Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle galaksi grisini seç derim renk bir harika ben bej aldım ama galaksi grisi seceneğim olsaydı onu alırdım inan.
  • bu renk hiçte kötü durmamış

quote:

Orjinalden alıntı: kadoo

bilmiyorum biraz şımarıklık mı olucak (herkes arabasını daha teslim alamamışken) ama ben aldım jant lastik olayına bile girdim.nasıl olmuş???? lütfen objektif olun. 185/55/15 yaptım malum sport modeli 175/65/14 'tü.şimdi de eski arabamdaki 2'li halı kornayı taktırıcam ama garanti dışı kalıcak diyorlar tereddütteyim.Ama şeytan da dürtmüyor değil
    bu arada nazar boncuğu için yer yok ama dediğiniz doğru herkesim bakması beni de korkuttu aynaya astımm hemen bi nazar boncuğu...

• Arabasını teslim alamayan arkadaşlar için gerçekten üzgünüm. İyiki lansmanın yapıldığı ilk gün kaporayı vermişim. Arabam şu an 2400km de 1000km bakımı ücretsiz ve sorunsuz yapıldı. Uzun yol için de çok ideal inanın, 4kişi full bagaj ( 2 büyük-3 küçük valiz, 2 koli, bir sürü poşet küçük eşya) gaza basınca tepki alıyorsun, kesinlikle bu araba beni üzmüyor. Kim kullansa, binse çok iyi yapmışsın diyor dahaca kötü diyen yok(internetteki arabayı kullanmayıp sıkanlar hariç). Lastik mastik hikâye(lastiğine kabahat bulunan araba olarak tarihe geçecek sanırım) araba biçimli kardeşim o kadar. Benim ilk bakımı garanti kartına işlemediler. Arabayı verdim 1 saat sonra aldım. Bir tek servisten korkuyordum sanırım o da iyi. Herkesin Allah'tan kazasız, belasız hayırlı bir şekilde kullanması dileğiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Iamnotsuperman

Bu ne biçim iş ya rengini bile istediğim renk alamayacağım hemde taahüt edilen tarihten çoooookkkk sonra bile. Sırf araba ucuz diyede bu kadar zor durumda bırakılmaz ki müşteri.
    UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR.....

Arkadaşım sırf mesaj sayını arttırmak için yazıyomuşsun gibi geldi.
    Ne alaka bir bayinin geç teslim etmesiyle herşeyi karaladın attın.Eskişehirden aldım

12 aralık arabayı gördüm
    13 aralık parayı yatırdım.
    20 aralık arabayı teslim aldım.

Eskişehirin ilk arabasıydı.Çok memnunun.

• Yol Bilgisayarı yok mu bu arabanın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

İlk 20 günde 450 adet city satılmış.

www.bigglook.com'dan alıntı:
    "Yeni Honda çok popüler
    Honda City Sedan, otomobilseverler tarafından çok beğenildi.... "

www.cnnturk.com'dan alıntı:
    "Honda'nın Gebze'deki fabrikasında üretilen ikinci yerli model otomobili City, 20 günde 450 adetlik satış rakamına ulaştı. "

Forumdan takip ettiğim kadarıyla Ocak ayında çok az araba teslim edilmiş. Demek ki Türkiye yollarında şu an 450 adet civarında City var. Ayrıca forumdaki bu konuyu 16265 kişi okumuş şu ana kadar.
    Bence Honda yetkilileri de vardır bu 16265 kişi içerisinde. Ve yine bence Mart-Nisan gibi, fiyatlarda bir artış yaparlar.

20 günde 450 bu kadar reklam kampanyasıyla biraz az değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

20 günde 450 bu kadar reklam kampanyasıyla biraz az değil mi?

