Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fakat bence sen yine de arabada yatma cuma gecesi. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbuldaysan donarsın falan, neme lazım.
    Aracı alınca şu alarm ve park sensörünün markalarını yazar mısın bi zahmet?
    quote:

Orjinalden alıntı: cu2o3

Arkadaslar bugun bayiden aradilar. Cuma gunu ben de City sahibi olacagim.
    Bu 2 gece nasil uyurum heyecandan bilmiyorum ama cuma aksami araba da yatacagim kesin

Muallim35 senin de araban hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmani nasip etsin.

• Arkadaşlar,
    Son 7 gün içinde yüzlerce topicten an aktif 5. bizimki.
    İnşallah yeni arkadaşlarla genişleyerek büyür ve en aktif hale geliriz.
    Bakarsınız bir fan club de bizler kurarız, ne dersiniz?
    Fikirlerinizi bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kadoo

marka: bridgestone

model: potenza g3

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

kadoo lastiğinin markasını söylermisin

hocam bu lastiği alınca jantını başka yerden mi alıyorsun yoksa üstünde varmı.
  • city nin alındığındaki lastiğinin markası nedir.?
  • quote:

city nin alındığındaki lastiğinin markası nedir.?

YOKOHOMA aspec modeli ,
  • quote:

city nin alındığındaki lastiğinin markası nedir.?

Benimkisine bridgestone potenza takılmış. Ama genelde Yokohoma'lılar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumber loombur -- 9 Şubat 2006 9:35:19 >
  • Evet Bostancıdan biraz önce sahil tarafında
    quote:

Orjinalden alıntı: kadoo

bostancı deniz otobüslerinin oradaki otopark dimi burası?

quote:

Orjinalden alıntı: cline

İşte benim Otomatik Vites Honda City Comfort'um.
    Her ne kadar şimdi karlar dan göremesemde böyle bişeydi herhalde

• ŞU fan club fikrine bende katılıyorum. Sadece Honda City için bi fun club kursak. Bu işleri yapan var mı aramızda. Adı da Cityclub gibi birşeyler olabilir. Burda bir birimizi bilgilendiriyoruz. Geçenlerde trafikte başka bir city gördüm. (geçen hafta cumartesi) Bi anda selektör yapıp bide elsalldım. Ama arabanın içindekini göremedim.
    NE düşündü .İçimizdekilerden birimiydi.
    Honda city görünce tanıdığım birini görmüş kadar sevindim.
  • FanClub olayına bende katılıyorum. Fakat bu forumda fanculub yasak. Hatta bazı markalarla ilgili topicler bu yüzden kapatıldı. Ama ayrı bir sitede bunu oluşturabiliriz. Meselawww.jazzcikardesler.com adresinde Jazz cılar böyle bişey oluşturmuşlar. Bizde ona benzer City hakkında bilgiler, kullanım detayları, forum bölümü vs. oluşturabiliriz. Belki Eren'de yardımcı olabilir bu konuda.http://www.hondapowerclub.com/ sitesinde bir bölüm oluştururlar bize belki.

Ben bir bilgisayarcı olarak ayrı bir site oluşturabilirim. Ancak alan adı ve web alanı almak gibi mali bir külfeti var. Ücretsiz olarakta bu iş yapılabilir ama ücretsiz servisler pek kaliteli olmuyor. İsterseniz bir süredaha bekleyelim herkes arabasını teslim alsın, aramıza yeni katılacak City cilerde olacaktır, onlarda gelsinler. Daha sonra bir sponsor bulabilirsek bu funclub sitesini kurabiliriz. Sponsor bulamazsak bile yaz aylarında bu işin maliyetini de ben üstlenebilirim. (Çok yüksek birşey değil zaten). City'ciler forumda birazcıkdaha çoğalsın bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjizu -- 9 Şubat 2006 10:26:08 >

• Honda City alacak olup da 1.4 lt motoru hakkında endişeli olanlara söyleyeceğim şey kesinlikle tereddüt etmemeleri. Motorun performansı çok güzel. Daha 1000 km bile yapmamama rağmen aracın performansından çok memnunum. 120 km/h hıza yarım gaz yaparak çok rahat çıkabiliyorsunuz. Arabanın motoru açıldıktan sonra eminim performans olarak daha da tatmin edecek. Ekonomik olması da cabası...

