İşte internette dolaşan derbi geyikleri: * F.Bahçe 1'e 4 verdi * Hatıralar sarmış 4-1 yanımı. * G.Saray 21.Yüzyılda Kadıköy'de galibiyet göremedi. * Emre Aşık, G.Saray'a gol attı, gerçek F.Bahçeli oldu. * G.Saray camiasına verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. * Obama Cimbom'a yardım et. * Galatasaray, Fenerbahçe'yi AİHM'ye verse milyonlarca Euro tazminat alır. Böyle işkence yapılır mı? Her sene her sene. * Bu sefer 4'te kaldık, 6'lı yattı. * İyi ki Aurelio ve Tuncay yoktu, yoksa maç 8-1 biterdi. * 'Galatasaray' ve 'Kadıköy' kelimeleri birarada ise '4 düşün 1 söyle'. * Hevesin kursakta kalması Fenerbahçe: 4 Galatasaray: 1 * Ben her 'Kasım'da 4 köşe olurum artık. * Her zaman her yerde her 'Kasım'da.
quote:Orjinalden alıntı: Energetic G.Saray 21.Yüzyılda Kadıköy'de galibiyet göremedi. tuttum bunu yüzyıl falan neden acaba neyi anımsatıyosa
quote:Orjinalden alıntı: LsR quote:Orjinalden alıntı: Energetic G.Saray 21.Yüzyılda Kadıköy'de galibiyet göremedi. tuttum bunu yüzyıl falan neden acaba neyi anımsatıyosa sana pek birşey anımsatmaz he de geç
quote:Orjinalden alıntı: LsR quote:Orjinalden alıntı: Energetic G.Saray 21.Yüzyılda Kadıköy'de galibiyet göremedi. tuttum bunu yüzyıl falan neden acaba neyi anımsatıyosa 100.yılınızda şampiyon olamadınız ya onu anımsatıyodur