Normalde yeni çıkan arabaların kaç sattığını bilmiyorum ama reklam konusunda şöyle birşey var, sadece 10 Aralık ile yanlış hatırlamıyorsam 10 Ocak arasında televizyonda reklamı yayınlandı. Ve 1 kez de gazete reklamı yayınlandı. Hatta yapılan ilk duyurusunda haziran ayında çıkacağı söyleniyordu.
    Bende kendi kendime neden reklamını yapmıyorlar bu arabanın falan diye düşünüyordum. Baksanıza Hyundai daha çıkmadan reklamına başlamışlardı halen de yoğun bir şekilde devam ediyor örnek olarak. Birde mesela ben alırken deneme sürüşü bile yapma imkanı yoktu. Hatta şu anda parasını verdikleri halde 2 ay bekleyen insanlar var. Bu durumda birçok kişinin bu arabadan haberi bile yok (Honda bayiine uğramadılarsa ya da bu foruma girmedilerse). Bazı kişilerde arabayı hemen teslim almak istedikleri için vazgeçmiş olabilir.
    Forumdaki ziyaret sayısını düşünüyorsan, buraya gelenlerin hepsi araba alma düşüncesinde değildir sanırım.
    Sonuç itibariyle yaz aylarında yollarda birhayli City görüleceğini tahmin ediyorum. Çünkü bu arabayı duyanların ve görenlerin ilgisi yoğunlaşıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

birde bu yakıt değerleri bana çok az geldi... ben 200 ykrş geçmezse razıyım. ancak 155 ykr çok iyi.

en iyi dizel 110 ykr yakıyor... acaba nasıl kullanıyorsunuz da bu kadar az yaktırıyorsunuz.

aracım Sport modeli olacağından bende yakıt tüketim değerlerini gösterecek ekran olacak mı?

bir de şu kasko işini halledemedim..

İzmirden Selamlar...

200 ykrş 1400 motor için normalde fazla zaten. Bir arkadaş 145 bin lira yaktığını yazmıştı önceki bölümlerde. Ben normal kullanımda sadece vites değiştirme devirine dikkat ederim. Zaten ideal vites değiştirme aralıkları kullanım kitapçığında yazıyor. Bir de hız kurallarına uyarım. Yani extra bişey yapmıyorum.
    Bahsettiğim gibi benim 155 ykr yakarken denemek için vites değişikliğini yüksek devirde yaptım ve normalden daha süratli kullandım. Birde havaların -15 lere kadar düşmesiyle de yakıt fazla tüketilir. Önümüzdeki günlerde normal kullanım tarzımla ve havaların ısınmasıyla 155 in de altına düşecektir. (ilk 1000 km her sıfır araçta normalden fazla yakar. Ölçümlerinizi 1000km den sonra yapın bence)

Sport modelde de yakıt tüketim değerini gösteren ekran var.

• quote:

Orjinalden alıntı: yüzdeyüz

BORDO CİTYS OLAN VARMI BİZDE BU RENGİ SEÇTİK SONRA DEĞİŞTİRELİM DEDİK AMA DEĞİŞMİYORMUŞ SİZCE NASIL YAKIŞTIĞINI SÖYLEDİLER YA SABIRSIZLANIYORUM ARTIK GELSEDE ŞÖYLE BİR SÜRÜŞ KEYFİ YAŞASAM

KIE

Ben bordoya bayılmıştım. Döşeme ve gövde rengiyle harika bir uyum oluşturuyor. Ben gümüş griyi döşemeleri gri renkli olduğu için tercih ettim diğer tüm renklerde gövde ve döşemeler bej. Küçük çocuğum olduğu için gri rengi bile korumakta zorlanıyorum bej olsa ne olurdu bilmiyorum.
    Bence bordo harika. Güle güle kullan.
  • hadiiiii
    herkes city'sine kavuşsun da forum daha da zevkli hale gelsin...daha çok şey paylaşalım.
    arkadaşın sorusuna cevap olark da arabada bir sertleşme yok ancak lastiklerin kendisi orijinalinden daha sert olduğu için bir farklilık var onun dışında amortisörlerde bir değişilik yok .

