Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum biraz şımarıklık mı olucak (herkes arabasını daha teslim alamamışken) ama ben aldım jant lastik olayına bile girdim.nasıl olmuş???? lütfen objektif olun. 185/55/15 yaptım malum sport modeli 175/65/14 'tü.şimdi de eski arabamdaki 2'li halı kornayı taktırıcam ama garanti dışı kalıcak diyorlar tereddütteyim.Ama şeytan da dürtmüyor değil
    bu arada nazar boncuğu için yer yok ama dediğiniz doğru herkesim bakması beni de korkuttu aynaya astımm hemen bi nazar boncuğu...

• Jantlar ve lastikler ayrı bi hava vermiş güle güle kullan. Eski lastiklere göre süspansiyonda bir farklılık oldu mu?
  • İlk 20 günde 450 adet city satılmış.

www.bigglook.com'dan alıntı:
    "Yeni Honda çok popüler
    Honda City Sedan, otomobilseverler tarafından çok beğenildi.... "

www.cnnturk.com'dan alıntı:
    "Honda'nın Gebze'deki fabrikasında üretilen ikinci yerli model otomobili City, 20 günde 450 adetlik satış rakamına ulaştı. "

Forumdan takip ettiğim kadarıyla Ocak ayında çok az araba teslim edilmiş. Demek ki Türkiye yollarında şu an 450 adet civarında City var. Ayrıca forumdaki bu konuyu 16265 kişi okumuş şu ana kadar.
    Bence Honda yetkilileri de vardır bu 16265 kişi içerisinde. Ve yine bence Mart-Nisan gibi, fiyatlarda bir artış yaparlar.

• arkadaşlar aman fiyat artışı falan demeyin zaten herkes durumunu zorluyor.canımız burnumuzda hayırlısı ile arabalarımızı alalımda sıkıntılarımız bitsin.ben hala bu az sayıda satılan citylerden bir tanesini bile göremedim.,çok merak ediyorum.afyon da bir honda bayisi olmadığı için il dışınada bu karda çıkmadığımızdan hiç rastlaşamadık şu honda ile .acaba afyonda city lenen oldumu.eğer varsa irtibat kuralımda şu arabamızı bir görelim.canlı canlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnumara10

arkadaşlar aman fiyat artışı falan demeyin zaten herkes durumunu zorluyor.canımız burnumuzda hayırlısı ile arabalarımızı alalımda sıkıntılarımız bitsin.ben hala bu az sayıda satılan citylerden bir tanesini bile göremedim.,çok merak ediyorum.afyon da bir honda bayisi olmadığı için il dışınada bu karda çıkmadığımızdan hiç rastlaşamadık şu honda ile .acaba afyonda city lenen oldumu.eğer varsa irtibat kuralımda şu arabamızı bir görelim.canlı canlı

ben de parayı yatırdıktan 15-20 gün sonra trafikte ilk City'i görünce rahatlamıştım, "ulan araba gerçekten varmış! boşa para vermemişiz" diye biz hâlâ bekliyoruz ayrı konu..

Ayrıca sanırım satılan bu 450 arabanın içinde daha elimize ulaşamayan araçlar da dahil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan38 -- 1 Şubat 2006 9:19:48 >

• arkadaşlar Bayramın ilk gününden beri City sahibi biri olarak araç gerçekten çok güzel eşim kullanıyor bazen evden beraber cıkıyoruz aracın arkasından duruşuna falan bakıyorum ( ben kendi şirket aracımı kullnıyorum ) evet gerçekten lastikler küçük kalıyor okey kabul ediyorum zaten alırkende bir tek kusur olarak onu buldum ama niye sorun ediyorsunuz yaa bakın arkadasın teki parayı bastırmış cillop gibi yapmış bende şimdi bu lastikleri 50.000 km kullanayım biraz eskisin yanisi takarken hem jant hem lastik değiştireceğim olacak bitecek gerisi boş millet ha bu arada araçlarını teslim alamayan arkadaşlar valla bende bekledim bayağı 20 aralıkta parayı yatırdım 6 Ocakta sanırım aracı aldım.silerede hayırlısı olsun derim iyş bir tercih yaptınız.
    benim aracım şu an 150.000 TL / km yakıyor sanırım.
  • bende 21 aralıkta ücretini peşin vermiştim.

ne 7 Ocak ... Şubat oldu.. Bayiden ne ses var ne de başka bir haber....

birde bu yakıt değerleri bana çok az geldi... ben 200 ykrş geçmezse razıyım. ancak 155 ykr çok iyi.

en iyi dizel 110 ykr yakıyor... acaba nasıl kullanıyorsunuz da bu kadar az yaktırıyorsunuz.

aracım Sport modeli olacağından bende yakıt tüketim değerlerini gösterecek ekran olacak mı?

bir de şu kasko işini halledemedim..

