Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
56
Favori
1.098.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aradawww.honda.co.jp deki arabanın markası orada yani japonyada
    fit aria bunu arayın sayfada
  • arkadaslar cok mutluyum dün aksam telefonla bir adeti önümüzdeki hafta icin rezerve ettim bu sabahta kaporasi verildi ama karyaği olmasa bu hafta bile vericeklerini söylediler.
    ailemide 307hdi 'den sonra tekrar ikna ettim hayretlerdeyim.
    beni bu arabaya yönlendiren arkadaslara cok cok tesekkür ediyorum .
    hemde tam istedigim renk galaksi gri ve içide bej döşeme .
    yan citalari kaca takarsiniz dedim .
    yan citalari sonradan taktiğimizda kaportaya delik delinicekmis ve bu deliklerde paslanma yapabilirmiş öyle söylediler ama
    bayi servise genede bir sorucak ve olursa fark olarak 250 ytl. gibi rakam söylediler.
    hic indirim yapmiyolar
    ama zannedersem park sensörünü götürürsem kendileri takicak kendi servislerinden opsiyonel olarak istediğinizde ise 350 ytl.'ye park sensörü takiyolarmis
    bana cok geldi .disarida 200 250 ytl'ye bulunur sanirim.
    birde aracin merkezi kilidinde uzaktan kumanda yokmus bu durumda kumanda icinde 250 ytl istediler.
    onuda hazir alip taktirmayi düsünüyorum
    birde aynalari ve kapi kollarini boyama isini sorduk oda 350 ytl demisler ama ucuz yollu bende disarida boyatmayi tercih edebilirim.
    yeterki bu araba olsun
    bayide 145 ykr. gibi bir rakam yaktigini söyledi km.'^de
    bencede dizeller '' bu arabayla geri plana kayicaktir.
    bu ay hemen hemen bütün oto dergilerinde kapak konusu oldugunu da görüyorum
    bu aracin ve yakinda kesin satis patlamasi yapicaktir bencede bayiye sordum bizler hakkatten sansliyiz gercekten ilk 2000 kisiye 1 yıl bakim ücretsizmis.
    arabayi bir aliyim bu formda alamayan herkeze test sürüsü benden

• evet beylerrr HONDA CITY BURADA hadi bakın bakalımm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

Fabrika Aylık 500 adet CİTY üretiyor ,

Bayiler önceden tahmini rakkamlarla sipariş veriyor , ve beklemeye geçiyor. Araçlar geldikçe sıra listesine göre müşteriler davet edilip evrak işleri tamamlanıyor ve araçlar teslim edilmeye başlanıyor ...

CİTY şu anda aşırı derecede talep aldığı için fabrika yetiştirmekte sorun yaşıyor ve geçtiğmiz günlerde yağan kar Şekerpınardaki fabrikanın üretimini etkiledi tır lar yola çıkmakta zorlanıyor bunun yanında test sürüşü için ayrılan bölüm buz tutuyor ve sürekli yağan kar temizliği engelliyor..

O nedenle biraz geçikmelide olsa CİTY ler yolda ...

o zaman bayiler nasıl şu zamanda teslim edeceğiz diyebiliyorlar. Güyo benim elite otm. bugün yarın çıkması gerekiyordu mesela.
    Benim bayim 31 arlıkta Ocak sonu için söz vermişti.

Bu arada dün Öğlen saatlerinde İzmir trafik'in önündeki City'li aile, eğer buradaysanız selamlar. Ahhh ah öyle içim gitti ki, Allah kazasız belasız günlerde keyfini çıkarttırsın.

• 26/12/2005 tarihinde aldığım city'mden çok ama çok memnunum daha önce 1997 corolla kullanıyordum.city gerek donanim gerekse de güvenlik açısından tam bir araba özellikle bu fiyatı ile çok talep göreceğe benziyor.

arabam şu an 1035km de karlar kalksın servise götürücem o zaman daha da detaylı bilgi veririm.

aracım sport modeli ancak serviste alarm taktırdım 250ytl'ye.sen getirirsen garanti kapsamından çıkar dediler mecbur kaldım. evet diğer arkadaşlara katılıorum tekerler bu kasaya küçük kalıyor.ben de cms den 185/55/15 ebatlarında jant lastik taktırdım bu ölçüler bir üst donanımda standart olduğu için garanti dışı olmuyormuş.Arkada kolon yeri var ancak sport modelinde kolon yok araba servise girince dışardan alacağım 2 adet kolon taktırıcam ancak sevis tam ölçü veremiyor 13cm mi yoksa 16cm mi? ayrıca arabayı damla/ataşehirden aldım ellerinde paspas kalmamış hala vermediler bu nasıl iş anlamadım araba kadar paspas gelmio mu bu adamlara?arabam galaksi grisi diye geçiyor ama ne renk ben tam çıkaramadım paspasların eksikliğini çok hissediyorum malum kış ayları her yer çamur... kimse benim gibi pasapas sorunu yaşamadı mı anlamadım

tüm city kardeşlerime ve almak isteyenlere ve sıradakilere kazasız belasız günler...

