Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar sıradaki arkadaşlardan aracını teslim alan oldumu. Kar dı kıştı diye gecikmeler oluyor. Bunda 31 ocakta teslim edilmesi gereken aracı hala bekliyorum.
    Üstelik yine kar yağıyor, way benim halimeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOKEZ

Arkadaşlar bu aralar sıradaki arkadaşlardan aracını teslim alan oldumu. Kar dı kıştı diye gecikmeler oluyor. Bunda 31 ocakta teslim edilmesi gereken aracı hala bekliyorum.
    Üstelik yine kar yağıyor, way benim halimeee

gelir yakında merak etme.

• quote:

Orjinalden alıntı: l_a_b

ARKADAŞLAR BENDA ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT CİVİK CİTY VE OPEL ASTRA 1,6 CLASİK ARASINDA TERCİH YAPAMIYARUM BURADAKİ YORUMLARA BAKILIRSA CİYT Yİ ERCİH EDEBİLİRİM ÖZELLİKLE ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM CİTY İLE CİVİK ARASINDA 4000-6000 GİBİ BİR FİYAT FARKI VAR (DONANIMLI) SİZCE CİVİK BU FARKI VERMEYE DEĞERMİ YOKSA CİTY NİN CİVİKTEN AŞAĞI KALIR YANI YOKMU NE DERSİNİZ. TEŞEKKÜRLER AYRICA ASTRA CİTY VEYE CİVİC İLE KARŞILAŞTIRILIRMI BİLMEM AMA SİZCE HANGİSİ ??????? TEŞEKKÜRLER.

Elma ile armutu karşılaştırmak gibi olacak ama;

Bence civic istiyorsan birkaç ay bekle, yeni civic çok güzel. Ama fiyatı ne olur bilemem.

Astra konusunda hiç kimseden olumlu bir yorum duymadım. Şekil itibarıyla hoş dursa da motor ve şanzıman problemi çeken çok tanıdığımız var. O yüzden Astrayı elemeni öneririm.

Eğer biraz tutumlu olsun, aşırı performans beklentim yok diye düşünüyorsan ve 4-5 milyar fazladan vermek istemiyorsan City'i mutlaka düşün. İçine bindiğin zaman gayet konforlu, performans olarak sıkıntı yaratmayan, makul fiyatlı bir araba. Bence fiyat / performans olarak çok iyi.

Yine de içine sinen bir arabayı almanı öneririm.

• lumber arkadaşım astra için bir olumlu yorum yok ama tipide fena diğil hani. ama bu forumda okuğum yorumlara bakarak city liste başına yerleşmiş gibi şu an aslında gönlüm civik 1.6 es düz viteste ama biraz pahalı 32.900 ytl. city de bu donanım varken (1.4 es düz) 6000 ytl fazla verilirmi bilmem . birde civik yeni model için 2007 yi bulur diyorlar ayrıca civik yenisi 1.8 motor çıkacakmış daha sonrada 1.4 motor civic çıkacakmış diyor bayi 1.6 motor yeni çıkmaz diyor ne kadar doğruysa. BU KONUDA BİLGİNİZ VARSA PAYLAŞIN LÜTFEN .
    TEŞEKKÜRLER

• yeni civic'in 1.8 motorlu olacağı dedikodusu var. Ama türkiyede vergiler bu şekildeyken honda pazarlaması adına kötü bir karar olacağını düşünüyorum.

bence gidin bir bayiye city'i görün.
  • city almak lazım da.
    hiç şu en ucuz olanının resmini görmedim.
  • izmir li city'ciler selamlar.
    araclarini alanlar yada almak uzere olanlar;
    aracin yaninda hediye, jest, indirim olarak birseyler alan var mi.
    mesela sport model alarak (boya, cita, alarm ve park sensoru gibi) comforttan almaktan daha karli bir alisveris yapabilen var mi.
    kasko icerikleri - maliyetleri hakkinda bilgi verebiliecek olan var mi.
    umarim yakin zamanda bende aracimi satip city'ciler arasina katilirim.
    selamlar.
  • Senelerdir böyle haberler duyarım, fakat gerçekleştiğine şahit olmadım.
    Teknik olarak mümkün gözükmüyor.
    Zaten böyle birşey olsa yerli üretimde de vergiler kalkar!
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

bugün birisinden şöyle bir haber duydum okulda.

