Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: KOKEZ

araçlarını teslim alıp kullanan arkadaşlardan yeni yorumlar bekliyoruz.
    YOKSA BU SIRA BEKLEME İŞİ ÇEKİLMEZ
    Hadi artık verin arabamı

• Bakalım ne gelişmeler olacak sizi bilgilendiricem. Şimdi hemen bayi adı verip kötülemek istemem, Dediğim gibi siz alarmı dışarıdan alıp taktırıyorsunuz. Ücretsiz takıyorlar. Bende mevcut kar lastiklerimi taktırmak istedim.(175 65 r 14) Benden para istediler. Bakalım daha araba henüz gelmedi.Ne tip gelişmeler olacak. Bide lastik ebatıyla ilgili aldığım bir bilgi Size söyleyim. Bu kar lastikleri için değil normal lastikler için. Benim yeni aldığım ve arabanın üzerinde verdiklerinden daha iyi olduğunu düşündüğüm lastiklerim var. onların ebatları 175 70 r 14 bu lastikleri kar lastiğinden sonra taksak olur mu dedim. (arabanın orginal lastik ölçüsü 165 65 r 14 ) Bana takılırsa ve bu aksamlarda bir arıza çıkarsa lastik ölçüsünün orginali ile uyuşmadığı için bunun olduğunu düşünüleceğini ve garanti dışında kalacağını söylediler. Şimdi bunu niye anlatıyorum söyleyim. Bazıları arabanın jantlarını değiştirmekten bahsediyor. 14 yerine 15 inç taktırmayı planlıyor. O zaman benim bu görüştüğüm bayi ve servisine göre arabanız direk garanti dışı kalmış oluyor.
    kazasız sürüşler

• SELAM BUNLARI NERDEN BULABİLİRM PEKİ TÜRKİYEDE VARMI
  • BENDE HONDA CİTY SAHİBİ OLARAK ( BEJ ) COMFORT BU SİTEYİ GÖRDÜKTEN SONRA DAHADA ARABAMI SEVDİM BEN BAYRAMDAN ÖNCE ALDIM ALIRKEN BAYAGI SORUN YASADIM AMA OLSUN NORMAL BURADA OLANALRI OKUYUNCA VAY BE BENDE KENDIME SINIRLI DERDIM DEDIM ( HONDA PLAZAYI BASTIMDA ARABAMI VERİNNN DİYE ) 06.OCAKTA TESLİM ALDIM ARACI BAYRAMDA ANTALYADAN İZMİRE GİTTİM ŞU AN 1100 KM OLDU HESAPLARIMA GÖRE 145.000 TL 0.145 YKR YAKIYOR TABIKI BU BENIM HESABIM AMA SURUS BİR HARİKA SES KESINLIKLE YOK 25.000 YTLYE BU KOMFOR BENIM ICIN SUPER.
    ONCELERI BENDE LASTIKLERE TAKMISTIM BU ARABADA BIR GARIPLIK VAR YA DEDIM DURDUM HATTA ALMAKTAN VAZ GECTIM FALAN FILAN AMA SONRA ALINCA BIRDE KARSINA GECIP BAKINCA
    VALLA BUDUR İŞTEE YAA DEDIM EN GUZELIDE NE BILIYORMUSUNUZ TRAFIKTE GEZERKEN İŞTEEE HONDAA CİTY ,İŞTE BAK O ARABA DİYE SANA BAKMALARI VALLA GUZELL BE...

HAYIRLI OLSUN HERKESE SANIRIM HAA BU ARADA ARACI ALDIĞIMDAN BERI KENDINE BIR KARDES DAHA GÖREMEDIM CANIM SIKILMAYA BASLADI BU SITEYI GORUNCE BUKADAR KISI HALA ALMAK İÇİN BEKLEYINCE SANIRIM ONUMUZDEKI GINLERDE YOLLARDA COOKKK KARDESI OLACAK BENIMKININ....

• bu arada honda elite 750 ytl indirimli ve park sensörü hediye olarak verdiler 20 aralıkta yazıldık ve hala bekliyoruz... şubatın ilk haftası teslim edeceğiz dediler saygılar....

