Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sabırsızlıkla bekliyorum bana söylenende 27 teslimdi. Henüz araçtan bi haber yok. Düz viteslerle ilgili faturalandırma başlamış. Faturalandırılan araç 1 gün sonra bayide oluyormuş. Ama otomatik viteslilerden henüz haber yok. Bide bayideki işlemleri plaka çıkması 1 gün sürse arabaya kavuşuyorsunuz. Bakalım bizimkisini bugun faturalandırılacakmı?

HErkese kazasız belasız sürüşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

HONDA nın Bütün Otomatik Şanzımanları kaçırır .. Bunun sebebini sanıyorum bir çoğunuz biliyorsunuzdur , Otomatik şanzıman dişlilerine zarar gelmemesi için uygulanan bir sistemdir bu ..

alakası bile yok. Yokuşlarda kaymasının sebebi "hillholder" denen sistemin olmamasıdır. Bunun sebebi ise maliyeti düşürmektir. Mecedes-bmw-vw-audi-......gibi markaların mühendislerinin şanzıman dişlisine zarar geleceğini öngöremeyip bi hata yaptıklarını düşünüyorsan o başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 1 Şubat 2006 10:44:45 >

• Ben bu markalar hata yapıyor demiyorumki.. Honda özellikle otomatik şanzıman dizayn ederken performansı , uzun ömürlü olmasını , kolay kullanımını ön planda tutar .. Bunun içinde gerekli olan sistemi diğerlerinden farklı olmasına rağmen hiç çekinmeden uygular ( motor teknolojisindede bu mantık aynıdır )..
    hillholder sisteminin olmaması bu şanzımanları ucuz yapmaz ( Honda nın bazı modellerinde 2 ye aldığındada araç kaymaz ) Honda nın her modelinde diğer markalardan farklı olarak en stnd ında bile ABS, A/C , Air bag, 4 cam otomatiği gibi özellikleri koyması sence maalieti düşürmeye çalışan bir marka için ters değilmi ? ..

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

HONDA nın Bütün Otomatik Şanzımanları kaçırır .. Bunun sebebini sanıyorum bir çoğunuz biliyorsunuzdur , Otomatik şanzıman dişlilerine zarar gelmemesi için uygulanan bir sistemdir bu ..

alakası bile yok. Yokuşlarda kaymasının sebebi "hillholder" denen sistemin olmamasıdır. Bunun sebebi ise maliyeti düşürmektir. Mecedes-bmw-vw-audi-......gibi markaların mühendislerinin şanzıman dişlisine zarar geleceğini öngöremeyip bi hata yaptıklarını düşünüyorsan o başka.

• 27 Ocak tarihli mesajım aşağıdadır.
    Lütfen aynı şeyleri tekrar tekrar sormayın.

"Teslim almak için bekleyen arkadaşların dikkatine;
    Yoğun kar yağışı galiba teslimleri biraz aksatacak.
    Araçların üretimi yapıldığı halde açıkalan testleri yapılamadığından biraz sarkma olabilecekmiş.
    Lütfen bayileri basmayalım, tehdit etmeyelim.
    Allah doğalgaz sıkıntısı sebebiyle olabilecek aksamalardan korusun.
    Gebze santrali doğalgaz alamıyor ve elektrik üretemiyor basından okuduğum kadarıyla.
    Honda fabrikası da Şekerpınarda bildiğiniz gibi.
    SABIR SABIR YA SABIR"

quote:

Orjinalden alıntı: denizgokay

1 şubat tarihiyle arabasını alan varmı veya haber falan bana bayinin dediği kadarıyla
    kardan dolayı farbika 1 hafta çalışmamış sizlerinden bilgisi varmı?????????????

• Ben 1 ay bekledim. 1 ay daha beklemeye razıyım
  • 8 sayfada onlarca anlatılan iyi yönlerine karşı sadece şekline karşı eleştiri yapıldığını görüyorum. Bence sınıfının en iyi şekilli ve en iyi aksesuarlı markası. Alternatifi yok bence.
  • Otomatik vites kullanan ve bilgilerini paylaşak olan kimse varmı???
  • EVET BEKLEMEKTEN BENDE SIKILDIM UMARIM ŞUBAT ORTALARINDA GELİR MARTA SARKAR DİYE KORKUYORUM ŞUBATTA BEKLEYEN VARMI NE KADAR DAHA BEKLERİR AYDINLATAN OLURSA SEVİNİRİM...

KIE
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnumara10

acaba uzaktan kumanda motorunun adı ne nereden temin edebiliriz.kumanda eger serviste taktırmazsak garanti kapsamında bir sıkıntı olur mu

