Bildirim
YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (35. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
aslimdayok
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kış lastiği için 195/65/15 kullansak problem olur mu?
Eski aracımızın lastiğini kullanmak istiyoruz ama 60-65 olayı aklımda soru işareti yaratıyor. -
-
İnternette lastik ölçüsü hesaplama dediğinde çıkan hesaplamada
195 60 15 yerine 195 65 15 olduğunda
DEĞİŞİM YÜZDESİ :3.0732860520094607
açıklama olarakta "Aracınızın lastiklerini farklı ebatta bir modelle değiştirmek istiyorsanız lastik dönüşüm ve denklik oranlarına dikkat etmenizde yarar var. %3 den daha büyük veya daha küçük ebattaki lastikleri yakıt tüketimi, yol tutuşu ve fren güvenliği açısından tavsiye etmiyoruz. KolayOto Lastik Ölçüsü Hesaplayıcı’ya aracınızın mevcut lastik ebatını ve almak istediğiniz lastik ebatını girerek, modeller arasındaki çap farkını yüzdesel olarak hesaplayabilirsiniz."
diyer sizde hesaplama yapabilirsiniz İyi günler. -
Herkese merhaba iyi forumlar arkadaslar bu hafta içi inşallah tourneo arac sahibi olacağım ancak aklıma takılan sorular var öncelikle 58 bin liraya titanyum modelinde karar kıldım ancak titanyum Plus modeline 3 bin lira fark istediler 2 hava yastığı start stop ısıtmalı koltuk ve ön cam olarak 3 bin fark sizce verılırmi??? Diğer bir sorum bu araçta turbo varmıdır yetkili satıcıdaki temsilci olmadığını söyledi ama TDCİ motor turbosuz degildir diye düşünmeden yapamadım ve son sorum benim için araçtaki en önemli parçalardan biri müzik sistemi nasıl??? videoda biraz bahşedilmiş ancak kullananlar olarak size sormak üstadım, müzik sistemi yüksek seslerde sesin kalitesini bozuyormu yoksa guzel bir akıcılıkta devammı ettiriyor cvplarsanız mutlu olurum simdiden tskkrlr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarentina_26 -- 11 Aralık 2016; 2:52:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Isıtmalı koltuk devamlı kısa mesafe giderseniz kalorifer ısıtma işlemini geç yaptığından gayet kullanışlı yaklaşık 2-3 dakikada ısıtmaya başlıyor. Kalorifer ise çok soğuklarda ısıtması 5-10 dk.aralığında olabiliyor. Ön cam ısıtma ise yaşadığınız şehir karasal ve kırağı vb. soğuk çok varsa gerekli, yaklaşık 1-2 dakika arasında ön camı tamamen çözüyor. Start stop yani gereklimi denebilir ama hava yastıkları için allah kaza bela vermesin ama parasal olarak sizin bütçenize bağlı. -
günümüzde turbosuz dizel araç yok -
çözüm bulabildinizmi aynı surunu yaşıyorumda -
çözüm bulabildinizmi aynı sorunu yaşıyorum kumandaya basmayınca bagajı açamıyorum -
Kumandadaki Sanırım bagaj butonuna 15 sn gibi sürekli basılı tutun.Kilit tamamen açılıyor ve artık kapılarla kitlenip açılıyor.Geçmiş sayfalarda geçmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
günümüzde turbosuz dizel araç yok
Renault dci motorlarda turbo varmı????
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyin10
Isıtmalı koltuk devamlı kısa mesafe giderseniz kalorifer ısıtma işlemini geç yaptığından gayet kullanışlı yaklaşık 2-3 dakikada ısıtmaya başlıyor. Kalorifer ise çok soğuklarda ısıtması 5-10 dk.aralığında olabiliyor. Ön cam ısıtma ise yaşadığınız şehir karasal ve kırağı vb. soğuk çok varsa gerekli, yaklaşık 1-2 dakika arasında ön camı tamamen çözüyor. Start stop yani gereklimi denebilir ama hava yastıkları için allah kaza bela vermesin ama parasal olarak sizin bütçenize bağlı.
