Şimdi Ara

Yeni Format Atılan Bilgisayar Bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıldırıcam artık gerçekten.Bilgisayar bende değildi ve bozuktu.Yaklaşık 2014 eylülden beri de yoktu.1 hafta önce format atılmış olarak geldi.Ve anakart yandığı için değiştirilmiş.Neyse sorunum ise 3-4 gün önce oldu.Oyun oynarken bir anda takılma sesi çıkararak anında kapandı.Reset attım fakat ekran ancak 2-3 saniye görünüp kapandı.(Ses hala geliyodu).Tekrar reset attığımda bu sefer hiç açılmadı ve bilgisayar kendi kendine oturum açma ekranına gelmeden ard arda reset atmaya başladı ve durmuyodu.Bu sefer güvenli moddan girdim fakat ekran aşırı bozuk görünüyodu.Gerekli şeyleri indirip bugün ben format attım fakat ekran hala aynı.Şu an tv den girdiğim için ekran görüntüsü atamıyorum fakat google görsellerde bir şey aratınca tüm fotoğraflar aynı ısı kameralarının gösterdiği gibi görünüyor.Ve ekran çözünürlüğü 640x800 olarak sabitlenmiş,ekran kartınıda VGA olarak gösteriyor.Kartın driverı indirmeme rağmen çözünürlük yüzünden yükleyemiyoruz diyor.Ekran aşırı bozuk görünüyor yarım yamalak belli oluyor herşey.Acaba ekran kartım yanmış olabilir mi?Çok saçma anlatmış olabilirim ama lütfen yardım edin.

Arkadaşlar aynı sorunu forumda ki konudan buldum kondanstörlerle alakalı olabilirmiş.Sanırım tekrar bilgisayarcılara goturucem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeris -- 3 Haziran 2015; 19:53:35 >

• Anlattığın herşey ekran kartında arıza olduğunu gösteriyor. Kondansatör mü başka birşey mi bizim bileceğimiz birşey değil fakat incelemek gerek. Her bilgisayarcı yapmıyor o işleri bozuk der atar kenara. Anlayan birini biliyorsan belki tamir olabilir denemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.