Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VALLA ARKADAŞALAR FORUMDA ÖĞRENDİKLERİMİ BAYİDEN ÖĞRENEBİLECEĞİMİ SANMIYORUM Bİ KERE BAYİ TARAFSIZ DİĞİL GERÇİ FORUMDA BAYİDE ÇALIŞAN ARKADAŞLARDA VAR SANIRIM AMA YİNEDE ARACI KULLANAN KİŞİLERDEN BU BİLGİLERİ ALAMAK ÇOK GÜZEL ÖZELLİKLE MEMNUN KALDIKLARI YERLERİ VE ARACIN EKSİKLERİ KONUSUNDA.
    HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN .... TEŞEKKÜRLER.......
  • muallim 35 aracını alacağına çok sevindim.alınca sevindirici mailin bekliyoruz.Sanırım çamkıran-izmir den aldın.Hayırlı olsun ...
  • ARKADAŞLAR BENİM GÖNLÜM CİVİC 1.6 ES TE FAKAT 6000 YTL GİBİ BİR FİYAT FARKI VE DONANIMDAKİ CİTY DEN PEK FARKLI OLMAMASI TERCİHİMİ CİTY YE DOĞRU YÖNELTİYOR DOĞRUSU. CİVİC' FORUM SAYFASINDA ARACIN DIŞARIDAN ÇOK FAZLA SES ALDIĞINDAN YAKINIYORLAR ÖZELLİKLE ATLTA VE ARKA ÇAMURLIKLARDA YALITIMIN KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR SİZCE CİTY BU KONUDA NASIL. ???? BİRDE SİLECEK GAZETE SARMAK NE KADAR MANTIKLI BİLMEM AMA SIFIR ALDIĞINIZ CİTY LERİ BU HAVADA DIŞARIDA KARDA YAMURDAMI BIRAKIYONUZ YAZIK YANİ EN AZINDAN ÖRTÜ ALIP ÖRTEBİLİRSİNİZ YANİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN..... TEŞEKKÜRLER....
  • Bence Honda City'nin arkasını Albea'ya benzeten arkadaşlar, ya Honda City'i birebir görmediler yada kör olmalılar. Bir tasarımcı olarak Honda City'nin tasarımının Albea ile alakasının olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Arada bariz hat farkları var. Honda City'nin kabuk tasarımı son derece başarılı ve şık duruyor. Bunu Honda City'ler trafikte daha çok görülmeye başlayınca sanırım herkezde anlayacak.
  • BİRDE SİLECEK GAZETE SARMAK NE KADAR MANTIKLI BİLMEM AMA SIFIR ALDIĞINIZ CİTY LERİ BU HAVADA DIŞARIDA KARDA YAMURDAMI BIRAKIYONUZ YAZIK YANİ EN AZINDAN ÖRTÜ ALIP ÖRTEBİLİRSİNİZ YANİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN..... TEŞEKKÜRLER....

Aynı düşünceyi bende paylaşıyorum hemde hiç kullanmadığım araç dış örtüm var ancak işten güçten vakit bulup örtemedim arabayı malesef. Arabasını henüz teslim almayan arkadaşlar içiniz rahat olsun en azından aracınız kar yememiş oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l_a_b

ARKADAŞLAR BENİM GÖNLÜM CİVİC 1.6 ES TE FAKAT 6000 YTL GİBİ BİR FİYAT FARKI VE DONANIMDAKİ CİTY DEN PEK FARKLI OLMAMASI TERCİHİMİ CİTY YE DOĞRU YÖNELTİYOR DOĞRUSU. CİVİC' FORUM SAYFASINDA ARACIN DIŞARIDAN ÇOK FAZLA SES ALDIĞINDAN YAKINIYORLAR ÖZELLİKLE ATLTA VE ARKA ÇAMURLIKLARDA YALITIMIN KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR SİZCE CİTY BU KONUDA NASIL. ???? BİRDE SİLECEK GAZETE SARMAK NE KADAR MANTIKLI BİLMEM AMA SIFIR ALDIĞINIZ CİTY LERİ BU HAVADA DIŞARIDA KARDA YAMURDAMI BIRAKIYONUZ YAZIK YANİ EN AZINDAN ÖRTÜ ALIP ÖRTEBİLİRSİNİZ YANİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN..... TEŞEKKÜRLER....

