Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.153
Cevap
53
Favori
491.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nulla Poena Sine Lege kullanıcısına yanıt
    Ülkemizdeki vergilendirmeden dolayı ust seviye araçlara çıkamıyoruz. Ama ust seviye araçları aratmayan courier imdadimiza yetişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sizin değeriniz benimkine göre iyi, ben İstanbul trafiğinde kullaniyorum ve bazen sinirlenip gaza yapıştığım oluyor belkide bundandir

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza61TS

Ülkemizdeki vergilendirmeden dolayı ust seviye araçlara çıkamıyoruz. Ama ust seviye araçları aratmayan courier imdadimiza yetişiyor

Gerçekten malzeme kalitesine plastiklerine döşemelerine tuşlarına falan bakıyorum bazı araçlardan çok daha iyi. 1 aydır neredeyse her bayiyi gezdim her araca baktım. Dizel ve ucuz araba isteyen courierden kesinlikle memnun kalacaktır. Adam D segment superb satıyor elektronik park freni falan var katlanan ayna vs ıvır zıvır var, bluetooth koymamış dijital klima koymamış hız sabitleyici koymamış(active paket). Bende zaten var olan bu özelliklerden onbinlerce lira daha fazla verdiğim halde vazgeçmek zorunda kalmam ayrı bir saçmalık. Sonuç olarak eldeki aracın kıymetini bilmek lazım.

• quote:

Sizin değeriniz benimkine göre iyi, ben İstanbul trafiğinde kullaniyorum ve bazen sinirlenip gaza yapıştığım oluyor belkide bundandir

Bence o kullanıma göre normal değerler, zaten aracın en çok yakacağı durumda kullandığınız halde 7 litre yakması iyi bile denebilir.
    Valla bu konuda haklisiniz. Çoğu üst sınıf araçlarda otomatik far ve otomatik silecek ayriyetten koltuk ısıtma ve start stop opsiyonel olarak sunuluyor ve bu araçlar courierin 2 katı fiyatlara satılıyor.

Bencede yanı valla boş yol gördüm mü tabi e 5 gibi 140 150 yapıştırıyorum. Sonuçta motoru açmak gerek ;)

• Merhabalar bugün itibariyle 2016 1.6 titanPlus ile Courier kullanıcısı oldum. İlk günüm ve beğendim aracı, daha önce çookkk araştırmıştım. Bir tek şok geçirdim yakıt depo kapağı araba kilitli olsa bile kapak açılıyor çok acayip
  • mirza25 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    Kaca aldınız sef

• mirza25 M kullanıcısına yanıt
    Kapak açılıyor ama pompa deliğe girmeden iç kapakçık açılmıyor. Hayırlı olsun. Bende ,2016 ağustos da 0 aldım. Siz kaça aldınız?

• sağolun arkadaşlar, 57.500 e aldık 2016 haziran çıkış titanium plus 6000 km hususi ruhsat.

peki biri hortum sokup depoyu boşaltamaz yani
  • Arkadaşlar far anahtarı sıfırkenn hiçbir far yanmasın istiyorum ama sanırım gğndüz farları yanık kalıyor. Hiç yanmamasını nasıl yapabiliriz anahtar sıfır konumunda iken.

• Merhabalar 2015 titanium plus 1.6 alarak katıldım bende aranıza. Bir haftadır kullanmama rağmen şimdilik üzmedi beni. Turbo devri altında biraz hantallaşsada sonrasında gayet iyi toparlıyor. İstanbul dan ankaraya 5.3 lt/100 km ile geldim ki bence gayet başarılı.

• Merhaba arkadaşlar. İş arabam bubaraçdan. Ve bir isteğim var ama yapamadım. Motor çalışır vaziyette duraklamalarda far anahtarını sıfır konumuna getirmeme rağmen gündüz farları açık. Evet zaten böyle olması gerek ama ben bunu kapatmak istiyorum. Var mı bir ayarı?

Alıntılayarak yanıtlarsanız sevinirim.

• Bildiğim kadarıyla yok. Sigortasını söker serseniz belki yanmayabilir ama bu seferde arıza ikazı verebilir.

• merhabalar birsey soracaktım usb den muzik calarken bazı sarkı isimleri cok uzun ve ekrana bir kısını yazıyor sadece acaba bunun hareket ederek sürekli tamamını gösterme yolu varmı acaba
  • quote:

Bildiğim kadarıyla yok. Sigortasını söker serseniz belki yanmayabilir ama bu seferde arıza ikazı verebilir.

Teşekkürler hocam

• Merhabalar bir sorum ve sorunum var.
    Kışlık lastik alıp kullananlardan yorum alabilirmiyim. Aynı ebatmı aldınız marka model tavsiyesinde bulabilirmisiniz?
    İkinci olarak iki gündür rolanti devrinden itibaren 2000 devirlere kadar motor titreşimli çalışmaya başladı. Direksiyon da ve plastik aksamda hissedebiliyorum. Daha önceleri yoktu. Böyle bir durumla karşılaşan varmıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

Merhabalar bir sorum ve sorunum var.
    Kışlık lastik alıp kullananlardan yorum alabilirmiyim. Aynı ebatmı aldınız marka model tavsiyesinde bulabilirmisiniz?
    İkinci olarak iki gündür rolanti devrinden itibaren 2000 devirlere kadar motor titreşimli çalışmaya başladı. Direksiyon da ve plastik aksamda hissedebiliyorum. Daha önceleri yoktu. Böyle bir durumla karşılaşan varmıdır acaba?

Titreşim soğuk havayla ve kullanılan yakıtla alakalı olabilir. Ben michelin crossclimate kullanıyorum 205 55 16 ebatları. Araç bariz bir şekilde yerden yükseliyor ve kadranda 2 km bir sapma oluyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

quote:

Orijinalden alıntı: osmanli18

Merhabalar bir sorum ve sorunum var.

Titreşim soğuk havayla ve kullanılan yakıtla alakalı olabilir. Ben michelin crossclimate kullanıyorum 205 55 16 ebatları. Araç bariz bir şekilde yerden yükseliyor ve kadranda 2 km bir sapma oluyor o kadar.

Teşekkürler cevabınız için. Tavsiye üzerine opet den alıyorum depo yarıma düşene kadarda herhangi bir sıkıntı yoktu. Soğuk havada dahil. Şimdi öğlen hava sıcakken bile hatta motor ısınınca bile var bu titreşim. Pazartesi servisten randevu aldım bakalım ne diyecekler...

• selam arkadaşlar.. 2-3 gün kadar önce titanium plus modelini aldım. konfor ve donanım bakımından gayet memnunum fakat kafama takılan ve sonradan fark ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak ve bilgisi olan varsa cevap bulmak istiyorum. aracın ses sistemindeki ok yün tuşlarının ortasında bulunan (OK) kısmındaki diğer araçlarda gördüğüm yükselti benimkinde yok ve kulaklık girişi koyulmamış. bu konularda bilgisi olan biri cevaplayabilirse sevinirim..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.