Arkadaşım alıdığın bayii belirtte olmadı bizde iptal ettirelim. ben comfort otomatik alıyorum. senin dediğine göre alırsam. 750 indirim yapıyorlarsa elit otomatik alırım dediğin bayinin ismini verirsen değiştirelim. Neden bu bayiler kalite kalite oluyor hondanın kalitesini yansıtamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cline -- 27 Ocak 2006 15:58:11 >
  • Yaw ne güsel ben bizim mahallede tektim.. Dün gözüme takıldı, Ahaaa bir baktım bir tane daha.. Artık bir kardeşim var bizim mahallede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zealous -- 27 Ocak 2006 16:00:37 >
  • Ben daha evvel de sordum yazan arkadaşa.
    Fakat cevap vermedi. Kaldıki 20 Aralıkta vermiş parayı. 28000 Ytl'den 1,5 ayda 750 Ytl kazanılır mı? Bence fazlası kazanılır. O sebeple bir gariplik yok bu işte.
    quote:

Orjinalden alıntı: cline

bu arada honda elite 750 ytl indirimli ve park sensörü hediye olarak verdiler 20 aralıkta yazıldık ve hala bekliyoruz... şubatın ilk haftası teslim edeceğiz dediler saygılar....

Arkadaşım alıdığın bayii belirtte olmadı bizde iptal ettirelim. ben comfort otomatik alıyorum. senin dediğine göre alırsam. 750 indirim yapıyorlarsa elit otomatik alırım dediğin bayinin ismini verirsen değiştirelim. Neden bu bayiler kalite kalite oluyor hondanın kalitesini yansıtamıyor.

• Teslim almak için bekleyen arkadaşların dikkatine;
    Yoğun kar yağışı galiba teslimleri biraz aksatacak.
    Araçların üretimi yapıldığı halde açıkalan testleri yapılamadığından biraz sarkma olabilecekmiş.
    Lütfen bayileri basmayalım, tehdit etmeyelim.
    Allah doğalgaz sıkıntısı sebebiyle olabilecek aksamalardan korusun.
    Gebze santrali doğalgaz alamıyor ve elektrik üretemiyor basından okuduğum kadarıyla.
    Honda fabrikası da Şekerpınarda bildiğiniz gibi.
    SABIR SABIR YA SABIR

• Hondacılar sıkı durun.
    Özellikle Civic hastaları.
    Yeni civic'in reklam filmi aşağıdaki linkte.
    Muhteşem bir reklam.
    Bakalım aynı fikirde misiniz?
    City ile ne alakası var demeyin, o da bir HONDA.

http://84.40.3.164/

Not : Tekrar seyretmek için refresh yapmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threeel -- 27 Ocak 2006 17:15:40 >

• harika
  • ben arabamı doğudan bir bayiden aldım ismi lazım değil çünki dostluk adına yapılmış bir indirim.
    belkide kar'ından vazgeçti bayi
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgokay

ben arabamı doğudan bir bayiden aldım ismi lazım değil çünki dostluk adına yapılmış bir indirim.

Enteresan şu anda herhangi bir bayii nin kar marjı çok komik rakkamlarda , demekki onu kesmiş helal olsun adama.. Sonuçta 0 km araçlar bayi lere geldiğinde 1 personelin en az 2-3 saatini ayırıp aracı satış şekline getirir ( motor 0 km uygulaması , pasta cilası , boya koruması , amortisörlerdeki koruma baklalarının çıkartılması vs. vs ) bunlarda başlı başına maliyetdir ..

Neyse CİTY hergün ülkemizin bir çok ilinde Trafiğe çıkmaya devam ediyor.. Ve şimdilik herhangi bir sorun yok..

Alanlara hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.. ;) Honda, Hayat ONDA
  • motor 0 km uygulamasi nedir?

quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

quote:

ben arabamı doğudan bir bayiden aldım ismi lazım değil çünki dostluk adına yapılmış bir indirim.