''gümrük vergileri kaldırılacakmış.bundan sonra yurt dışıdan gelen arabalar motosikletler ... yarı fiyatına satılcakmış 1 aya kadar.''
  • her honda cıda deneme sürüşü yaptırıyolarmı.
    ankarada konya yolunda vardı herhalde honda orda bi babamla test edeyim.
  • EVET ARKADAŞLAR BENDE BUNU MERAK EDİYORUM. BULUNDUĞUM İLDE HONDA BAYİİ YOK. BAYİLERİN HEPSİNDE DENEME SÜRÜŞÜ YAPABİLİRMİYİM AYRICA SPARİŞVERİRKEN ARAÇ BEDELİNİN HEPSİNİ VERDİNİZMİ YOKSA Bİ MİKTAR KAPORA VERİP ARAÇ TESLİMDE GERİKALAN KISMINIMI VERİYORSUNUZ. EĞER BÖYLE İSE BİR AY İÇİNDE Kİ FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ İGTİMALİNİ BAYİ ÜSTLENİYORMU . AYRICA BİR SORUM DAHA VAR BULUNDUĞUM İLDE HONDA BAYİİ YOK VE BEN PLAKAMI KENDİ İLİME AİLT OLMASINI İSTİYORUM BU İŞLEMLER ZORMU ARTI MALİYETİ NE KADAR . TEŞEKKÜRLER.

• SElamlar bugun anahtar kodumu verdiler garanti belgesine işlettim. TAbiki o kağıt kayıp. Kar yüzünden arabaya da binemiyoruz. Silecekler zarar görmemesi için gazete ile sardım öyle yerine koydum. Yoksa silecekleri kaldırmak daha mı iyi olur. Kışın biteceği yok. HAfta sonu yoğun bi soğuk gelecekmiş. Kar kalkmaz diyorlar bizde city mize binemicez
    Araçın Cd çaları kullandıkça sanki daha iyi ses vermeye başladı bana mı öyle geliyor. Özellikle baslar iyi vuruyor.
    Cvt kullananlara bi sorum olacak. benimkisi yeni olduğu için deneyemiyorum. gaza tamamen bastığımız da araba çok süratli hızlanıyormuş. En hızlı hızlanması için gereken şansımanı kullanıyorumuş. Deneyen var mı?
    Manuel kullanımıda çok zevkli oluyor. Direksiyondan kumanda ile kullanımı kolay kontrolu iki tarafada koymaları iyi olmuş . JAzz otomatik kullanmıştım. Sol eksiltiyor sağ taraf artıyordu. Direksiyonu tam kırdığınızda şaşıryorsunuz öyle olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cline -- 7 Şubat 2006 13:50:50 >

• arabanın kıçı albeya benziyor

daha albea ve city ikisi ikiz kardeş kıçlarından bakınca

özellikle berbat etmek için mi uğraşıyorlar ??? tasarımında aynı adam mı çalışmış acaba :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: l_a_b

BULUNDUĞUM İLDE HONDA BAYİİ YOK. BAYİLERİN HEPSİNDE DENEME SÜRÜŞÜ YAPABİLİRMİYİM AYRICA SPARİŞVERİRKEN ARAÇ BEDELİNİN HEPSİNİ VERDİNİZMİ YOKSA Bİ MİKTAR KAPORA VERİP ARAÇ TESLİMDE GERİKALAN KISMINIMI VERİYORSUNUZ. EĞER BÖYLE İSE BİR AY İÇİNDE Kİ FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ İGTİMALİNİ BAYİ ÜSTLENİYORMU . AYRICA BİR SORUM DAHA VAR BULUNDUĞUM İLDE HONDA BAYİİ YOK VE BEN PLAKAMI KENDİ İLİME AİLT OLMASINI İSTİYORUM BU İŞLEMLER ZORMU ARTI MALİYETİ NE KADAR .

