Şimdi Ara

Yeni havalimanında milyonluk BMW i8 modelleri hizmet verecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    itibar para ile satın alınmaz.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Işe girer girmez 10 bin lira kimse vermez okudugu bölümde önemli okumus olmak icin okumanin manasi yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bi yerde görmüştüm, normalde Doblo kullanılıyormuş havalimanlarımızda. 3. Havalimanı dedikleri gibi avrupaya transit geçişlerde bir ana durak olacaksa mantıklı gibi görünüyor ama kimse bu halimizle bize uçak muçak göndermez kardeşim çünkü, haklı ya da haksız, yurtdışındaki itibarımız yerlerde. Kalkıp Yunanistan benzer bir hava limanı projesine başlarsa hiç şaşırmam.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Kim 10 bin dedi?

Bu ülkenin yüzdesel olarak ne kadarı ayda 10 bin alıyor?

Üniversite mezunu tonla asgari ücretli adam var, yükselme olayı falan da yok, işten çıkarma var. Her türlü bölüm var içlerinde. Bu ülkede öğretmenlik okuyan da işsiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Haziran 2018; 16:24:43 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    E okumasin baska alana yonelsin ogretmenlik okuyo herkes isine geldigi icin yapacak birsey yok el meslek okuyacaklar ozaman

• Peki bunun vergisi kaç para?

• Apronda hız limiti vardır ve bu limit 25 km/s'dir. Follow me aracı ister Fiat Linea olsun ister Ferrari, bu limite uymak zorunda. Dolayısıyla BMW i8 kullanılması gösterişten ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Bu mesaj silindi.
    Fakir halinden ziyadesiyle memnun. Onlar için ekmek önemli değil.
  • Giderek araplara benziyoruz.

• Umarım BMW sponsor olmuştur :/

• quote:

Orijinalden alıntı: classf2re

Umarım BMW sponsor olmuştur :/
    Yukarıda da yazdığım gibi; araç Borusan Otomotiv üzerine kayıtlı. Muhtemelen reklam işi.

• Ooo hazırlıklı olun bunun parasını bizden hangi vergiyi katlayıp bize yaslayacaklar merak etmeye başladım 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Helal olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • passat mı çekeceklerdi uçağın yanına?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slaved by makarna

Ülke borç içinde, 3. Havalimanı büyük zarar verecek diyoruz bazıları "gerekli" diyor. Yapan firma para bol diye böyle şeyler tabi alır, daya vergiyi zaten ses çıkaran yok
    Bu gibi gereksiz harcamalar vergi vergi vergi olarak geri dönecek.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Ağlayan yok, kaldı ki Şahin de yok artık, üstelik Roma havalimanında hepsi Fiat grubu markalar kullanılıyor ( yerli Doblo, Egea / Tipo). Almanya ya da Fransa'yı hiç yazmıyorum.

Yerli marka olmasa da Yerli üretim araçlar olabilirdi.

• Çok gereksiz geldi. Katar, Arabistan tarzı hareketler bunlar.
  • Lan ne kadar cahil var ya. Bunlar reklam için firmanın kullanıma verdigi araçlar. birde ince ince mesaj veriyolar.

Vakti zamanında 2. Köprüde kullanılan Mini Cooperlar gibi

• Bence kötü değil, yenilikçi araçlara öncelik verilmesi (elektrikli ve hybrit tarzı) güzel de, i8 in milyonluk araç kategorisine girmesi çok acıklı geldi.

• okadar uçağa bindim çevresind dolanan araba hiç görmedim.demekki uçak parkta bunları izliyomuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.