Enteresan şu anda herhangi bir bayii nin kar marjı çok komik rakkamlarda , demekki onu kesmiş helal olsun adama.. Sonuçta 0 km araçlar bayi lere geldiğinde 1 personelin en az 2-3 saatini ayırıp aracı satış şekline getirir ( motor 0 km uygulaması , pasta cilası , boya koruması , amortisörlerdeki koruma baklalarının çıkartılması vs. vs ) bunlarda başlı başına maliyetdir ..

Neyse CİTY hergün ülkemizin bir çok ilinde Trafiğe çıkmaya devam ediyor.. Ve şimdilik herhangi bir sorun yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: cu2o3

motor 0 km uygulamasi nedir?

quote:

quote:

0 km uygulama , Fabrikadan gelen araçların genel olarak PDI dediğimiz bir uygulamadan geçmesidir.. Bu uygulamada aracın fabrikadan gelirken herhangi bir parçasının eksik olup olmadığına dair Check-up uygulamasıdır , motorda herhangi bir parçanın yanlış çalışıp çalışmadığına bakılır , sigortalar kontrol edilir , teyp kodu kontrol edilir , yağına ve diğer gerekli olan ek katkılarına bakılır ve mümkünse 1 km gibi kısa bir test sürüşü yapılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EREN {SaNSaR} -- 28 Ocak 2006 10:46:01 >

• Bilgi icin tesekkurler. Ilk defa duymustum da

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cu2o3

motor 0 km uygulamasi nedir?

quote:

quote:

0 km uygulama , Fabrikadan gelen araçların genel olarak PDI dediğimiz bir uygulamadan geçmesidir.. Bu uygulamada aracın fabrikadan gelirken herhangi bir parçasının eksik olup olmadığına dair Check-up uygulamasıdır , motorda herhangi bir parçanın yanlış çalışıp çalışmadığına bakılır , sigortalar kontrol edilir , teyp kodu kontrol edilir , yağına ve diğer gerekli olan ek katkılarına bakılır ve mümkünse 1 km gibi kısa bir test sürüşü yapılır...

• bugün 1000 km bakımı için bayiden randevu aldım 15:30 da yaptıracağım daha sonra yapılanları anlatırım
  • ARKADAŞLAR BAYRAMDAN ANTALYADAN İZMİRE GİTTİM 2 ÇOCUĞUM EŞİM VE HALAMIZ VARDI TAM 7 TANE İRİLİ UFAKLI BAVUL VE ÇANTA, 5 KABAN, TAKIM ELBİSE ,YEMEK ÇANTASI, İLAÇ CANTASI , IVIR ZIVIR CANTASI, İNANIN BANA DAHA ÖNCE PALİO KULLANICIS OLARAK TEK KELİME İLE OHAAAAAAAAAAA
    OLDUM VEE BİR KEZ DAHA BU ARABA HARİKAAAAA.
  • arkadaşlar arabalarını alanlar ne kadarlık bir gecikme yaşadılar.bana şubat teslimi dediler.fabrikalarda üretim nasıl bir sıra ile oluyor bayilerin aylık siparişleri neye göre gönderiliyor bilen varsa bizide aydınlatırlarsa seviniriz.
  • Fabrika Aylık 500 adet CİTY üretiyor ,

Bayiler önceden tahmini rakkamlarla sipariş veriyor , ve beklemeye geçiyor. Araçlar geldikçe sıra listesine göre müşteriler davet edilip evrak işleri tamamlanıyor ve araçlar teslim edilmeye başlanıyor ...

CİTY şu anda aşırı derecede talep aldığı için fabrika yetiştirmekte sorun yaşıyor ve geçtiğmiz günlerde yağan kar Şekerpınardaki fabrikanın üretimini etkiledi tır lar yola çıkmakta zorlanıyor bunun yanında test sürüşü için ayrılan bölüm buz tutuyor ve sürekli yağan kar temizliği engelliyor..

O nedenle biraz geçikmelide olsa CİTY ler yolda ...
  • Arkadaşlar Bakın bugün bu 3. mailim burada yazılanlar hepsi ok. doğru olabilir veya yanlış olabilir.ama şu adrese bir bakın sayfayı bir yükleyin seyredin derim

www.honda.co.jp
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.