Şimdi Ara

Yeni FORD TOURNEO COURİER Hakkında Görüşleriniz....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle Merhaba..2008 Senesinde aldığım Opel Combo 1.3 CDTİ aracımı sattım ve arayış içerisine girdim hem yakıt hemde model yükseltmek amaçlı aracımı sattım.İlk akla gelen Ford Tourneo Courier'i yerinde görme fırsatı yakaladım ve dışardan o kadar hoş geldi ki araçi, ancak içine baktığımız da sanki sıradan adi plastik parçaları gibi duruyor.. Tavanı direkleri bi yokladım döşeme içeri göçüyor, bastırdım tık dedi çıktı yerinden bi tokluk hissedemedim,ben o araca bişe koyarken yanlışlıkla birşey çarpsa delinecek gibi duruyor, aklım orda gibi de 2. ele de çabuk düştü neyin memnuniyetsizliği anlamadım 50 lira verecek adam şöle bi herşeyi düşünüyor haliyle..SİZCE ??

• quote:

Orijinalden alıntı: BM1967

Arkadaşlar öncelikle Merhaba..2008 Senesinde aldığım Opel Combo 1.3 CDTİ aracımı sattım ve arayış içerisine girdim hem yakıt hemde model yükseltmek amaçlı aracımı sattım.İlk akla gelen Ford Tourneo Courier'i yerinde görme fırsatı yakaladım ve dışardan o kadar hoş geldi ki araçi, ancak içine baktığımız da sanki sıradan adi plastik parçaları gibi duruyor.. Tavanı direkleri bi yokladım döşeme içeri göçüyor, bastırdım tık dedi çıktı yerinden bi tokluk hissedemedim,ben o araca bişe koyarken yanlışlıkla birşey çarpsa delinecek gibi duruyor, aklım orda gibi de 2. ele de çabuk düştü neyin memnuniyetsizliği anlamadım 50 lira verecek adam şöle bi herşeyi düşünüyor haliyle..SİZCE ??

Fake hesap mısın bilmiyorumda ticari araçta tokluk arayanı da ilk defa gördüm.

Git Mercedes Citan al o zaman dostum

• Soru sormanın fake hesap ile ne alakası var..Opel Combo da ticari araç ona bakarsan bi otur içine derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Soru sormanın fake hesap ile ne alakası var..Opel Combo da ticari araç ona bakarsan bi otur içine derim

Bugün açılmış hesap ve ilk soru bir aracı karalamak üstüne.

Zamanında o dediğin Opel Combo ya binmemiş olsam beni kandırabilirdin.

Madem memnundun yine aynısından alabilirsin

Fiat Fiorino Doblo vs bak

Renault a da bak
  • Saçma düşünceler.. Yeni combonun eskisi ile alakası var mı sence madem bindin para verip alınır mı

• Siz ford diye dacia falan incelemiş olabilir misiniz ? Şu Video ya göz atın.
  • senbaris kullanıcısına yanıt
    Bırakın bu elemana cevap vermeyi hocam.Amacı,niyeti belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ford Fiesta öneri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O pandizot dediği bez parcasi givi seyi bile kaldirdigind tavana tutturacak bir ip bile yok ya da kaldir asagi dogru kaydir video da dosemeyi elledigini gormedim o bagaj tavanindan ve surucu koltugundan elledim tavani kartin var sanki iceri göçüyor

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Forum burası yani ne gibi bi amacım olabilir ki 50 Milyar para vereceğim haliyle bazı soru işaretlerini kaldırmak için üye oldum da bende soru sorayım dedim siz bırakın şöyle kardeşim böyle demektense yok şuna bak yok fake yok bebe muamelesi yapıyorsunuz.Ford da mı çalışıyorsunuz, çalışsanız dahi insan yardımcı olur..
  • quote:

Forum burası yani ne gibi bi amacım olabilir ki 50 Milyar para vereceğim haliyle bazı soru işaretlerini kaldırmak için üye oldum da bende soru sorayım dedim siz bırakın şöyle kardeşim böyle demektense yok şuna bak yok fake yok bebe muamelesi yapıyorsunuz.Ford da mı çalışıyorsunuz, çalışsanız dahi insan yardımcı olur..