Deneme sürüşü için ilkönce bayiiye telefon açıp randevu alın, hele hele başka bir ildeki bayii için. Kapora tamamen pazarlığa bağlı. Kaporayı verip satış sözleşmesini imzaladığınızda fiyat artışından etkilenmezsiniz yasal olarak. Sadece vergi oranları değişirse ondan sorumlu olursunuz.
    Plaka masrafını bulunduğunuz ilde bir sigorta acentesi ile görüşüp bilgi alın. Araç tesliminde de plaka masraflarını aracın parasından düşün. Yada peşin verdiyseniz bayiiden masrafları alın. Bu şekilde kabul ederler. İşlemleride sgortacıya (aracı) verirsiniz siz sadece bir imza atarsınız, başka da uğraşmazsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: cline

Silecekler zarar görmemesi için gazete ile sardım öyle yerine koydum. Yoksa silecekleri kaldırmak daha mı iyi olur.

Sileceklere gazete koymanın bi faydası yok. Sadece cam ve silecek buzluyken sileceği çalıştırmayın. Zaten nekadar buzlu olursa olsun, ısıtma sistemini ön cama yönlendirdiğinizde hemencecik buzları eritiyor. Gazeteyle falan kendinizi yormayın.
  • arkadaşlar paspas veriyorlar mı yoksa kendimiz mi alıyoruz.Sıfır araç teslim alan arkadaşlar ne yaptılar bu konuda.Aksigortanın çok reklamı çıkıyor bir araştırmak lazım.Amam ben şimdilik anadolu sigortayı en iyi görüyorum.
  • Halı paspas veriliyor. Özellikle kışın pek kullnışlı değil. O yüzden kendim kauçuk paspas aldım.
    Kaskoyu FinansSigortadan yaptırdım. Pirimler ve kapsam çok iyi. 700 milyona yaptırdım.
    Akbank müşteri ilişkileri açısından gördüğüm en kötü banka. O yüzden Akbank ve bağlı kurumları ile kesinlikle iş yapmam. Sonuçta tercih sizin. Oyak aynı şartlara 900 milyon fiyat vermişti. Diğerleri hakkında da fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjizu -- 7 Şubat 2006 14:57:39 >
  • İzmirden selamlar arkadaşlar,

Allahın İzniyle yarın aracımı İnşallah alacağım...

en azından bayiden gelen haber öyle... ancak hala kasko yaptıramadım.

ışık sigorta ve ak sigorta var...ışık sigorta aksigorta arasında karar veremedim. ışık sigortanın teminatları daha iyi ama neyse hayırlı olsun....

aracin yaninda hediye diyen arkadaş çok fazla zorlamasın. genelde hiç bir şey vermiyorlar.

kasko icerikleri 700 ile 1200 ytl arası değişiyor.

herkese selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

quote:

Orjinalden alıntı: cline

Silecekler zarar görmemesi için gazete ile sardım öyle yerine koydum. Yoksa silecekleri kaldırmak daha mı iyi olur.

Sileceklere gazete koymanın bi faydası yok. Sadece cam ve silecek buzluyken sileceği çalıştırmayın. Zaten nekadar buzlu olursa olsun, ısıtma sistemini ön cama yönlendirdiğinizde hemencecik buzları eritiyor. Gazeteyle falan kendinizi yormayın.

silecekler bozulmasın diye
    gazete kağıdına sardım. Silecek lastikleri cama yapışıp bozuluyormuş diye duymuştum.

• Hocam, inşallah yarın aracını hayırlıyısıyla teslim alırsın. Birde şu anahtar kodunu araştırdım. Bana anahtar kodunu vermediklerini kabul ediyorlar ve eğer anahtarı kaybedersem yedek anahtarla bu kodun bulanacağını, yok ikisini de kaybedersem arabanın şasi numarası(vin) aracılığıyla tüm bilgilerin kolayca bulanacağını söylediler. Bencede şasi numarası bir aracın kimliğidir ve tüm bilgileri bu kimlikte saklı olmalıdır.
  • Silecek mevzu doğrudur arkadaşlar. Eğer buzlu olarak çalıştırırsak yada sileceğin buzunu iyice çözmeden camdan kaldırırsak ucundaki sanırım kauçuk madde bozuluyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.