Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-2 hafta sonra bizde bi sipariş verelim bakalım.hemen gelir inşallah bizim araç.
  • bu da modifiye edilmiş bir city

• BAnka kredisini oyaktan aldık. Masraf sabit 150 milyon başka hiçbir ücret ödemiyorsunuz. Diğerleri size masraf 250 diyor bi hayat policesi avukat parası adı altında 450 milyona çıkartıyor. Hangisimi yapıkredi 450 milyon masraf çıkardı 12 milyar kredi için ve sigortayı onlardan yaptırma mecburiyeti olmadığı halde zorla kendilerinden yaptırmaya çalışıyorlar. Başka yerde yaptırıncada parayı ödememek için zorluk çıkartıyorlar. Oyak çok iyi
  • iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Allah size de daha iyilerini nasip etsin.

Türkiyede city almak gerçekten de sabır işi. aralık ayı başından bu yana 2 aylık bir sabır.

alırken hiçbir jest yapılmadı. Çamkıranda bugün teslimat günüymüş. kalabalıktı. pek böyle bir hizmet göremedim.

dersaneden uzun da bir izin alamamıştım. ancak gittiğimde arabayı yıkıyorlardı.
    önceki mesajlarda dendiği gibi aracın anahtar koduna, paspaslarının olduğuna, ruhsattaki şasi ve motor nosu ile araçtakinin aynı olmasına dikkat ettim.

ardından hemen bayiden aracın ruhsatının fotokopisini faxla gönderip genel sigortadan kaskoyu başlattım.. 671 ytl (ful kasko)

çok şükür aldığım alarmı serviste taktılar. motor ve işçilik 50 ytl'mıde aldılar. bakın parayı(yani 23.500ytlyi) 20 aralıkta vermeme rağmen.

neyse ama bu duruma biraz bozuldum.

inşallah araba hakkında tecrübelendikçe bilgileri güncellerim.
    Saygılar

• Muallim bey,
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Hem parayı neredeyse 2 ay kullan, sonra 50 YTL'yi bile tahsil et.
    Ne yapacaksın? Nasıl insanlar bir değilse bayiler de bir değil. Çeşit çeşit.
    Neyse, olan olmuş. Çok şükür teslim aldın.
    Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah.
    Renk pek güzel, araba zaten güzel.
    Darısı başımıza inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threeel -- 9 Şubat 2006 12:52:34 >
  • arkadaşlar fiyat artışı ile son bir bilgisi olan var mı??
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Herkese selamlar

Biz de city sırasına 1 hafta önce yazıldık. Mart ayına sıra veriyorlar ama ayın kaçı belli değil.

Bu arada benim amcaoğlu Honda da City bantında kapıları takıyor. Aracın planlanandan daha önce üretimine başlandığını ve bu yüzden stok yapamadıkları için bu kadar sıra olduğunu söylüyor. Ayrıca üretimin önemli bir kısmı polonya gibi doğu avrupa ülkelerine gidiyor dedi.

Sonuç olarak beklemekten başka çare yok.

Senin amca oğlu benim arabanın sağ ön kapısını yanlış takmış o yüzden düzgün kapanmıyor servise götürücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cline -- 8 Şubat 2006 18:39:01 >

• valla bizim alacağımız city gelince her tarafını kontrol edip alıcam.kapılarını bagajını cd çalarını...
    bi yamuk çıksın özellikle kapılarda senin amca oğluna derim .

şaka yaptım
  • tekerlerle ilgili bir sorum olacak

mesela 175 / 70 R 14 bi lastikte

175 ile 70 nedir.

14 büyüklük olduğunu biliyorum.
  • 175--lastik tabanı (yani lastiğin sırtı ,yere temas eden yeri)

70---lastiğin yanak kısmı (yani lastiğe yandan baktığında jant ile yerin arasında kalan kısım hani lastiğin markasını ölçülerini falan okuduğun kısım:))

14---jant çapı

umarım yardımcı olmuşumdur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

tekerlerle ilgili bir sorum olacak

mesela 175 / 70 R 14 bi lastikte

175 ile 70 nedir.