• ekteki dosyada resimler çok güzel. özellikle siyah rengi harika. neden buraya da bu renkler gelmiyor. renk kısıtlaması var. hondada çalışan ve bilgisi olan var mı . acaba daha sonra renk seçeneği artarmı. siyah çok güzel
  • !!!!!!!!!!!DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!! işte size çek cumhuriyetindeki sitesinden Honda city made in TURKEY plaka çerçevesine dikkat ediniz... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://news.auto.cz/?article=5359

• Yahu arkadaşım bi zahmet eski sayfalara bakın da bayatlamış şeyleri yeni gibi yazıp milletin vaktini almayın.
    quote:

Orjinalden alıntı: photomania

!!!!!!!!!!!DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!! işte size çek cumhuriyetindeki sitesinden Honda city made in TURKEY plaka çerçevesine dikkat ediniz... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DİKKAT DİKKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://news.auto.cz/?article=5359

• Park sensoru 65 YTL2den başlıyor hepsiburada.com'da.
    Uzaktan kumandaya 250 YTL vereceğine yine aynı siteden 100 YTL'ye alarm al, her ikisi de 165 YTL'ye hallolsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: cemebrar

ama zannedersem park sensörünü götürürsem kendileri takicak kendi servislerinden opsiyonel olarak istediğinizde ise 350 ytl.'ye park sensörü takiyolarmis
    bana cok geldi .disarida 200 250 ytl'ye bulunur sanirim.
    birde aracin merkezi kilidinde uzaktan kumanda yokmus bu durumda kumanda icinde 250 ytl istediler.

• Tahmini tarihler onlar , dkkat edin size şu gün gelin alın demez hiçbir bayii mümkün olduğunca esnek konuşurlar..

Paspas olayı doğru birçok bayii bu sıkıntıyı yaşıyor Gerçi son hafta bütün paspas ihtiyaçları giderildi Aracı aldığınız bayii ye mutlaka gidip paspaslarınızı isteyin...

quote:

Orjinalden alıntı: serkan38

quote:

Fabrika Aylık 500 adet CİTY üretiyor ,

Bayiler önceden tahmini rakkamlarla sipariş veriyor , ve beklemeye geçiyor. Araçlar geldikçe sıra listesine göre müşteriler davet edilip evrak işleri tamamlanıyor ve araçlar teslim edilmeye başlanıyor ...

CİTY şu anda aşırı derecede talep aldığı için fabrika yetiştirmekte sorun yaşıyor ve geçtiğmiz günlerde yağan kar Şekerpınardaki fabrikanın üretimini etkiledi tır lar yola çıkmakta zorlanıyor bunun yanında test sürüşü için ayrılan bölüm buz tutuyor ve sürekli yağan kar temizliği engelliyor..

O nedenle biraz geçikmelide olsa CİTY ler yolda ...

o zaman bayiler nasıl şu zamanda teslim edeceğiz diyebiliyorlar. Güyo benim elite otm. bugün yarın çıkması gerekiyordu mesela.
    Benim bayim 31 arlıkta Ocak sonu için söz vermişti.

Bu arada dün Öğlen saatlerinde İzmir trafik'in önündeki City'li aile, eğer buradaysanız selamlar. Ahhh ah öyle içim gitti ki, Allah kazasız belasız günlerde keyfini çıkarttırsın.

• walla benim arabam da bu hafta geliyor. daha pek bir heyecanim yok, çarbamda teslimatim var ama ben hafta sonu alirim diyorum. city almaya buradaki tartismalar sayesinde karar verdim. bundan dolayi tesekkürler. umarim sizin heyecaninniz bana da bulasir. Bu benim ilk arabam laci comfort a/t . bayan olarak sürmesi kolay olsun otomatik olsun istedim. Simdi bide otomatik vitesten hiç anlamiyorum. su vitesin üzerindeki harfler ne anlama geliyor bilen var mi?. Bir de manual degistirirken kacinci viteste oldugum bir yerde gozukuyor mu ?

Afrika pazari için üretilip üretilmedigi de umrumda degil. Bunu kafaya takan arkadaslar, kompleksli misiniz?
    Bi de albea clio accent karsilastirmalari hiç arabadan anlamama ragmen çok bos geldi. Albea clio yu honda ile ayni kapsamda telafuz eden arkadaslara sesleniyorum, kro musunuz ? krosaniz düplü albea alin, bu foruma da katilmayin.

Hepinize bol city li günler diliyorum...