Fan club olayını da sonuna kadar destekliyorum.
  • 200 e 210 a çıkar herhalde.
  • BENİDE EN ÇOK ENDİŞELENDİRENDE BU 1.4 MOTOR OLAYI GERÇİ 1,339 CC 1,4 BİLE DEĞİL AMA 83 BEYGİR VE AZ YAKMASI CAZİP GELİYOR BANA . ŞU ANKİ ARACIM 78 BEYGİR RENO BU GÜÇ BİLE BANA YETERLİ. 83 BEYGİRİNDE YETECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

FanClub olayına bende katılıyorum. Fakat bu forumda fanculub yasak. Hatta bazı markalarla ilgili topicler bu yüzden kapatıldı. Ama ayrı bir sitede bunu oluşturabiliriz. Meselawww.jazzcikardesler.com adresinde Jazz cılar böyle bişey oluşturmuşlar. Bizde ona benzer City hakkında bilgiler, kullanım detayları, forum bölümü vs. oluşturabiliriz. Belki Eren'de yardımcı olabilir bu konuda.http://www.hondapowerclub.com/ sitesinde bir bölüm oluştururlar bize belki.

Ben bir bilgisayarcı olarak ayrı bir site oluşturabilirim. Ancak alan adı ve web alanı almak gibi mali bir külfeti var. Ücretsiz olarakta bu iş yapılabilir ama ücretsiz servisler pek kaliteli olmuyor. İsterseniz bir süredaha bekleyelim herkes arabasını teslim alsın, aramıza yeni katılacak City cilerde olacaktır, onlarda gelsinler. Daha sonra bir sponsor bulabilirsek bu funclub sitesini kurabiliriz. Sponsor bulamazsak bile yaz aylarında bu işin maliyetini de ben üstlenebilirim. (Çok yüksek birşey değil zaten). City'ciler forumda birazcıkdaha çoğalsın bakalım.

eğer böyle bir organizasyon olursa katılacaklar çoğalır sanıyorum.çünkü arabalarımıza kavuştuktan sonra meydana gelebilecek herhangibir durumu bu oluşum içinde en iyi şekilde birbirimizi bilgilendirmek ve sorunları paylaşarak üstesinden gelmek herkes için avntajlı.ayrıca tecrubeli ve yetkili hondacılar bizlere yol gösterme imkanı bulurlar.kulup kurarsak bizde katılırız.katılmak isteyenler senjizu ya desteklerini yazdıkları notlarda belirtirlerse ne kadar büyüklükte bir takım olacağını görürüz.hayatı ve hondayı paylaşmak için............

• +1

quote:

Orjinalden alıntı: onnumara10

quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

FanClub olayına bende katılıyorum. Fakat bu forumda fanculub yasak. Hatta bazı markalarla ilgili topicler bu yüzden kapatıldı. Ama ayrı bir sitede bunu oluşturabiliriz. Meselawww.jazzcikardesler.com adresinde Jazz cılar böyle bişey oluşturmuşlar. Bizde ona benzer City hakkında bilgiler, kullanım detayları, forum bölümü vs. oluşturabiliriz. Belki Eren'de yardımcı olabilir bu konuda.http://www.hondapowerclub.com/ sitesinde bir bölüm oluştururlar bize belki.

eğer böyle bir organizasyon olursa katılacaklar çoğalır sanıyorum.çünkü arabalarımıza kavuştuktan sonra meydana gelebilecek herhangibir durumu bu oluşum içinde en iyi şekilde birbirimizi bilgilendirmek ve sorunları paylaşarak üstesinden gelmek herkes için avntajlı.ayrıca tecrubeli ve yetkili hondacılar bizlere yol gösterme imkanı bulurlar.kulup kurarsak bizde katılırız.katılmak isteyenler senjizu ya desteklerini yazdıkları notlarda belirtirlerse ne kadar büyüklükte bir takım olacağını görürüz.hayatı ve hondayı paylaşmak için............

