Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet var. Zaten anladığım kadarıyla Honda her özelliği kataloglarına yazmamış, temel-bariz farkları yazmış. Keşfetmeyi kullanıcılarına bırakmış.
  • Ben şimdi merak ettim. Bende otomatik alıyorum. Bu kaydırma durduğumuz takdirdemi oluyor yani yokuşa geldiğimizde vitesi küçültüp öyle mi dur kalk yapmamız gerekicek yada durmak zorunda kaldığımız zamanlarda mı bunu yapıcaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Bruce Wayne

quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

HONDA nın Bütün Otomatik Şanzımanları kaçırır .. Bunun sebebini sanıyorum bir çoğunuz biliyorsunuzdur , Otomatik şanzıman dişlilerine zarar gelmemesi için uygulanan bir sistemdir bu ..

"D" konumunda dik yokuşlarda kaydırıyor. Fakat "2" konumuna alırsan dik yokuşta kaydırma yapmıyor.

• City Otomatik vites teslim alıp da kullanan var mı ? Yokuşlarda kaydırma konusunda belki fikir verebilir...
  • kullanıcıların teknik sorunları ve bilgiler için Jazz'la ilgili sitelere bakabilirsiniz. Şanzıman ve motor aynı olduğundan Jazz kullanıcıları yeteri kadar tecrübe sahibi ve forumlarda yeterli aydınlatıcı bilgi var.
    Örnek olarak :www.jazzcikardesler.com sitesi
    Sanırım daha otomatik City'ler yollara çıkmadı. Güya bugün benimkinin çıkmış olması gerek ama bekliyoruz işte :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ip2006

bende otomatik elite için sıra bekliyorum.Otomatik City alıp da performansı hakkında fikir verebilecel olanınız var mı ?

• KESİNLİKLE KATILIYORUM BİKERE İLK BAŞTA BENDE TEREDDÜTTEYDİM HONDA DİYE AMA SONRA ANLADIM Kİ GERÇEKTEN DE BU KADAR İYİ BAHSEDİLEN BİR MARKA DAHA ÖNCE DE TOYOTA KULLANMIŞ BİRİ OLARAK ÇOK KAYBIM OLMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM VE YENİ CİTY ARABAMIZI BEKLİYORUZ İNŞALLAH ŞUBAT İÇİNDE GELİR MARTA SARKMAZ ÖYLE BİR OLASILIK VARMI BİLMİYORUM BİLEN VARSA LTF AYDINLATSIN TŞK...
  • AYRICA ARACIN NERESİ İÇİN ÜRETİLDİĞİ DEĞİL SİZİN BİR ARAÇTAN BEKLENTİLERİNİZ ÖNEMLİ E BİDE GÜVENDİĞİNİZ MARKAYSA NEDEN OLMASIN...
  • bizim son aracımız honda jazz sport cvt idi.yaklaşık 4 ay önce sattık.araçla ilgili hiç bir sorunumuz olmadığı gibi imkanım olursa yine jazz alırız diyorduk ki city üretime girdi.jazz için diyebilirim ki otomatik şanzumanı bu kadar keyifli ve verimli çalışan bir araç kullanmadım bugüne kadar. yaklaşık 30 yıldır otomobil kullanıyorum. bana göre city, jazz özellikleri taşıdığına göre bu fiyata alınabilecek tek araç.bizde, otomatik comfort modeli için 1.5 aydır bekliyoruz.tanıtımın yapıldığı ilk gün almaya karar verip sıraya girmiştik.bakalım ne zaman verecekler!!! çok net cevaplar alamıyoruz.honda da talebin bu kadar çok olacağını tahmin etmemiştir herhalde.hayırlısı olsun diyerek biraz sabırlı olma yolunu seçtik..alanlara hayırlı olsun diyorum..bu aracı alarak doğru karar vermişsiniz bana göre..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citydream -- 30 Ocak 2006 16:31:44 >

• BİRDE ŞUNA KIZIYORUM ALBEA yada CLİO GİBİ ARAÇLARLA KIYASLAMAYIN LTF BİR KERE HONDA OLMASI BUNU ENGELLİYOR.

