Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.153
Cevap
53
Favori
492.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeli efe

Titanyum plus için 57000 tl fiyat aldım....

Bu aralar bende çok araştırma yapıyorum aile arabası olabilecek hafif ticarilerde
    İki ayrı yerden titanyum için bende 56 bin lira teklif aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emekli65

quote:

Orijinalden alıntı: egeli efe

Titanyum plus için 57000 tl fiyat aldım....

Bu aralar bende çok araştırma yapıyorum aile arabası olabilecek hafif ticarilerde
    İki ayrı yerden titanyum için bende 56 bin lira teklif aldım

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ford tourneo corier'in bilinen yada kronik denilebilecek sorunları neler acaba
  • arifiyely A kullanıcısına yanıt
    58.120 geçen ay aldım, bu ay aradım aldığım firmadaki arkadaşı (Atılgan Oto Şamandıra) bana; kardeşim kârlisin, bu ay 60.120 ye satiyoruz dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emekli65 kullanıcısına yanıt
    Kronik bir sorunu yok arabanın, sadece rüzgâr sesi geliyor 110 km den sonra ama öyle çok rahatsız edici değil, müzik sistemini acarsan duymazsin bile o sesi. Şahsen müzik sistemi açıkken 140 a çıkıyorum hissetmiyordum gibi bisey o hıza çıktığımi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza61TS

Kronik bir sorunu yok arabanın, sadece rüzgâr sesi geliyor 110 km den sonra ama öyle çok rahatsız edici değil, müzik sistemini acarsan duymazsin bile o sesi. Şahsen müzik sistemi açıkken 140 a çıkıyorum hissetmiyordum gibi bisey o hıza çıktığımi.

Cevap için teşekkür ederim
    Peki bu araç sahipleri src ve pisikoteknik raporu almak mecburiyetinde midir acaba
    Hususi olarak kullanacağınızi belirseniz araç ruhsata hususi olarak işlenir ve n1 kategorisine girer, k belgesi, src, kantara girme gibi işlemlere gerek kalmaz.

• hamza61TS kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben nisan ayında aldım aracı. Titanyum plus venedik kırmızı. 56 ya aldım kocaeli esotodan. Neden sordum bu yılsonu kampanyası gerçekten var mı yoksa fiyatı şişirip geri mi çekiyorlar onu merak ettim. Çünkü bi araç daha almayı düşünüyorum yakın zaman içinde.

• arifiyely A kullanıcısına yanıt
    İstanbul da o fiyatlara almanız çok zor. 56 ya titanyum bile vermiyolar.

• quote:

İstanbul da o fiyatlara almanız çok zor. 56 ya titanyum bile vermiyolar.

Biri ile yüz yüze görüştüğüm diğeri telefonla olmak üzere iki bayi bana titanyum için 56 lira teklif verdi
    Aklımda Kangoo vardı ama şu anda ciddi ciddi courier var
  • Yarın bi sordurucam aldığım yere bakalım ne diyecekler

Valla dostum İst. Atılgan ve Şehsuvaroğlu o fiyatı çekmez ondan eminim ama diğerlerini bilemem :)

Ben yeni Bosna otokoç ve istoç ford bayinden bu teklifi aldım ama zorlayınca enteresan teklifler çıkıyor
    Mesela biraz daha bütçeyi düşürmek istersem trend versiyonu 50.350 liradan ne kadar düşürecekler merak ediyorum

Dün akşam bir Berlingo gördüm mesela yağmur sensörü, hız sabitleyici dahil arabada pek çok şey var ve 49.900 liraya bırakıyor
    Aracı 66.700'den 54.700'e citroen indirmiş, bayide 49.900'den veriyor ki buda toplamda 16.800 lira indirim yapıyor
    Daha beş dakika önce arayan satış elemanı fiyatı 49.500'e düşürdü