14 büyüklük olduğunu biliyorum.
  • anladım saol.
    ozaman bu city sport un lastikleri bayaa bi ince küçük.
    adam akıllı bi lastik jant(çakal jant değil)ne kadara mal edilir 15-16 inç yaz kış kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdai -- 8 Şubat 2006 20:33:32 >
  • Arkadaslar bugun bayiden aradilar. Cuma gunu ben de City sahibi olacagim.
    Bu 2 gece nasil uyurum heyecandan bilmiyorum ama cuma aksami araba da yatacagim kesin

Muallim35 senin de araban hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin.
  • araçlarını alan arkadaşlara hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

sport modelinin bence de lastikleri ve ince ve küçüktü ben de değiştirdim 185/55/15 yaptım hem garanti kapsamında kaldı hem de çok daha güzel bir görünüme kavuştu bence istersen arabamın resimleri topicte mevcut bi gözat istersen fikir verir...
  • kadoo lastiğinin markasını söylermisin
  • marka: bridgestone

model: potenza g3

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

kadoo lastiğinin markasını söylermisin
  • bostancı deniz otobüslerinin oradaki otopark dimi burası?

quote:

Orjinalden alıntı: cline

İşte benim Otomatik Vites Honda City Comfort'um.
    Her ne kadar şimdi karlar dan göremesemde böyle bişeydi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadoo -- 8 Şubat 2006 21:47:12 >

• ben yirmi yıllık renocuyum.fakat honda cityi görüp inceledikten sonra kesin olarak bu arabayı almaya karar verdim.hem ekonomik,hemde teknik özellikleri mükemmell.Arabamı satarsam hemen honda cityi alacağım.Akşam işten gelince bu siteye girerek maillerinizi okumadan yapamıyorum.sizlerle beraber olmak çok güzel.İnşallah bende honda cityi alırsam sizlerle yazışırız,selamlar.

Hondacıı Şube Müdürü,,,
  • Aracını teslim alan arkadaşlar güle güle kullansın.
    Bu arada cd çaların kullanımıyla ilgili olarak; orjinal cd kullanıyorsanız ne ala ama mp3 lerinizden cd hazırlıyorsanız Nero'yu kullanarak mp3 den wav yapabiliyorsunuz. yaparkende ekolayzer ayarlarını full bas ve tiz olarak ayarlayın, parça geçişlerinide boşluksuz yapma seçeneğini işaretleyin. Cd çalarda da bas ve tizi 4ya da 5 seviyesine getirin. Mükemmel bir ses alacaksınız.
    Özellikle nero da çok pratik oluyor bu işlem. bir cd 19-20 parça alıyor.
    Not: Bunu kopyalanması serbest olan (telif hakkı gerektirmeyen) mp3 ler için yapın. Biliyorsunuz bazı mp3 ler telif hakkı gerektiriyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjizu -- 8 Şubat 2006 23:24:26 >
  • City sahibi ve sıra bekleyen arkadaşlar;
    www.honda.com.tr sitesindeki "Honda Servis" bölümünde "Periyodik Bakım" kısmındaki modellerde City yok!
    Yine sitedeki "Genel bilgi/bize ulaşın/görüş ve öneriler" kısmından bu durumu yazdım. Eğer sizlerde aynı bölümden yazarsanız çoğunluğun sesine kayıtsız kalacaklarını sanmam.
    Gerçi kullanım kitapçığında bakım bilgileri var ama madem diğer modelleri koymuşlar City'i de koysunlar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cline

quote:

Orjinalden alıntı: cemsultan

Herkese selamlar

Biz de city sırasına 1 hafta önce yazıldık. Mart ayına sıra veriyorlar ama ayın kaçı belli değil.

Bu arada benim amcaoğlu Honda da City bantında kapıları takıyor. Aracın planlanandan daha önce üretimine başlandığını ve bu yüzden stok yapamadıkları için bu kadar sıra olduğunu söylüyor. Ayrıca üretimin önemli bir kısmı polonya gibi doğu avrupa ülkelerine gidiyor dedi.

Sonuç olarak beklemekten başka çare yok.

Senin amca oğlu benim arabanın sağ ön kapısını yanlış takmış o yüzden düzgün kapanmıyor servise götürücem

hehe

Kendisine iletirim Hemde kafa bulmak için bahane olur.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.