City yol sesini ya da motor sesini oldukça başarılı bir şekilde yalıtıyor. Sadece taş - topraktan geçerken fırlayan taşlar çamurluğa geldi mi tedirgin edici bir ses çıkartıyor. Bu ses Megane'da yoktu. Ama çok önemli değil bence. Taşta toprakta fazla gezmemek lazım o kadar.

Bu havada arabayı kullanmak çok doğru değil bence. Siz dikkat etseniz de bazı insanlar gereksiz macera yaratıyorlar. Malesef ben arabamı dışarıda bırakmak durumundayım. Örtü yararlı olduğu kadar zarar da getirebilir bence: Islak olarak donarsa boyaya zarar verebilir. Neyse fazla titizlenmemek lazım, ne de olsa sakınılan göze çöp batarmış. Önceki arabama gözüm gibi bakıyordum ama pert oldu ne yazık ki.

• Muallim bey,
    Aracını teslim alma haberin beni ve gördüğüm kadarıyla diğer arkadaşları da çok memnun etti.
    Aralık'tan beri beklemen ve parayı peşin vermiş olman beni hayli düşündürdü. İnan ki bayi hakkında olumsuz fikirlere kapılmadım değil.
    Neyse, inşallah hayırlısıyla teslim alıp kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın.
    Tekrar hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

İzmirden selamlar arkadaşlar,

Allahın İzniyle yarın aracımı İnşallah alacağım...

en azından bayiden gelen haber öyle... ancak hala kasko yaptıramadım.

ışık sigorta ve ak sigorta var...ışık sigorta aksigorta arasında karar veremedim. ışık sigortanın teminatları daha iyi ama neyse hayırlı olsun....

aracin yaninda hediye diyen arkadaş çok fazla zorlamasın. genelde hiç bir şey vermiyorlar.

kasko icerikleri 700 ile 1200 ytl arası değişiyor.

herkese selamlar.

• Hadi bakalım, teslim alınca bize ilk izlenimlerini yazarsın.
    Otomatik kullanıcısı halen az, forumda.
    O sebeple fikirlerin önemli.
    Kazasız günlerde kullan, hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: citydream

BİZİM COMFORT CVT ÇARŞAMBA GÜNÜ VERİLECEK. KULLANLARIN MEMNUNİYETİ SEVİNDİRCİ.. ŞU BENZİN TÜKETİM DEĞERLERİNİ YENİ KURUŞ CİNSİNDEN 15 - 16 OLARAK BELİRTMEK DOĞRU OLACAK.150-160 YKR ÇOK BÜYÜK RAKAM. 100 KM DE LİTRE OLARAK VERİLEN RAKAMLAR BANA DAHA ÇOK FİKİR VERİYOR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: l_a_b

ARKADAŞLAR BENİM GÖNLÜM CİVİC 1.6 ES TE FAKAT 6000 YTL GİBİ BİR FİYAT FARKI VE DONANIMDAKİ CİTY DEN PEK FARKLI OLMAMASI TERCİHİMİ CİTY YE DOĞRU YÖNELTİYOR DOĞRUSU. CİVİC' FORUM SAYFASINDA ARACIN DIŞARIDAN ÇOK FAZLA SES ALDIĞINDAN YAKINIYORLAR ÖZELLİKLE ATLTA VE ARKA ÇAMURLIKLARDA YALITIMIN KÖTÜ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR SİZCE CİTY BU KONUDA NASIL. ???? BİRDE SİLECEK GAZETE SARMAK NE KADAR MANTIKLI BİLMEM AMA SIFIR ALDIĞINIZ CİTY LERİ BU HAVADA DIŞARIDA KARDA YAMURDAMI BIRAKIYONUZ YAZIK YANİ EN AZINDAN ÖRTÜ ALIP ÖRTEBİLİRSİNİZ YANİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN..... TEŞEKKÜRLER....