• bende otomatik elite için sıra bekliyorum.Otomatik City alıp da performansı hakkında fikir verebilecel olanınız var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: comfort a/t

walla benim arabam da bu hafta geliyor. daha pek bir heyecanim yok, çarbamda teslimatim var ama ben hafta sonu alirim diyorum. city almaya buradaki tartismalar sayesinde karar verdim. bundan dolayi tesekkürler. umarim sizin heyecaninniz bana da bulasir. Bu benim ilk arabam laci comfort a/t . bayan olarak sürmesi kolay olsun otomatik olsun istedim. Simdi bide otomatik vitesten hiç anlamiyorum. su vitesin üzerindeki harfler ne anlama geliyor bilen var mi?. Bir de manual degistirirken kacinci viteste oldugum bir yerde gozukuyor mu ?

Afrika pazari için üretilip üretilmedigi de umrumda degil. Bunu kafaya takan arkadaslar, kompleksli misiniz?
    Bi de albea clio accent karsilastirmalari hiç arabadan anlamama ragmen çok bos geldi. Albea clio yu honda ile ayni kapsamda telafuz eden arkadaslara sesleniyorum, kro musunuz ? krosaniz düplü albea alin, bu foruma da katilmayin.

Hepinize bol city li günler diliyorum...

Millet düşüncelerini beyan etmiş düşünce ve ifade özgürlüğünden senin haberin yok sanırım.O fikre katılmazsın olur biter kro demek ne oluyor foruma katılmayın ne demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 29 Ocak 2006 19:55:58 >

• P: Park vitesi, arabayı park ettikten sonra vitesi o konuma getirip el frenini öyle çekiyorsun.
    R: Geri vites, düz vitesteki geriyle tamamen aynı..
    N: Boş vites
    D: Drive modu, arabayı çalıştırdıktan sonra park yerinden R ile çıkardın mesela daha sonra D'ye alcaksın, sürüş esnasında sonradan hiçbir şekilde vites değiştirmeyeceksin kasiste virajda dönüşte vs.

Bizde 2000 model Renault Clio 1.6otm. vites olduğundan ona göre söyledim, City'de başka harfler de olabilir ya spor kullanım amaçlıdır ya da yağışlı havalarda vites büyütmemesi için winter düğmesi falan olabilir, direksiyonda değiştirmeyi ise hiç bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama kişisel tavsiye olarak biz arabayı alırken annem de ilk defa otomatik vites kullanıyordu bayiideki yetkili satıcı arabaya oturup bir nevi test sürüşü yaptırdı. Annem de hemen öğrendi zor bir şey değil zaten.

Bu arada afrika pazarı konusunda haklısın ama Albea-Clio Symbol-Accent-Accent Era-Cordoba ile karşılaştırılması gayet mantıklı ve doğal çünkü segmenti gereği bu modellerin rakibi. Ha demek istediğin millet clio cymbol cityden daha iyidir diyenlere ise ki sanmıyorum ona lafım yok. Ama karşılaştırma yapılmasına arabadan anlayan biri olarak bir şey diyemezsin diyorum..

• bugün uzun bir aradan sonra dayanamayıp City'm ile çıktım yollara.. O kadar özlemişim ki içinin kokusunu.. Daha fazla bekleyemedim karların erimesini..
    Trafik sıkışıktı bugün Çorlu'da.. Herkes arabalarında ''öfff''lerken ben sırıtıyordum, 'aaa, bak city!!' diyenlere..

Dikkat ettim de Araç içerisini gerçekten çok çabuk ısıtıyor.. Bir iş için çarşının göbeğinde durup kardeşimi beklemeye başladım aracın içerisinde.. Korkuyorum arkadaşlar o kadar meraklı bakışlardan nazar değecek diye..

• Otomatik City kullanıcılarından bilgi bekliyorum.Yokuşlarda geri kaçırıyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ip2006

Otomatik City kullanıcılarından bilgi bekliyorum.Yokuşlarda geri kaçırıyor mu ?

HONDA nın Bütün Otomatik Şanzımanları kaçırır .. Bunun sebebini sanıyorum bir çoğunuz biliyorsunuzdur , Otomatik şanzıman dişlilerine zarar gelmemesi için uygulanan bir sistemdir bu ..
  • quote:

HONDA nın Bütün Otomatik Şanzımanları kaçırır .. Bunun sebebini sanıyorum bir çoğunuz biliyorsunuzdur , Otomatik şanzıman dişlilerine zarar gelmemesi için uygulanan bir sistemdir bu ..

"D" konumunda dik yokuşlarda kaydırıyor. Fakat "2" konumuna alırsan dik yokuşta kaydırma yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruce Wayne -- 29 Ocak 2006 23:06:22 >
  • ben daha önce otomatik Clio kullanıyordum.Onda geri kaçırma diye bir şey yoktu.City'e alışmam galiba biraz zor olacak.
  • KESİNLİKLE AÇILIYOR BEN AÇTİM .KOLTUĞUN YANİNDA İKİ KÜÇÜK ÇEKME MANDALİ İLE AÇİLİYO ÇOK RAHATÇANA
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.