Şimdi Ara

Yeni Hat Aldım Ama Taşımak istiyorum Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler geçenki konumda yeni hat alacağımı ama hangisini almam gerektiğini sormuştum çeşitli yorumların ardından gittim vodafone aldım internet hızı mızı iyiydi fakat hattı yeni aldıüğım için paket yapmadım bi deniyeyim dedim ondan sonra içinde 5TL vardı arkadaşa whatsappdan bişeler yazdım o 5TL uçtu gitti bunun özel bi ayarı falan mı var yoksa gerçekten böylemi turkcellde böyle bişe yoktu paketin olmadan 0.01 kuruşun bile gitse gece 12 ye kadar ücretsiz 100mb veriyor sana 100mb de bigün yetiyordu zaten bide vodafone kotayı katlıyor gibime geldi bana 10-15 satır kelime 390,80 kilobayt yaparmı sizce arkadaşlar ? ayrıca bu hattı alalı daha 3-4 gün oldu şimdi gitsem numaramı turkcell'e taşısam sıkıntı olurmu hattı alırken forum gibi bişe imzaladım kimlik fotokopisi verdim o üzerinde boş kutucuklar olan forum kağıdı taahhüt mü oluyor faturasız hat alırkendemi taahhüt yapılıyor ? yaniben hattımı vodafone dan turkcell'e taşısam vodafone benden para mara isterlermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit34 -- 13 Mayıs 2015; 14:58:35 >

• up
  • Yeni açılan hatlar en erken 90 gün geçtikten sonra taşınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki yorumlardan gaza gelip avea vodafone alıp pişman oluyorsunuz bizde doğruları yazınca turkcellde çalışıyor oluyoruz turkcellin avukatı oluyoruz. Turkcell kullanan bir kişi sıkıntı cekmemisse avea vodafone kullanamaz. Turkcell kullanamayan parası pahalı gelen adamlar aveayi Vodafone'u öyle bir övüyor ki böyle mağdur oluyorsunuz sonra. Akıl var mantık var şuradan bi çocuğa sorsan en iyi hat hangisi diye NORMAL ŞARTLARDA Turkcell Vodafone Avea sıralaması yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk 👦 cahil ne bilsin

• yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    vallaha dostum 15 yaşımdan beri turkcell kullanıyordum fiyatı dışında bi sıkıntım yoktu aslında yurtdışındayken hattı kapamışlar açtırmak istediğimde 56 lira ayriyeten kontor alcaksın dediler benimde tepem attı oyüzden böyle mağdur olduk kaşındık kaşındık ayrıca turkcell'in sitesine baktım kampanyalar hep genç turkcellilere göre yapılmış normal kullanıcılar internete girmiyor mu veya onlar için birşey varmı gidim turkcell alim bitane ama normal kullanıcılar için bişe yok sanırım(hazır kart)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

vallaha dostum 15 yaşımdan beri turkcell kullanıyordum fiyatı dışında bi sıkıntım yoktu aslında yurtdışındayken hattı kapamışlar açtırmak istediğimde 56 lira ayriyeten kontor alcaksın dediler benimde tepem attı oyüzden böyle mağdur olduk kaşındık kaşındık ayrıca turkcell'in sitesine baktım kampanyalar hep genç turkcellilere göre yapılmış normal kullanıcılar internete girmiyor mu veya onlar için birşey varmı gidim turkcell alim bitane ama normal kullanıcılar için bişe yok sanırım(hazır kart)

Turkcellde kampanya yok dersin anlarım pahalı dersin yine anlarım kabul ediyorum avea ve vodafonedaki kampanyalar tarifeler daha iyi ama kalite konusunda buradaki arkadaşların turkcelli yermesini elestirmesini avea ve vodafone turkcell gibi kaliteli diyip milleti mağdur etmesini anlamıyorum.

• yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    turkcell iyidir vodafone 308 kilobayte 5 TL mi aldı turkcellde hiçbir kampanyan olmasada internete girince 1 kuruşun bile gitse gece 12 ye kadar 100mb bedava veriyordu pişmanım vodafone aldığım için yarın gidip turkcell alacağım yeni hazır kart alıyorsun 51 liraya içinde 20 tl veriyor ayrıca 30 tl de hat aktif olunca geliyor bunları sonradan öğrendim ben ana bayideki şekilsiz personel bunları söylememişti bana internet sitesinde gördüm.
  • şu firmalar avrupada yada amerikada olsa bu şekilde hizmet verseler millet dönüpte yüzlerine bakmaz AT&T ile T-Mobile firmalarının 4G internet hizmeti ile tuvalette 13mbps dışarda ise 29-ile 35 mbps arasında hız alıyordum paket maket diye bişede duymadım işitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit34

Merhaba Arkadaşım Turkcell'in Popüler olan Yıldız 500 ve Yıldız Ek Genç Paketi bildiğiniz üzere 25 YAŞ altı numara Taşıma ve yeni hat alarak veya 25 YAŞ altı birini Kullanıcı Tanımlamayla alınabiliyordu.Şimdi ise Turkcell Nisan'dan bu yana YAŞ sınırını kaldırmıştır.Yapmanız gerekenler bir Turkcell Tim'e gidip hattınızı Hazır Kartın Süper Tarifesine Geçirip YILDIZ GENC Yazıp 2222 göndermeniz olacaktır. Hesabınıza 25 tl yükleyerek dediklerimi yaparsanız Her Yöne 500dk 2 gb internetiniz ve Her Yöne 1000sms hakkınız olacaktır. Hattınızda her ay 25 tl olduğu sürece 12 ay boyunca faydalanabilirsiniz. Hattınızda 25 tl yok ise sistem size 10 gün süre tanıyor 10 gün içinde hattınıza yükleme yapmaz iseniz 10 gün sonunda paketiniz iptal oluyor. Bu arada bu bir GENC TURKCELL paketi olduğu için GENC Turkcel avantajlarından faydalanamıyoruz Vaktiniz olupta biraz araştırsaydınız Hocam gene bir Turkcell li olurdunuz neyse sağlık olsun bu arada Vodafone den almış olduğunuz hattı en az 90 gün kullanmalısınız 90 gün sonra hergün taşıyabilirsiniz iyi Forumlar Dilerim Saygılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.