Civic'lerde yol sesi çok duyuluyor. Bu da arabanın davlumbazının tam yalıtım yapmadığındnan kaynaklanıyor. O yüzden toplumda Honda'lar ses yapar diye biliniyor. Ancak City'de farklı bir davlumbaz kullnılmış kesinlikle rahatsız edici bir ses yok. Sadece her arabada olduğu kadar. Birde küçük taş atmayı her sıfır lastik yapar. Ona rağmen rahatsız edici bir durum değil.
    Silecekleri buzluyken çalıştırmadığınız sürece yıpranma sözkonusu değil. Sonuçta gazeteye sardığınız zamanda bile o soğuğa ve dona maruz kalıyor. Bence tamamen kendinizi yormuş oluyorsunuz. Ama sonuçta içiniz öyle rahat ediyorsa zararı olan bir durum da değil.
    Örtü örtmek çok güneşli ve buzlanma olduğu durumlarda boyaya ciddiiiii derecede zarar veriyor.

• Arkadaşlar,

Fiyat olarak biraz yüksek ama benim arabam pert olduktan sonra Axa Oyak'dan tam 3 gün içerisinde (Pazartesi haber aldım, çarşamba para yatmıştı) paramı geri verdiler. Oldukça da makul bir fiyat biçmişlerdi. Sigorta reklami gibi olacak ama sigortaci hasarda belli olur.

Fiyati yuksek oldugu icin ben axa yerine anadolu'ya yaptirdim kaskoyu. Hasarsizlik indirimim falan olmadigi icin 1040 ytl, 8 taksit yaptılar. Biraz yuksek ama bence sigorta yaptirirken Honda servisiyle anlasmasi olup olmadigina dikkat edin lutfen.
  • Servisle anlaşmalı olması hakikaten çok önemli.
    Aksi takdirde faturayı öde sonra gün almak için bekle vs.vs.
    Anlaşmalı serviste ise işler daha hızlı yürüyor ve para ödeme derdiyle uğraşmıyorsunuz.
    Ayrıca Anadolu sigortada galiba ufak hasarlar hasarsızlık indirimini bozmuyor.
    Doğru mu arkadaşım?
    quote:

Orjinalden alıntı: lumber loombur

Arkadaşlar,

Fiyat olarak biraz yüksek ama benim arabam pert olduktan sonra Axa Oyak'dan tam 3 gün içerisinde (Pazartesi haber aldım, çarşamba para yatmıştı) paramı geri verdiler. Oldukça da makul bir fiyat biçmişlerdi. Sigorta reklami gibi olacak ama sigortaci hasarda belli olur.

Fiyati yuksek oldugu icin ben axa yerine anadolu'ya yaptirdim kaskoyu. Hasarsizlik indirimim falan olmadigi icin 1040 ytl, 8 taksit yaptılar. Biraz yuksek ama bence sigorta yaptirirken Honda servisiyle anlasmasi olup olmadigina dikkat edin lutfen.

• Anadolu Sigortada Mini Onarım adı altında bir hizmet sunuyor. “Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme”, kaportalardaki boyanın zarar görmediği 5 cm çapa kadarki küçük göçüklerin herhangi bir boya işlemi yapmaksızın özel teknik ve aletlerle giderilmesi, 2- “Boya Hasarlı Kaporta Göçük Düzeltme”, boyanın zarar gördüğü 10 cm’ye kadarki ezik ve göçüklerin düzeltilmesi, 3- “Boya Tamiri, Mini Yama”, 30 cm’ye kadar çizik ve sıyrıkların, kısmi boyama tekniği ve çevre dostu su bazlı boyalarla, olası en küçük alanda boyanarak eski rengine uyumlandırılması, 4- “İç Döşeme Tamiri”, her türlü araç iç döşeme malzemesindeki 5 cm’ye kadarki yırtık, çizik, delik, sigara yanığı gibi hasarların tamiri, 5- “Ön Cam Tamiri”, ön camlarda taş çarpması neticesi oluşabilecek küçük ölçekli kırıkların tamiri, 6- “Plastik Tampon Tamiri”, araçların tamponlarında oluşabilecek yırtık, kopuk, göçük gibi plastik hasarların giderilmesi hizmetleridir.