• quote:

Orjinalden alıntı: chona

Yol Bilgisayarı yok mu bu arabanın?

Yol bilgisayarı yok. Tüketilen yakıt miktarını gösteren bir dijital gösterge var sadece.
    Araç hakkında özellik ve teknik olarak bilgilenmek isteyen arkadaşlarınwww.hondacity.com.tr adresinde bir inceleme yapmalarını tavsiye ederim. Kullanıcı görüşleride forumda bol miktarda var zaten.

• Fit Aria / City nin japonyada yayimlanan reklam filmi

http://www.honda.co.jp/Fit-ARIA/SP/imagemovie/index.html

keyifle izleyin
  • arkadaşlar arabalarını alıpta iki hoperlör daha ekleten varmı. bu konularda tecrube sahibi olan arkadaşlar tam bir bilgi verirlerse önceden hazırlık yaparız.
    1-fiyatı
    2-markası
    3-ebatı
    4-ne bileyim gücü felan ne gerekiyorsa profosyonel yardım
    ayrıca anfi falan takayımmı gerekirmi
  • KESİNLİKLE KATILIYORUM ARACIN BU YILA DAMGA VURACAĞINA EVET ARTIK SEÇTİĞİMİZ RENKTENDE PİŞMAN DEĞİLİM TEŞEKKÜRLER

KIE
  • Arkadaşlar merhaba,
    Internette City ile ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum ve yazıları zevkle okudum,
    ben de aralık ayında city comfort modelinden sipariş vermiştim. bayramdan önce % 99 teslim ederiz diyordu bayi olmadı üretim planı değişmiş, geçen hafta teslim edeceklerdi kar yüzünden o da sarktı derken dün nihayet arabamı teslim aldım. alır almazda 100 km yaptım araba çok hoşuma gitti kullanışı çok rahat ilk başta ort. yakıt tüketimi 12.8 gösteriyordu en son 6.4 e kadar düştü. Frenleri baya hoşuma gitti güven veriyor insana, iç konfor olarak da iyi, kliması çok çabuk ısıtıyor, sanki kaçışı biraz yavaş gibime geldi ama arabayı hiç zorlamadığımdan kaynaklanıyor olabilir.
    ilk 500 km 3000 deviri geçmeme gibi bir olay var mı? yoksa arabayı zorlamak mı gerekiyor?
    Bayinin söylediğine göre comfort modelin teslimatları başlamış sanırım yollarda baya city görmeye başlarız yavaş yavaş

arabayı kullandıkça tecrübelerimi yazmaya devam edeceğim.
    Umarım herkes biran önce arabasına kavuşur.

Arabasını alanlara da hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

• Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız kullanın.
    Motor açmak veya motoru açmak çoğu zaman yanlış anlaşılan ve yanlış uygulanan bir işlem. Bunun yanlış uygulanması motora geri dönüşü olmayan zaralar verebiliyor.
    Zaman içinde gelişen motor teknolojisi eskisi gibi hassas kullanımları gerektirmiyor. Fakat ilk 1000 km içinde mümkün olduğunca farklı devirlerde kullanmak ve uzun süre aynı devirde kalmamak önemli.
    İlk referansınız kullanım kitapçığı olmalı.
    Fakat motor açmak asla her viteste sonuna kadar kökleyip devri 6000'e çıkartıp gitmek olmadığı gibi, son viteste maksimum hıza ulaşmaya çalışmak da değildir. Bu gibi hareketler motora kalıcı hasarlar verebilir.
    100-110 km'yi aşmadan farklı devirlerde kullanmak motoru açmaya yeter kanaatindeyim. 1000 bakımdan sonra servisin de fikrini alarak daha süratli ve devirli kullanmak doğru olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: adigue