• Arkadaşlar,
    Fan club fikrimin destek görmesi memnuniyet verici bir durum.
    Zaten hemen böyle birşeye girişelim demiyorum.
    Fakat bu fikri ortaya atarken niyetim jazzcikardesler.com benzeri bir yapılanmaydı.
    Kullanıcılar artsın, biz de bu fikri olgunlaştıralım.
    Sonrasında neyi nasıl yapacağımıza karar veririz.

quote:

Orjinalden alıntı: threeel

Arkadaşlar,

• aracını teslim alan arkadaşlar kılıf taktırdınız mı?bu konuda bilgi verirseniz iyi olur..
    fan club fikrini destekliyorum.pteşekkürler
  • Bahar da yaklasiyor. Bu bagaja ne kadar buyuklukte mangal sigar acaba?

quote:

Arkadaşlar,
    Fan club fikrimin destek görmesi memnuniyet verici bir durum.
    Zaten hemen böyle birşeye girişelim demiyorum.
    Fakat bu fikri ortaya atarken niyetim jazzcikardesler.com benzeri bir yapılanmaydı.
    Kullanıcılar artsın, biz de bu fikri olgunlaştıralım.
    Sonrasında neyi nasıl yapacağımıza karar veririz.

quote:

Arkadaşlar,

• quote:

Orjinalden alıntı: ozdenozan

aracını teslim alan arkadaşlar kılıf taktırdınız mı?bu konuda bilgi verirseniz iyi olur..

Arkadaşlar,

Comfort ve elite modeli olan arkadaşlar koltuk kılıfı konusunda çok dikkate etsinler. Zira koltuk içerisinde bulunan airbag fonksiyonlarını bazı kılıflar engelleyebiliyor.

Benim aracımın içi bej olmasına rağmen kılıf düşünmüyorum. 1-2 yılda bir biraz para verip koltuk ve iç döşemeyi ziebart, autowax gibi yerlerde temizletmeyi düşünüyorum. Sigara içmediğim ve içirmediğim için de koltukların yanması gibi bir sıkıntım yok.

Ayrıca yeni araba alıyoruz, bence keyfini de sürelim. Daha önceden sırf koltuklar temiz kalsın diye kılıf taktırıp arabayı satarken çıkartan arkadaşlarım çok üzülmüşler. Çünkü koltuklar tertemizmiş ve onlar arabayı bu şekilde hiç kullanamamışlar bile.

Yine de karar sizin. Özellikle çocuk falan varsa koltukların biraz fazla kirlendiği de bir gerçek.

• bagajına 5 tane çocuk 3 tane yetişkin sığar.
  • Bu konuyu ben de çok düşündüm ve koltukları orjinal haliyle bırakmaya karar verdim. Arkadaşımın yazdığı gibi; kirlenirse ve bu rahatsız edici boyuta gelirse temizletiriz olur biter.
    Kılıf hiç hoş olmuyor, hele bir de airbag'e mani oluyorsa.
    quote:

Orjinalden alıntı: lumber loombur

quote:

Orjinalden alıntı: ozdenozan

aracını teslim alan arkadaşlar kılıf taktırdınız mı?bu konuda bilgi verirseniz iyi olur..

Arkadaşlar,

Comfort ve elite modeli olan arkadaşlar koltuk kılıfı konusunda çok dikkate etsinler. Zira koltuk içerisinde bulunan airbag fonksiyonlarını bazı kılıflar engelleyebiliyor.

Benim aracımın içi bej olmasına rağmen kılıf düşünmüyorum. 1-2 yılda bir biraz para verip koltuk ve iç döşemeyi ziebart, autowax gibi yerlerde temizletmeyi düşünüyorum. Sigara içmediğim ve içirmediğim için de koltukların yanması gibi bir sıkıntım yok.

Ayrıca yeni araba alıyoruz, bence keyfini de sürelim. Daha önceden sırf koltuklar temiz kalsın diye kılıf taktırıp arabayı satarken çıkartan arkadaşlarım çok üzülmüşler. Çünkü koltuklar tertemizmiş ve onlar arabayı bu şekilde hiç kullanamamışlar bile.

Yine de karar sizin. Özellikle çocuk falan varsa koltukların biraz fazla kirlendiği de bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threeel -- 9 Şubat 2006 12:44:05 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.