Şimdi Ara

Yeni golf manuel mi Yeni polo otomatik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkici el golf 8 350/400 arası ikici el polo 300/350 arası yeni kasa araçlar siz olsanız hangisini tercih edersiniz (Bende golf 8 manuel var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ihtiyac meselesi, burada cogu kisi manuel olsun ust sinif olsun der ama gercekte iki aracida buyuk sehirlerde kullanacak kisi manuel araba tercih etmez.Hem kullanim hem ikinci el icin.

Beni Istanbulda oldugum icin siniftan hatta marka modellerden bagimsiz otomatik derim.

• Bu paralara o arabalar alınmaz

• 350 bine manuel boşline golf veya doluline saatli bomba dsgli polo alacağına modelli mazda 3 veya hiç olmadı c kasa 7-8 yaşında mercedes alınır, cebinede 50-100 bin lira arası para kalır...

• Otomatik olanı hangisiyse onu alırdım. Polo fena değil gibi. Şahsen bu iki aracı da almazdım.

• Otomatik olanı alırım

• Ben manuel seviyorum hem daha ucuz olması da avantaj oluyor . Ankara izmirdeyim bir istanbul değil ama gene trafik var . Beni üzmüyor .

O yüzden tamamen bakış açısı diyorum . Ne üstteki arkadaşlar haksız ne ben . Ama kesin olan bir şey var . O da piyasası . Otomatiğe yönelim çok . 2. Eli daha güzel demek bu da .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Scala  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 12 Kasım 2021; 19:38:59 >
  • Otomatik olanı alın. Manuelden sonra otomatik çok konforlu gelecektir.DSG den korkmanıza gerek yok. Doğru kullanırsanız sorun yaşamazsınız. 2015 sonrası DSG ler oldukça sağlam.

• Golf. sırf otomatik diye alt segment araç almazdım. kişisel bir şey bu tabi benim için manuel dert değil kalite konfor sürüş daha önemli kriter

• illa ikinden biri diyorsanız golf manuel, hem de dsg başınızı ağrıtmaz.

Fakat İstanbul, Ankara gibi yoğun trafikli yerlerde yaşıyorsanız güzel bacak kası yaparsınız...

• Manuel kullanabiliyorsanız kesinlikle Golf. Hem DSG nin ileride sıkıntı çıkarma ihtimali var.

• 11 Kasimda acilan konu, otomatik polo icin 300 e asla alinmaz derken fiyatlari 400 oldu.
    Bunu Mart 2021’de 231 kTL ye gelen yeni 1.0 style plus i alamamam ( bayide bulamadim) ve 245 e satan (sifir km) al satcilara para mi kazandiracagim diye kizip sonradan pisman oldugum icin belirtmek istedim.2022 yili icinde arz az olacagi icin daha da artacaktir.Birde dovizde bu sekilde serbest birakilir ise vay halimize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.