Tskkr ederim hocam verdiğin bilgi için zaten ek 2 hava yastığı biraz cezbetti bizi çünkü Allah korusun bişey olursa o 2 hava yastığı sayesinde hayata tutunmakta olabilir oyuzden titanyum plusta karar kıldık nasipse bu çarşamba elimizde birde teyp performansı nasil acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: quarentina_26quote:
Orijinalden alıntı: Arif
günümüzde turbosuz dizel araç yok
Renault dci motorlarda turbo varmı????
Dalga mı geçiyorsunuz ciddi mi soruyorsunuz anlayamadım ama var, yukarıdaki mesajım aynen geçerli
Bu arada cdi motoru Dacia, Nissan ve Mercedes de kullanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 17 Aralık 2016; 9:18:21 > -
arkadaşlar ikinci el otomobil ruhsatlı tourneo courier almayı düşünüyorum.bütçem max 45bin.bu aracın en ful versiyonu hangisi?bana hangi modeli önerirsiniz?km düşük olması benim için çok önemli. -
arkadaşlar max 45bin lira bütçem var.otomobil ruhsatlı tourneo courier satmayı düşünen varsa bana pm atsın.bu araçtan almayı düşünüyorum. -
Arkadaşlar merhaba,
Ticari ruhsatlı courier titanyum plus (full camlı) araçların Ankara şehir merkezi kullanımlarında sıkıntı yaşar mıyız? Büyükşehir belediyesinden alınan bir belge ile özellikle kızılay ve ana arterlerden dilediğimiz zaman geçebiliyormuşuz diye duydum. Bizzat bu belgeyi alan var mıdır?
Sebebi şu, aracın sıfır ticari fiyatı ile 2016 filodan çıkma binek yani journey 2. El fiyatı aynı. Ankara şehir içi bu aracı kullanan arkadaşlar, şehiriçi içi güzergah kısıtı tecrübeleri ile beni aydınlatabilirler ise ve tahminimden az sorun okursam sıfır araca (ticari) yönleneceğim.
Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: uprelude
Arkadaşlar merhaba,
Ticari ruhsatlı courier titanyum plus (full camlı) araçların Ankara şehir merkezi kullanımlarında sıkıntı yaşar mıyız? Büyükşehir belediyesinden alınan bir belge ile özellikle kızılay ve ana arterlerden dilediğimiz zaman geçebiliyormuşuz diye duydum. Bizzat bu belgeyi alan var mıdır?
Sebebi şu, aracın sıfır ticari fiyatı ile 2016 filodan çıkma binek yani journey 2. El fiyatı aynı. Ankara şehir içi bu aracı kullanan arkadaşlar, şehiriçi içi güzergah kısıtı tecrübeleri ile beni aydınlatabilirler ise ve tahminimden az sorun okursam sıfır araca (ticari) yönleneceğim.
Teşekkür ederim.
pek sıkıntı yaşamazsınız camlı koltuklu panelvanla,
o aldığınız/alacağınız belge size sadece 07.00-10.00 ve 16.00-20.00 saatleri dışında giriş izni verir
https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=71229137
-
Mesajınız için teşekkür ederim. Eklediğiniz bu belgeyi daha önce görmüştüm. Şimdi şöyle bir durum var. Ev çayyolunda işyerin esatta, bu belgede yazan arterlerden, inönü bulvarından, bülbülderesinden geçerek saat 8 gibi işime ulaşıyorum. Bunun haricinde şehir içi dolaşımlarımızı 10-16 saatlerine kaydırırız. Onda da sorun yok. Ancak bu stres oluşturur mu her gün oraya giriliyor muydu vs onu bilemedim. Aksi durumda aracın ticari oluşun hız sınırı, muayene vb diğer problemleri hiç sorun değil.
Ticariyi kabullenirsem almak istediğim renk ve temizlikteki aracı almış olcam. Aksi halde 2. Ele talim etcez binek için. -
2014 model Delux pakete hiz sabitleme taktirmayi dusunuyoruz. Bu konuda bize yardimci olabilecek olan var mi ? Yeni toyota vb bir cok araca sonradan düşük bir bütçe ile takilabildigine dair video dahil paylasimlari görünce boyle bir caba icerisine girdik.. -
Opsiyonel olarak sunulmuyor. Taktiramazsiniz diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X