Motorun adını hatırlamıyorum. Ancak oto yedek parçacıların hepsinde bulabilirsin. Ne için kullanılacağını tarif edersen hemen vereceklerdir. Alarmı da mutlaka servise taktırmanı tavsiye ederim. Sanayideki adamlar "harala hürele" girişiyor arabaya. ayrıca ilerde bi problem olursa (alarmdan kaynaklanmasa bile) servis garanti dışı derse hiçbir hak idda edemessin. O yüzden çok mecbur kalırsan ver 60-70 milyon en azından kafan rahat olsun.
  • Hesaplarıma göre yakıt tüketimi 155 bin lira, Ancak daha öncede yazmıştım. Arabayı denemek için bu biraz yüklenmiştim yani normal kullanıma göre daha devirli ve uzun yolda da daha süratli kullnmıştım. Birde yaşadığımız bu dondurucu soğuklar yakıt tüketimini arttırmıştır. O yüzden normal tüketim bu değerden daha düşük olması lazım. Ölçüm yaptıkça yine yazacağım.
  • yakıt tüketimi ve kullanımdetaylarını veren arkadaşlar açok teşekkürler.Ben de aramamı alınca_inşallah o günleri de göreceğiz- iyi ve kötü yanlarını yazacağım bence bu hepimizi daha doğruyu bulma konusunda yönlendirecektir.Biz bu arabayı aldık diye piyasanın en iyisini aldık diye düşünmeyelim eksilerini de artılarını da yazalım ki almak isteyenler daha iyi karar verebilsin.teşekkürler.
  • Eren arkadaşım sana bi sorum olacak.
    bu 2. viteste kaçırmaz dediğin bazı arabaların içine honda cityde giriyor mu yoksa biz yokuşta bu arabayı kullanamayacakmıyız...

quote:

Ben bu markalar hata yapıyor demiyorumki.. Honda özellikle otomatik şanzıman dizayn ederken performansı , uzun ömürlü olmasını , kolay kullanımını ön planda tutar .. Bunun içinde gerekli olan sistemi diğerlerinden farklı olmasına rağmen hiç çekinmeden uygular ( motor teknolojisindede bu mantık aynıdır )..
    hillholder sisteminin olmaması bu şanzımanları ucuz yapmaz ( Honda nın bazı modellerinde 2 ye aldığındada araç kaymaz ) Honda nın her modelinde diğer markalardan farklı olarak en stnd ında bile ABS, A/C , Air bag, 4 cam otomatiği gibi özellikleri koyması sence maalieti düşürmeye çalışan bir marka için ters değilmi ? ..

quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

• BENCEDE GÜZEL ARABA ALINIR
  • Siparis verirken Subat 10-20 arasinda teslim edeceklerini soylemislerdi. Bugun aradigimda subat sonu dediler. Umarim marta sarkmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: yüzdeyüz

EVET BEKLEMEKTEN BENDE SIKILDIM UMARIM ŞUBAT ORTALARINDA GELİR MARTA SARKAR DİYE KORKUYORUM ŞUBATTA BEKLEYEN VARMI NE KADAR DAHA BEKLERİR AYDINLATAN OLURSA SEVİNİRİM...

KIE

• Benim merak ettiğim Ocak ayında hiç Honda City teslim alan arkadaş varmı veya duyan varmı? Ben bulunduğum ilde bayi olmadığı için başka bir ilden sıraya girdim. Honda bayisine City gelse bile haberim olmaz benim. Sadece bayiye güvenmek zorundayım. Bide 20.000 ytl de verdim. Napıyım ben şimdi?
  • Hergün bakıyorum bu topiğe araç teslim alan var mı diye.Gerçekten ama gerçekten üzülüyorum ya.İnşallah bir an önce kavuşursunuz arabalarınıza
  • Sipariş verip bekleyen arkadaşlar için:
    1-1,5 aylık City kullanıcısı olarak beklemenize değecek diyorum.
    Ben birsürü model arasında inceleme yapıp (Dizeller dahil) City'de karar kılmıştım. Şu ana dek en küçük bir pişmanlığım yok.
    Birde beklemenin iyi tarafına bakın. Şu anki kar, buz ve çamurlu yollarda arabanızı boşuna yıpratmamış olacaksınız. Vallahi benim içim gidiyor şu çamur çaplak yollarda kullanırken. İlk defa bugün yıkamacıya götürdüm, araba galaksi griye dönüşmüştü yıkanınca kendi rengi yani gümüş gri ortaya çıktı. Bu arada; yıkamacı ilk defa görmüş City'i. Özelliklerini ve fiyatını söyleyince adam hayran kaldı. Özellikle bagajını ve arka koltukların fonksiyonerliğini uzun uzun inceledi. Sonra da nazar değirecek diye aklım çıktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: yüzdeyüz

EVET BEKLEMEKTEN BENDE SIKILDIM UMARIM ŞUBAT ORTALARINDA GELİR MARTA SARKAR DİYE KORKUYORUM ŞUBATTA BEKLEYEN VARMI NE KADAR DAHA BEKLERİR AYDINLATAN OLURSA SEVİNİRİM...

KIE

bugün bayii ile görüşmemiz oldu.. 1-2 gün içinde aracınız hazır olacak dediler.... bakalım verebilecekler mi..?......bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citydream -- 1 Şubat 2006 22:56:13 >

• Nazar demisken, arabada nazar boncugu asilacak ozel bir yer var mi? Malum yerli uretim. Buraya has 1-2 modifikasyon olmustur belki.

quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

Bu arada; yıkamacı ilk defa görmüş City'i. Özelliklerini ve fiyatını söyleyince adam hayran kaldı. Özellikle bagajını ve arka koltukların fonksiyonerliğini uzun uzun inceledi. Sonra da nazar değirecek diye aklım çıktı.

• arabam bugunde faturalanmadı. Bana söylenen yarın olursa eğer arabanın akşama geleceği 1 günde işlemler sürüyorlar.
    Bakalım bana dedikleri böyle işlerse en geç cumartesi sabahı size veririz dediler ama ben artık inanmıyorum.
    bana anca pazartesi olursa şanslıyım gibi me gelmeye başladı
    hayırlısıyla araba sorunsuz gelsinde ben bikaç günde değilim.
    beklerim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.