Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 1 Ocak 2025; 20:45:54 >

• Yanlış yönlendirme olmasın ama çok büyük ihtimalle Yeni Havaalanına taşınamaz. Nerden biliyorum şöyle açıklayayım;

7-10 Mart tarihlerinde Ukrayna Havayollarından İstanbul Kiev - Kiev İstanbul biletlerimi aldım. Aldığım tarihte Atatürk Havaalanından yapılıyordu seferler ancak aldıktan sonra biletlendirme yaptığım tarihte Yeni Havalanına taşınacağı söylenmişti. Ancak daha sonra yaptığım araştırmalarda bunun gerçekleşmeyeceğini böylesine büyük bir taşınmanın bu tarihte gerçekleşemeyeceğini öğrendim. Ancak uçuş iptal oldu ve biletimin ücretinin iadesini aldım.

Ocak 16 da yaptığım Tayland gezimin biletini de 2018 Kasımda almıştım. Etihad firmasıyla yaptığım biletlendirme sonrası tekrar aynı sorun ortaya çıktı. Hangi Havaalanı. Etşhadla görüştüğümde firmanın Nisandan önce taşınmayı tamamlamasının imkansız olduğunu öğrendim.

Yani sizin uçuşunuzda çok büyük bir ihtimalle Atatürk'ten olacak. Şuan yurtdışı uçuş yapan firmaların hiçbiri taşınmadı diye biliyorum.
    Yapacağınız en mantıklı şey Mart aynının başında ve 10nda Atatürk Havaalanı santrali arayıp taşınan firmaları öğrenmeniz olur.Ona göre Denizli-İStanbul biletinizi alırsınız.

İyi tatiller.

• C_many kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 1 Ocak 2025; 20:46:11 >
  • Hocam hiç önemli değil ben de geç girebildim. Transit yazmışsınız henüz bir shuttle servisi yok. Valla tek vesait otobüs olduğunu da hiç sanmıyorum baya uzak mesafeler.. Otobüs olsa bile bence girmeyin o topa trafik falan sıkıntı yaşarsınız.

Uçuşun Yeni Havaalnından yapılması durumunda size mutlaka bilgi gelir. Hem de önceden yollarlar siz sürekli kayıtlı e-postanızı kontrol edin. Tekrar söylüyorum çok büyük ihtimalle Atatürkten uçacaksınız ancak kendi kontrollerinizi yapın ben yerinizde olsam bileti aldığım acente ile iletişimi koparmazdım mutlaka arayın muhattabınız onlar izleyeceğiniz yolu söylerler ulaşamazsanız veya bileti aldığınız acentede muhattap bulamıyorsanız atatürk havalanı santrale bağlanın yakın tarihte taşınacak olan firmalar ve taşınması muhtemel olan firmaları sorun.

Bizi de bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Merhaba. Atatürk Havalimanı çalışanıyım. Taşınma ile ilgili hiçbir üst düzey yönetici kesin bir şey söyleyemiyor. 3 mart derken bile herkes kem küm ediyor. Böyle saçma sapan bir durumda işe gidip geliyoruz. Önce 29 ekim dediler, olmadı yılbaşı dediler, o da olmadı 3 mart deniyor. Bu da olmazsa kimsenin bir şeye inancı kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 1 Ocak 2025; 20:46:27 >
  • Siz atatürk havalimanı’na geldiğinizde yurtdışı uçuşunuz eğer yeni havalimanı’ndan yapılacaksa, atatürk havalimanı’ndan yeni havalimanı’na iett otobüs seferleri var

https://www.iett.istanbul/tr/main/hatlar/H-4/ATATÜRK%20HAVALİMANI%20-%20İSTANBUL%20HAVALİMANI-İETT-Otobüs-Sefer-Saatleri-ve-Durakları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açarken tepki yok
    12 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Nasıl Kapatılır
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob The Sponge -- 1 Ocak 2025; 20:46:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.