.000 de.fakat binek araç ihtiyacımdan dolayı satıyorum.2009 model hi-rider.aracın arka kasasına ağırlık yaptırdın mı gayet rahat gidersin performansı gayet iyi beni hiç üzmedi.tabi ki 4x4 le arazi olayı bir değil ama gayet bozuk yerlere girdim çıktım.arazi şartlarını zorladım hç yolda kalmadım...tavsiye ederim.he bu arada asfalt yolda çoğu sedan araca kafa tutabilisin gayet seri bir motora sahip
  • Arkadaşlar bugün bir wildtrack deneme şansım oldu . Hakikaten içim gitti desem yeridir . İç mekanda thunder dan bir farkı yok ama dış görünüş ve aksesuarlar süper . Renk mavi , resmen parlıyor ve dönüp bakmayacak insan yok . Arka kasa sürgülü kapama var ve çok kullanışlı . Hi-rider ı değiştirsem mi diye düşünmedim değil hani:)
  • 3.0 motor olanı mı ?????
  • 3 litre olanının vergisini biliyorsunuz dimi :) 3,600 tl cik yıllık. dikkat edin heves edip alanların hepsi yavaş yavaş satılığa çıkarmış. 4 X 4 olunca kaybediyorlar. bu 3 litrelik modeli 4X2 olsa tek hedefim olur. benim yeni wiltrak kasa siyah rangerim de 2 haftadır gelecek. :(
  • Evet 3.0 olanı.

Ama 4x2 den dış görünümü çok farklı . Çok cezbedici . Ama vergi konusunda haklısınız , ona birşey diyemem . Para olacak zevk için alacaksın ancak öyle olur bu vergiyle.
  • 4X4 konusunda 3 litrelik toyota nın hilux u nü de bir bak. asıl para sorun olmasa o alınır. orjinal cipi de var. toyota yarış takımının hazırladığı 197ps 440newton gücünde ve güc devir aralığı da çok fazla. ama gel gelelim 4X4. incelemenizi tavsiye ederim. perde hava yastıkları fln... 4X2 de görünüş olarak yeni 2010 rangerler gerçekten harika. hele o arka camları siyah yapmaları süper olmuş.
  • çok harika bir motor olduğuna eminim 3.0 ın...ama türkiye için gerçekten gereksiz bir motor türü bence.sınırlı sayıda müşterisi olacak kanaatindeyim
  • 3,0 litre 4 X2 olsa bence çok tutulur. nasılsa vergi aynı. dikkat ederseniz motor gücü arttıkça yakıtta düşme olabiliyor. eski rangerlar (bizde hala var mevcut) 80-100 ps ve şuanki motorlardan çok yakıyor. sanırım da bu 3 litreler ön difransiyal ve donanımdan kaynaklı yakıt farkı var. ama unutmayın 3,0 litre daha zevklidir. bence getirilmsi ve 4X2 lere alternatif olarak sunulması gerekir.
  • Arkadaslar CAMLI KABIN almayi düsünüyorum Ranger Hi Reider 2009 model siyah renk icin en uygun nereden bulabilirim fiyatlar ne kadar cikma bulmak da mümkünmü acaba
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay_m -- 3 Ocak 2010; 23:31:23 >
  • walla benim hiç bi bilgim ama tavsiyem sahibinden.com gibi sitelerde araştırman mutlaka bulursun uygun fiyata
  • Merhaba arkadaşlar.
    bay-m camlı kabin somuş.Arkadaşım boşuna arama Adana da akdemirler isimli firmayı ara onlar derdine en hesaplı şekilde yardımcı olur.PTT kargo ile her yere gönderiyorlar.Zaten satanların bir çoğuda onların ürününü alıp uçuk rakamlara satıyor.Ben bir tanıdık aracılığı ile bazı yerlerden fiyat aldım 3000 TL gibi şeyler deiler.
    Ara onları bul sor muntajı çok basit.Delmeye filan gerek yok.Telefon ve adrelerini yazıyorum.
    Hüseyin Akdemir 0532 253 54 04
    Fabrika 0322 421 22 25
    www.akdemirlerfiber.com.tr
    Arayın görüşün.Ha bunun yanında ben Adanalı filan değilim.Karadenizliyim.Sadece iyi mal ve fiyatın reklamını yapmak istedim.Bu firmadan iyisini bulamazsın.

• Nereden yazdığını bilmiyorum ama mutlaka projeyide onların çizdirmelerini söyle benden İstanbulda prje ve ruhsat için şubat 2009 da 750 Tl + muayene istediler pojeyi onlar yaptırdı fatura ile birlikte gönderdiler.Fakat faturada mutlaka MONTAJ İŞCİLİĞİ de yazılmasını belirt.Daha sonra muayene ve yeni ruhsat onlarıda zamanın var ise kendin yap.Bak kaça mal edersin.
  • TÜM ÜYELERİN YENİ YILLARINI KUTLAR YENİ BİR YILDA HERKESE MUTLULUKLAR DİLERİM.
    Bunun yanında 81 krş a mal olan akaryakıtı şimdikinden daha ucuza değil en az biryıl boyunca şimdiki fiyatından kullanmak temennisiyle herkese kazasız belasız seyirler dilerim.Sağlıkla kalın.
  • Mrb'lar;

2004 RANGER 4X4 orijinal kızdırma bujisi (NGK veya BOSCH) nereden bulabilirim?

Yedek parça kodu yanılmıyorsam XM34 12A342 BA .

Yardım edenlere şimdiden tşk...
  • hiç bi fikrim yok yetkili servislerden fiyat aldın mı?????
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.