Bildirim
Yeni fotoğraf makinesi alacağım lütfen yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sizin makinenizle linklerdeki makineler arasinda fotograf kalitesi acisindan fark olacagini sanmiyorum. Bence bosa masraf.
Tasinabilirlik acisindan degistirmek istiyorsaniz o ayri tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 11 Mayıs 2014; 10:50:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın almayı düşündüğüm makinelerin, benim makineden daha yüksek megapikselde olması avantaj değilmidir? Taşınırlık haricinde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktug82 -- 11 Mayıs 2014; 12:18:13 > -
Hayır forumda araştırın küçük makinede yüksek mp iyi değildir
Ille değiştirecegim diyor isen sx160 is e bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satma o makineni kardeşim -
Megapixel ne kadar yüksekse foto kalitesi o kadar kötüdür desek abartmış olmayız herhalde. 8mpx lik canon a620, 6mpx lik fuji s6500 vb. bu listedeki makinelerin hepsinden daha kaliteli çekim yapar. -
gel sen nikod d5100 al. 2. el güzel birşeyler bulunur. -
Satmayı düşündüğünde, almayı düşündüğünde makineler resim kalitesi olarak çok düşük. Bir üst seviyeye geçeceğini düşünme o değişimle. -
peki bu makine canon sx160 benim fuji filmden görüntü kalıtesi olarak dahamı iyidir acaba, hiç emin değilim ben açıkçası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktug82 -- 13 Mayıs 2014; 0:12:01 > -
peki konuyu o zaman farklı devam ettireyim,
https://www.google.de/search?q=canon+powershot+sx160&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=BjpxU-2CA6PE8gfZooDYDw
https://www.google.de/search?q=FUJIFILM+FINEPIX+S2980&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=TzpxU7n6JaPE8gfZooDYDw
sizce bu makinelerden hangisi daha kaliteli çekim yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktug82 -- 13 Mayıs 2014; 0:17:21 >
-
Bence Canondan şaşma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X