Bu araçlarda bu kadar indirim nasıl oluyor bilemiyorum. Kaldı ki 61 bin küsür olan polo dizel için 56.500 lira teklif veren vw bayi bile gördüm
    Gerçekten bende şaşırıyorum bu gibi durumlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 27 Eylül 2016; 10:28:00 >
    Söyle birşey olabilir 2016 modelleri 2017 gelmeden elden çıkarmak için strateji olabilir ama onun haricinde çok enteresan ama şöyle birşey de var citroenle fordun kalitesi bir olmaz, Ford ağır basar bu konuda. Citroen be pejoların kasa kaliteleri ortada, kağıt gibi arabalar.

Doğrudur, 2017 öncesi ellerindeki aracı çıkarmak için bir taktik olabilir
    Araçların vizelerinin artık banttan çıktığı an başladığını düşünürsek bu akla mantıklı geliyor

Ford elbette bu ülkede başka bir yere sahip
    Gerek servis, gerek parça, gerek araçtan anlayan ustaların yeterliliği, gerekse aracın ikinci eli ve dayanıklılığı baz alınırsa tabi ki citroen ile aynı kefeye konamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 27 Eylül 2016; 17:39:13 >
  • Kesinlikle öyle... Ben size bisey danışayim. Benim araba 950 bin km oldu ama yakıt tüketimini hiç 7.1 litrenin altına düşüremedim. Acaba motorun alışma sürecinde bu olay normalmidir?

Öncelikle maşallah demeliyim ve kendi adıma inşallah bana da nasip olur diye temennide bulunayım
    Özellikle motor ve araç söz konusu ise maalesef çok fazla bilgim yok, bu konuda size söyleyeceğim her söz haddimi aşmak olacaktır

Yine de aracınızı bir görüp, tavaf etmek isterdim
    950 binde henüz alışamamış o motorun heykelini dikilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 27 Eylül 2016; 18:00:29 >
    İnşallah sizede nasip olur. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli65

Öncelikle maşallah demeliyim ve kendi adıma inşallah bana da nasip olur diye temennide bulunayım
    Özellikle motor ve araç söz konusu ise maalesef çok fazla bilgim yok, bu konuda size söyleyeceğim her söz haddimi aşmak olacaktır

Yine de aracınızı bir görüp, tavaf etmek isterdim
    950 binde henüz alışamamış o motorun heykelini dikilir
    Aracımı değiştirecektim, bayi bayi gezdim,75 80 arasındaki araçların hiçbiri otomatik vites dışında bu aractan öyle daha fazla birşey sağlamıyor, bu aracın verdiği oturaklı tok sürüş hissiyatını 78 bin istedikleri egeada bile bulamadım. Benzinli otomatik bir araç alsam ucuz olsun diye, bu aracın iki katı yakıyor neredeyse. Sonuç olarak aracımı değiştirme işini erteledim zaten gayet memnunum bir sıkıntısı yok.

• Benim araba 950 bin km oldu ama yakıt tüketimini hiç 7.1 litrenin altına düşüremedim. Fabrika değerlerinin çok uzağındayim acaba nedeni ne olabilir? Sizde durum nedir?

• quote:

Kesinlikle öyle... Ben size bisey danışayim. Benim araba 950 bin km oldu ama yakıt tüketimini hiç 7.1 litrenin altına düşüremedim. Acaba motorun alışma sürecinde bu olay normalmidir?

7.1 fazla biraz. Sürekli dip gaz falan yaparak gidiyorsanız normal ama. Ben hiç dikkat etmem devirli kullanırım genelde 1700 km ortalaması 6.5 ti benim(klima açık ve çoğunlukla yüklü halde yokuşlu yollarda). Genel olarak 6.0 civarındadır ortalamam
    Fabrika değerlerini ancak 90 km 5. vites ve hız sabitleyiciyle açık trafikte yakalarsın. Onun dışında normal sürüşle zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 27 Eylül 2016; 18:22:17 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.