Arkadaşlar merhaba,
    Internette City ile ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum ve yazıları zevkle okudum,
    ben de aralık ayında city comfort modelinden sipariş vermiştim. bayramdan önce % 99 teslim ederiz diyordu bayi olmadı üretim planı değişmiş, geçen hafta teslim edeceklerdi kar yüzünden o da sarktı derken dün nihayet arabamı teslim aldım. alır almazda 100 km yaptım araba çok hoşuma gitti kullanışı çok rahat ilk başta ort. yakıt tüketimi 12.8 gösteriyordu en son 6.4 e kadar düştü. Frenleri baya hoşuma gitti güven veriyor insana, iç konfor olarak da iyi, kliması çok çabuk ısıtıyor, sanki kaçışı biraz yavaş gibime geldi ama arabayı hiç zorlamadığımdan kaynaklanıyor olabilir.
    ilk 500 km 3000 deviri geçmeme gibi bir olay var mı? yoksa arabayı zorlamak mı gerekiyor?
    Bayinin söylediğine göre comfort modelin teslimatları başlamış sanırım yollarda baya city görmeye başlarız yavaş yavaş

arabayı kullandıkça tecrübelerimi yazmaya devam edeceğim.
    Umarım herkes biran önce arabasına kavuşur.

Arabasını alanlara da hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

• arkaya 2 tane kolon taktırmak istiyordum servise 2 kere telefon açtım bana ellerinde olmadığı için tam ölçü veremediler.ben dün 2 adet cadence marka bence pioneer'den daha iyi bir marka kolon aldım, fakat aldığım 13cmlik kolonlar ufak geldi oysa bana serviste 13cmdir heralde demişlerdi en son:) pazartesi günü 13cmlikleri geri verip gene cadence marka ama 16cmlik 2 kolon alacağım kendi aldığım ölçülere göre bunların uyacağını düşünüyorum. 13cmlik aldığım kolonların 50 watt rms gücündeydi yani gerçek çıkış değeri ayrıca 85ytl idi ama ben pazarlıkla 70ytl'ye almıştım bakalım 16cmlik için üstüne kaç para daha vereceğim almış olduğum model:zxn-52 daha detaylı bilgi için bu link belki fikir verebilir.

http://www.cadencestore.com/ProductCart/pc/caraudio_subcategory.asp?idCategory=10&prodsort=&page=&ipagesize=

• Arkadaşlar,
    arabasını alanlar içinde park sensörü taktıran veya düşünen var mı?
    Serviste kaça maloluyor bilen var mı?
  • Ben park sensörü taktırdım. 150ytl verdim. Hem sesli hem de mesafenin ne kadar kaldığını gösteren ufak bir cisim var, onu da ön cama yapıştırdılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnumara10

arkadaşlar arabalarını alıpta iki hoperlör daha ekleten varmı. bu konularda tecrube sahibi olan arkadaşlar tam bir bilgi verirlerse önceden hazırlık yaparız.
    1-fiyatı
    2-markası
    3-ebatı
    4-ne bileyim gücü felan ne gerekiyorsa profosyonel yardım
    ayrıca anfi falan takayımmı gerekirmi

Ben yaza doğru taktırmayı düşünüyorum. Yaptığımaraştırmalara göre;
    1. Servis saat başı ücret alıyor. 2 hoparlör yaklaşık yarım saat sürüyormuş. yani 20-25 milyon gibi taktırma ücreti oluyor. Hoparlörü dışarıdan almanı tavsiye ederim. Hem daha kaliteli hem daha ucuza mal olur.
    2-Pioneer gibi kaliteli bişey al. Orjinal olmasına dikkat et.www.hepsiburada.com dan alabilirsin.
    3- 16 cm olması gerekiyor.
    4- 8 ohm alırsan daha iyi olur. wat zaten ohm a ve ebata orantılı oluyor.
    5- Özel bir ses sistemi istemiyorsan anfi ye gerek yok. Kaliteli çıkış veriyor, ön hoparlörler de oldukça iyi zaten. Extradan bas wufer falan istersen senin tercihin tabiki...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.