Şimdi Ara

yeni HDD aldım ama bilgisayara görüntü gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün western digital marka bi hardisk aldım.bilgisayara taktım ama anakart ekranı bile gelmiyor.simsiyah ekran öylece kalıyor.baska bi bilgisayara taktım.ordada bios ta gözüküyor ama bilgisayarım kısmında gözükmüyor.aklıma sonradan disk yönetiminden bakmak geldi ama hardiski çıkarmıştım
    Sonuç olarak hardisk sorunlu değil gibi ama sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.eski hardisk bozuldu diye bunu aldım.galiba hardisk değilde anakartım bozulmuş..
    Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: socialphbia
    herkese iyi aksamlar
    bugün western digital marka bi hardisk aldım.bilgisayara taktım ama anakart ekranı bile gelmiyor.simsiyah ekran öylece kalıyor.baska bi bilgisayara taktım.ordada bios ta gözüküyor ama bilgisayarım kısmında gözükmüyor.aklıma sonradan disk yönetiminden bakmak geldi ama hardiski çıkarmıştım
    Sonuç olarak hardisk sorunlu değil gibi ama sorun nerden kaynaklanıyo olabilir.eski hardisk bozuldu diye bunu aldım.galiba hardisk değilde anakartım bozulmuş..
    Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Sanada iyi akşamlar.
    Eski hdd in bozulmuş, yenisine windows kurdun mu peki? Diyecem ama hdd açılmıyormuş. 2hdd li pcde çalıştırmayı dene bakalım. yanlış hatırlamıyorsam anakartın destekledigi hdd almak lazımdı ram gibi yani model de önemliydi herhalde.

• HDD çıkarın o şekilde açtığınızda normal bios ekranı geliyor mu? evet ise o zaman bir uyumsuzluk vardır. HDD yokken de bios ekranı gelmiyorsa, PSU, RAM, işlemci, ekran kartı bunlardan biri arızalanmış olabilir. HDD ilk alındığında formatlanmamış olduğundan bilgisayarımda görememeniz normaldir.
  • şuan hdd yi baska bilgisayara takıp ordan windows kurdum ama kendi bilgisayarıma bağlayınca yine görüntü gelmiyor.bios ekranı bile açılmıyor.power a basınca önce bi bilgisayar açılıyor gibi oluyor ama hemen duruyor,4-5 saniye öle durduktan sonra tekrar çalışmaya başlıyor.sanki ilk power a basınca elektrik gelmiyo bikaç saniye geçtikten sonra geliyo şeklinde bir sorun var anlamadım.psu bozuk dicem ama 3-5 saniyeden sonra çalışmaya başlıyor ... (tabi bios ekranı falan gelmiyor).....valla neden çok merak ettim.şimdi dediğinizi yapıcam.hdd yi bağlamadan bilgisayarı çalıştırmayı denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.