KIE
  • katlıyorum...çünkü honda ,herzaman taklit ettiği değil kendi yarattığı yeni teknilojileri kullanıcısına sunmuştur..
  • honda teknolojisi ile ilgili olarak fikir vermesi için ilgilenenlere aşağıdaki linki gönderiyorum..

http://autos.yahoo.com/newcars/model/overview.html;_ylt=AvvUFwkCc2v7_QuJgO10Gz5RiL8F?modelId=4676

• arkadaşlar dün İzmirdeki bayiye gittim.

bugün için (31 Ocak) aracın üretimden çıkacağını söylediler

ve yine bugün haber vereceklerini söylediler.

ama yine haber yok

birde aldığım alarmı bayiye teslim ettim. takmak için herhangi bir ücret almayacaklarını; ancak

city lerde olmayan ufak bir motor takmak için 60 ytl gerektiğini söylediler.

aracın ücretini peşin verip 60 ytl lik bir parça için benden para istenmesini gayri ahlaki bir durum olarak

değerlendiriyorum...

acaba Sport model alan arkadaşlarda alarm taktırmak için bu parçayı aldılar mı?

aldılarsa ücreti nedir...

Muhtemelen bizim araç hayırlısıyla inşallah haftaya gelecek (heralde) ....

İzmirden Selamlar...

• ben de bu gün Milas bayiini aradım.Arabamın bugün çıkmış olması gerektiğini ama bir bilgisi olmadığını, Honda satış temsilcisinin bugün oraya geleceğini görüşüp bilgilendireceğini söyledi(gerçi ben pek umutlu değilim)(off daha milasdan izmire evraklar gelecek plaka çıkacak tekrar elde plaka milasa gidilecek dönüşte bu yolculuk için özel hazırlanmış cd takılp İzmir'e doğru gaza basılacak) Bir haber alırsam size de bildiririm muallim35.
  • selam arkadaşlar,
    bu formu okuyup okuyup arabamı daha çok sabırsızlıkla bekler oldum.Ben direk olarak honda türkiye dedikleri istanbulla görüşüyordum başta.gecikme olayını bayağı da kasmıştım.Bana 30 ocak da üretileceğinin garantisini vermişlerdi.Sizden bu kadar bekleyen olduğunu öğrenince artık aramıyorum.Yanlız bu kadar zaman paranın işletilmesi olayı çok gücüme gidiyor.....üzülüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

birde aldığım alarmı bayiye teslim ettim. takmak için herhangi bir ücret almayacaklarını; ancak

city lerde olmayan ufak bir motor takmak için 60 ytl gerektiğini söylediler.

aracın ücretini peşin verip 60 ytl lik bir parça için benden para istenmesini gayri ahlaki bir durum olarak

değerlendiriyorum...

acaba Sport model alan arkadaşlarda alarm taktırmak için bu parçayı aldılar mı?

aldılarsa ücreti nedir...

İzmirden Selamlar...

Merkezi kilite kumanda edebilmesi için bir motor takılıyor. Benden 10YTL almışlardı. Normalde bu motor daha da ucuzdur. Eğer imkanın varsa o motoru da ben alıp geleyim de. Git piyasadan al. Demek ki alarm takma ücretini de sana yansıtacaklar. Ama sonuçta alarmı mutlaka servise taktır. (Takma ücreti alsalar bile)

• acaba uzaktan kumanda motorunun adı ne nereden temin edebiliriz.kumanda eger serviste taktırmazsak garanti kapsamında bir sıkıntı olur mu ayrıca ocakta teslim edilecek olan arbalardaki teslitarihi kaymaları şubatı nasıl etkileyecek.bilen varsa bizi aydınlatabilirmi.sevgiler
  • FORM ESKİ HAREKETLİLİĞİNDEN YOKSUN GİBİ GELİYOR BANA .... ARACINI ALANLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUZ....HER BİLGİ BİZ BEKLEYENLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
  • Evet arkadaşlar, sanki herkes biryerlere kayboldu.
    Eskiden günde 25-30 mesaj yazılırdı.
    Ne oldu? Nerede bu millet?
    quote:

Orjinalden alıntı: citydream

FORM ESKİ HAREKETLİLİĞİNDEN YOKSUN GİBİ GELİYOR BANA .... ARACINI ALANLARIN YORUMLARINI BEKLİYORUZ....HER BİLGİ BİZ BEKLEYENLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ...
  • 1 şubat tarihiyle arabasını alan varmı veya haber falan bana bayinin dediği kadarıyla
    kardan dolayı farbika 1 hafta çalışmamış sizlerinden bilgisi varmı?????????????
  • Kensilikle süper bi araba.Tam aileler için dizayn edilmiş bir araba.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.