Şimdi Ara

Yeni geliştirilen şnorkel modeli sayesinden burundan da nefes alınabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni geliştirilen şnorkel modeli sayesinden burundan da nefes alınabiliyor

Tüp kullanmadan su altının güzelliklerini gözlemek için çok uzun senelerdir kullanılan şnorkel modelleri, bildiğiniz üzere havanın ağızdan alınmasına izin veriyor ve bu süreci birçok kişi beğenmiyor. Bu sorunu çözmek için Tribord firması tarafından hazırlanan "Easybreath", çok daha doğal bir deneyim vaat ediyor.

Standart modellerin aksine suratın tamamını kapatan bir gövde tasarımıyla hazırlanan ve suyun üzerinde kalan hava bölümü geriye doğru konumlandırılan Tribord Easybreath, ekstra bir gözlük kullanılmasına da gerek bırakmadan ağızdan ve burundan nefes alınmasına imkan tanıyarak rahatsız edici durumların önüne geçebiliyor. 180 derece görüş açısı sağlayabildiği belirtilen şnorkel, çift hava akımı sistemiyle de sis oluşumunu ciddi oranda önleyebiliyor.

Farklı renk seçenekleriyle hazırlanan Tribord Easybreath şnorkel model, 55$ fiyat etiketiyle önümüzdeki yıl içerisinde satışa sunuluyor. Ürünün tanıtan açıklayıcı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

• Ben burnumdan nefes alabiliyorum zaten bunun için 55$ ödememe gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

Ben burnumdan nefes alabiliyorum zaten bunun için 55$ ödememe gerek yok.

snorkeli burnuna sokuyorsun demek
  • Çok güzel düşünce olmuş ama fiyat bana fazla geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 28 Ocak 2014; 14:55:09 >
  • şaka bir yana bana çok mantıklı geldi.
    sanırım acilde kullandığımız ambu'lardan esinlenmişler ki çok akıllıca.
    ayrıyeten hava haznesi içermesi ve hemen su kaçırmaması da çok iyi düşünülmüş.

ilk tecrübeleri okuduktan sonra almayı düşünüyorum 2 tane.
  • çok benzeri 40 sene öncede vardı

• Bence fiyatı abartı degil zaten kaliteli maskeler o fiyatlardan başlıyor. Tek sorun benim gibi snüziti olanlar için pekte kullanışlı bir maske olmasa gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kask olmuş bu, insan biraz kibar yapardı.
  • Yüze oturtulmuş bir resim tercih edilseydi ya

Bakıyorum, kocaman gözünün önünde birşeyler. Sonra çaktım.
  • saçma bir alet daldığında hava borusuna toplanan suyu nasıl geri atıyorsun çok merak ettim doğrusu :D ne yapacaksın içinde hapşırman falanmı gerekecek okadar basınç çıkarmak için?

• Süper bir ürün olmuş.Ağzına birşey sokmadan ve gözlük şnorkelle ayrı ayrı uğraşacağına ikisini bir arada sunmuşlar.Alma şansım olursa mutlaka alırım.

• Tribord DECATHLON markası Tüürkiye gelir baharda hiç dolarlarla uğraşmaya gerek kalmadan.

• tasarımı filmlerden çıkma sanki güzel bir alet yakında wifi takıp kafaları tokuşturunca birbirleriyle iletişimede geçerler hemen patentini alalım :D

• Oksijen başlığı gibi olmuş.
  • dibe dalarken eşitleme yapabilmeye izin verir mi acaba

• Çok iyi ! video'nun sonuna gelmeden tek düşüncem su kaçarsa borudan ne yapılacağıydı. onu sa şamandra ile halletmişler. Akıllıca..

Ayrıca sıcak nefesi içeriye vermeden direk dışarı attığından buğu da yapmayacaktır. Eğer bulursam almak isterim tabiiki.. Zıpkıncılar için mükemmel bir ürün.
    (belki dalındığında şamandra kapatmaya yönelik değil açılmaya yönelik hareket yapabilir. denemek lazım )

• Harika olmuş. Almayı düşünüyorum.

• Acaip fazla bir şekilde Uyku apnesinde kullanılan CPAP tam yüz Maskelerine benziyor.
    Ama bunlar 55 $ dan daha pahalı :)

• şnorkelle dalarken zorlanıyordum.Gerçekten çok iyi düşünülmüş bir alet:)

• aşağıdaki gibi bir eklenti ile 100 dolar veririm hiç acımam :) zıpkına merak sardım bu yaz inşallah başlayacağım ucundan. bir kaç arkadaş zıpkın ile dalıyorlar dehşet videolar gösterdiler gaza geldim ..

Kameralı Su altı Maskesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.