Ben bir önceki arabamda bu hizmetten faydalanmıştım. Üstelik bu hizmetlerle hasarsızlık indiriminizi kaybetmiyorsunuz.

• sport-galaksi gri-iç döşeme bej-185/55/15 lastik-alarm-arkada midtizz takım
    aracı daha yakından tanıma fırsatı
    plaka için extradan 200ytl verdim tek harf:K

araç şuan maalesf karlar altında+gazete falan yalan kaldırın sileceklerinizi içiniz rahat olsun

alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun sizin city'lerinizin de RESİMLERİNİ bekliyorum

teşekkürler

• İşte benim Otomatik Vites Honda City Comfort'um.
    Her ne kadar şimdi karlar dan göremesemde böyle bişeydi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cline -- 7 Şubat 2006 22:20:45 >

• evet bende sonunda yarın honda city comfort a/t me kavusuyorum ocagın ortasi gibi sipariş vermiştim 31 ocak demişlerdi kısmet yarınaymıs
  • Herkese selamlar

Biz de city sırasına 1 hafta önce yazıldık. Mart ayına sıra veriyorlar ama ayın kaçı belli değil.

Bu arada benim amcaoğlu Honda da City bantında kapıları takıyor. Aracın planlanandan daha önce üretimine başlandığını ve bu yüzden stok yapamadıkları için bu kadar sıra olduğunu söylüyor. Ayrıca üretimin önemli bir kısmı polonya gibi doğu avrupa ülkelerine gidiyor dedi.

Sonuç olarak beklemekten başka çare yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsultan -- 8 Şubat 2006 1:30:47 >
  • Darısı benim başıma.
    Bende bugün yarın alacağım inşallah. Yağan kar beni korkutuyor, hava nedeniyle bir-iki gün daha gecikirse kahrolacağım

quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

İzmirden selamlar arkadaşlar,

Allahın İzniyle yarın aracımı İnşallah alacağım...

en azından bayiden gelen haber öyle... ancak hala kasko yaptıramadım.

ışık sigorta ve ak sigorta var...ışık sigorta aksigorta arasında karar veremedim. ışık sigortanın teminatları daha iyi ama neyse hayırlı olsun....

aracin yaninda hediye diyen arkadaş çok fazla zorlamasın. genelde hiç bir şey vermiyorlar.

kasko icerikleri 700 ile 1200 ytl arası değişiyor.

herkese selamlar.

• bizde honda city ci oluoz.
    bugün gazetelerde reklamı var.ilk 20 bin kişiye 1 yıl ücretsiz bakım bedava diye.
  • KAÇTANE OLDU ACABA 1500 GİBİYSE BENDE GİDİP SPARİŞ EDEYİM BEN YENİ CİVİC'İ BEKLEYİP MAYIS HAZİRAN GİBİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM AMA FİYAT NE OLUR ACABA O ZAMANA ARTARMI ??? AYRICA BİLDİĞİM KADARIYLA İLK 1000 KM BAKIMI ÜCRETSİZ GALİBA 10.000 KM BAKIMIDA 100-120 YTL CİVARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ACELE ETMEYE GEREK VARMI BİLMİYORUM ÖZELLİKLE 1 YILLIK BAKIM YILDA 15.000 KM YAPAN BİRİ İÇİN ÇOKTA ÖNEMLİ DİĞİL SANIRIM.... TEŞEKKÜRLER.
  • Şu anda City satış adeti 1000 civarında siparişlerle 1300 ü buluyor ve her gün hızla çoğalıyor.

CİTY kullanıcılarını böyle hevesle görmek muhteşem bir duygu.. Hepinize Kazasız Belasız Günler diliyorum...

İnşallah CİTY de sizi üzmeyecek ve beklentilerinizi karşılayacak..

HONDA / THE POWER OF DREAMS ;)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.