İzmirde kasko yaptıranlar varsa bayi adlarını söylerlerse sevinirim

İzmirden Selamlar...
  • otomatik bekleyenler müjde araçlar yola çıkıyor !!!
    renk problemi olabilir, ben gümüş gri beklerken bayim galaksi gri ve bordo geliyor birini seçin dedi.
  • Bu ne biçim iş ya rengini bile istediğim renk alamayacağım hemde taahüt edilen tarihten çoooookkkk sonra bile. Sırf araba ucuz diyede bu kadar zor durumda bırakılmaz ki müşteri.
    UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR.....
  • Vallahi pek başarılı bir araç değil ama fiyatına göre bakarsak Albea ve CLio Symbolden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum yani halkımıza bu araba daha çok yakışır...
  • 8 valf mi bu araba?
  • Su soğutmalı, 4 zamanlı,
    i-DSI SOHC, Enine yerleştirilmiş, 4 silindir
    Silindir başına çift buji ve subap

Yani 8 valf ve 8 buji
    quote:

Orjinalden alıntı: chona

8 valf mi bu araba?
  • evet,8 valf ancak motor teknolojisi sayesinde 16 valften farkı( yakıt tasarrufu)olmadığı çok açık ortada.
    bu arada son günlerde forumda araçlarını bekliyenlerin(haklı olarak) sitemlerinden başka birşey okuyamaz olduk
    city sahiplerinden daha fazla bilgi bekliyoruz herkese kazasız belasız keyifli sürüşler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 2 Şubat 2006 11:58:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Bu ne biçim iş ya rengini bile istediğim renk alamayacağım hemde taahüt edilen tarihten çoooookkkk sonra bile. Sırf araba ucuz diyede bu kadar zor durumda bırakılmaz ki müşteri.
    UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR.....

valla sipariş verirken renk alternatifi olmadığından ve kerhen gümüş gri'yi tercih etmek zorunda kaldığımızdan renk değişikliği pek sorun olmadı.(gerçi bordo ve beyaz diye sunsalardı kan çıkabilirdi)
    Gecikme de şu an için satıcının söz verdiği tarihin bir kaç gün gerisinde görünüyor. 29-30'u gibi banttan çıkmasını 4'ü 5'i gibi de ellerinde olmasını bekliyorlardı. Ama bir ay önceden söyledikleri rengin değişmesi fabrika çıkışında bazı dolapların dönebildiğini de göstermiyor değil.

Motor konusuna gelince, bildiğim kadarıyla çift zamanlı ateşleme sistemi var. Yani silindir başına 1 değil 2 buji bulunmakta. Bu da verim ve ekonomiyi etkilemekte.
    Cvt şanzıman ise kesintisiz bir aktarma sistemi. Konik silindirler sayesinde otomatik modda iken sonsuz vites düzeyi mevcut. Sistem manuel moda çevrildiğinde direksiyondan 7 ileri vites olarak da kullanılabilmekte.
    Daha ayrıntılı bilgi içinwww.jazzcikardesler.com sitesine bakabilirsiniz. (Aynı motor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan38 -- 1 Şubat 2006 12:53:31 >

• BORDO CİTYS OLAN VARMI BİZDE BU RENGİ SEÇTİK SONRA DEĞİŞTİRELİM DEDİK AMA DEĞİŞMİYORMUŞ SİZCE NASIL YAKIŞTIĞINI SÖYLEDİLER YA SABIRSIZLANIYORUM ARTIK GELSEDE ŞÖYLE BİR SÜRÜŞ KEYFİ YAŞASAM

KIE
  • Bordo City işte böyle gözüküyor.

quote:

Orjinalden alıntı: yüzdeyüz

BORDO CİTYS OLAN VARMI BİZDE BU RENGİ SEÇTİK SONRA DEĞİŞTİRELİM DEDİK AMA DEĞİŞMİYORMUŞ SİZCE NASIL YAKIŞTIĞINI SÖYLEDİLER YA SABIRSIZLANIYORUM ARTIK GELSEDE ŞÖYLE BİR SÜRÜŞ KEYFİ YAŞASAM

KIE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threeel -- 2 Şubat 2006 15:56:27 >
  • Bordo renk fena sayılmaz.
    Fakat böyle güzel gözükmesi için hep temiz tutmanız gerekiyor.
    Yani kir kaldırmaz.
    Güle güle kullanın.
  • az önce bayiyi aradım 30 ocakda teslim denmişti kesin olarak 20-24 şubatta teslim edeceklerini söylediler.Herkesi de arıyoruz dediler tarih için.AYRICA BENİM GİBİ PARASINI VERİP BEKLEYENLER LÜTFEN SESİNİZİ YÜKSELTİN Kİ BİR HAK ELDE EDEBİLELİM.BİR JEST ,İNDİRİM ,AYRICALIK BEKLİYORUM KENDİ ADIMA ....
  • TEŞEKKÜR EDERİM PİŞMAN OLMAYACAĞIZ UMARIM

KIE
  • pek güzel bir dizaynı yok ama.
    biraz daha yollarda görürsek gözümüz alışır belki.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.