Yok kardeşim çalışan falan değilim.

Kardeşim kalitesiz geldiyse buraya konu açmanın mantığı ne?Ben bana kalitesiz gelen aracı almayı düşünmem,eğer ki aracı sürüp incelediysem.

Bu fiyatta senin kaliteli bulduğun ve hangisi diye sorduğun bir konu olsa birşey demeyip,elimden geldiğince önerilerde bulunurdum da başlığın şu haliyle çok gereksiz,anlamsız olmuş.
    Yaw belki birileri almıştır biyerlere sormuştur dedim..Ticari araçlarda tartışacak araba yok seçim için konu açalım hepsi kütük gibi araba
  • quote:

Yaw belki birileri almıştır biyerlere sormuştur dedim..Ticari araçlarda tartışacak araba yok seçim için konu açalım hepsi kütük gibi araba

E hepsi kütük gibi dedim zaten.

İlk mesajıma dikkat edersen ticari araçta tokluk arayanı da ilk defa görüyorum demiştim.
    hah işte bende opel combo öle değil diyorum sende git al ondan diyorsun ee yeni opel comboyu kim beğendi ne kadar tutuldu diyorum bişe demiyorsun
    Tokluk derken daha böyle diri bi combonun tavına yumruk at bi de fordun yani o sac ile aradaki boşluğu anlayamadım
  • 44 bine alınacak dizel ticari bir araç, hem de ford, daha ne olsun.:
  • quote:

hah işte bende opel combo öle değil diyorum sende git al ondan diyorsun ee yeni opel comboyu kim beğendi ne kadar tutuldu diyorum bişe demiyorsun
    Tokluk derken daha böyle diri bi combonun tavına yumruk at bi de fordun yani o sac ile aradaki boşluğu anlayamadım

Amacın iyice belli oldu.Yenisi tutulmadıysa tutulmadı,o zaman eskisini al?

Ben Opel Combo nun tutup tutmadığını nerden bileyim,ticarı bir aracın piyasasını mı araştıracağım?

Opel Combo yu övüp Courier i yermek için konu açmışsın.

Sana son defa söylüyorum.Beğenmediysen Courier i,başka öneri de istemiyorsan,Combo yu çok seviyorsan bu konunun amacı ne?

Git,bir daha al Combo dan.

Ben ticari almam ama alanada saygı duyarım ama senin yaptığın alenen fanboyluk.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Aracı aldıktan sonra insan tam almak istiyor 44 Bin değil 51 Bin Titanium Plus
    44 Bin dediğiniz araç Delux modeli sanırım yakıtı bile değişik
    Az önce Combo kullanmasam dediğine inanacağım demiştin. ?
    Benim burada Courieri yermem kime neyi değiştirecek sanki ne amaç olabilir Tv de program yapsam bunun üstüne amacın belli de tabi..
    Bu konunun ama 51Bin lira vereceğim araca sahip arkadaşların fikirleri idi daha senin bi ticari aracın bile yok sırf konuya musallat olmak için atlamışsın
    Yani fanboyluğu sen yapmış oldun..
  • quote:

Az önce Combo kullanmasam dediğine inanacağım demiştin. ?
    Benim burada Courieri yermem kime neyi değiştirecek sanki ne amaç olabilir Tv de program yapsam bunun üstüne amacın belli de tabi..
    Bu konunun ama 51Bin lira vereceğim araca sahip arkadaşların fikirleri idi daha senin bi ticari aracın bile yok sırf konuya musallat olmak için atlamışsın
    Yani fanboyluğu sen yapmış oldun..

Sanırım okumayı da bilmiyorsun.

Combo ya bindim dedim,sürdüm demedim.Bir süreliğine yolcu olarak bulundum,bildiğin klasik ticariydi.Ne kadar kaliteli olacak?

Okuyanlar görüyor kimin fanboy olduğunu merak etme.

• Eski Combodan ne gördük ki yenisinden ne göreceğiz? O ayarda ki en iyi ticari araç bence Ford.
    Bu arkadaşı alın buradan:)
  • Hah şöyle bi cevap almak istiyorum zaten..Yorum Düşünce vs Kimseyi kimseye kışkırtmıyorum burda birşeye..

Sağol Daerohn..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.