Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11.897
Cevap
55
Favori
1.099.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fan kulüp düşüncesi çok hoş olur arkadaşlar.

1.4 motor konusunda kaygısı olan arkadaşlar için de arabayı denemelerini tavsiye ederim.
    hız arttıkça motordan gelen sesin duyulması ve performanslı gidişi, bu kaygınızı ortadan kaldıracaktır diye düşünüyorum...

araçta ciddi bir pas pas sorunu var. bayinin verdiği bej renkli (galaksi grisi için) pas pasa insanın basası gelmiyor. özellikle izmirin yağmurundan...

sadece pas pas değil ilkyardım çantası ve stepnenin dışında başka bir şey yok araçta.

yangın söndürücü, zincir, tebeşir, vd....... (AYRICA BU LİSTEYE KATKI YAPARSANIZ SEVİNİRİM)

İzmirden saygılar.
  • İşte Honda City Elite ES Düz vites Bej rengi. Arabam biraz kirli, kusura bakmayın.

"Nazar etme ne olur, çalış senin de olur"

• MERHABA ARKADAŞLAR.. 1 AY İÇİNDE ALLAH İZİN VERİRSE ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
    Bİ KONUDA DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE BAŞVURMAK İSTERİM ...sORUN ŞU...

BEN İKİ ARABA ARASINDA KALDIM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM.. HONDA JAZZ LS ( COMFORT ) VE CİTY ES ( ELİTE ) MODELLERİ ARASINDA KARARSIZIM..

HER İKİ ARABAYI DA GÖRÜP İNCELEME İMKANI BULDUM AMA YİNEDE KARAR VEREMEDİM...AYRICA HEM CİTY HEMDE JAZZ İÇİN YAPILAN YORUMLARI OKUDUM İYİCE KARARSIZLIĞA DÜŞTÜM...

BİR DE HER İKİSİ DE BİRBİRİNE YAKIN ÖZELLİKLERDE ...SİZLERİN DEĞERLİ YORUMLARINI BEKLİYORUM..ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

• HA BU ARADA HER İKİ ARABADA DA DÜZ VİTES DÜŞÜNÜYORUM.... HER İKİSİNİNDE HER TÜRLÜ ÖZELLİLĞİNİ BEĞENİYORUM... TİPLERİ DE GÜZEL...YARDIM EDİNNNNNNNNNNNN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ewdal42

MERHABA ARKADAŞLAR.. 1 AY İÇİNDE ALLAH İZİN VERİRSE ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

BEN İKİ ARABA ARASINDA KALDIM BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM.. HONDA JAZZ LS ( COMFORT ) VE CİTY ES ( ELİTE ) MODELLERİ ARASINDA KARARSIZIM..

HER İKİ ARABAYI DA GÖRÜP İNCELEME İMKANI BULDUM AMA YİNEDE KARAR VEREMEDİM...AYRICA HEM CİTY HEMDE JAZZ İÇİN YAPILAN YORUMLARI OKUDUM İYİCE KARARSIZLIĞA DÜŞTÜM...

BİR DE HER İKİSİ DE BİRBİRİNE YAKIN ÖZELLİKLERDE ...SİZLERİN DEĞERLİ YORUMLARINI BEKLİYORUM..ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM...

Dediğin gibi özellikleri birbirine çok benziyor. Motorları zaten aynı. Geriye senin seçinin kalıyor. Bagaj ihtiyacın varsa kesinlikle City'i seç. Birde fiyat farkı var. Ciyt Sport 23500 YTL jazz daha pahalı sanıyorum. Şahsen jazz hoşuma giderken City çıkınca tercihimi City'den yana kullandım.

• quote:

MERHABA ARKADAŞLAR.. 1 AY İÇİNDE ALLAH İZİN VERİRSE ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

Bence iki otomobil de birbirine çok yakın. Ama City Elite ve Jazz Sport arasında şu noktaları atlama:

Sedan seviyorsan City, hatchback seviyorsan Jazz
    Kalabalık ve yolculuk seven ailen varsa City, bekarım keyfime bakarım diyorsan Jazz
    Arka camlar otomatik olsun istiyorsan City, arkada kim oturacak, onlar da camı kolla açsın diyorsan Jazz
    Aynı kalite daha ucuza diyorsan City, para vereyim Japon imalatı olsun diyorsan Jazz
    Çelik jant olsun diyorsan City, yok kapak jant da güzel diyorsan Jazz
    Optitron (kendiliğinden aydınlanan) gösterge dersen City, yok farları yakınca yansın dersen Jazz
    Açık renk koltuk şık duruyor diyorsan City, açık renk koltuk kirlenir, koyu renk olsun diyorsan Jazz
    Arabam yeni kasa olsun, herkes baksın diyorsan City, yok nazar değer, dikkat çekmesin diyorsan Jazz (şimdilik)
    Aynalar tek tuşla kapansın ayrıca ısıtmalı olsun diyorsan City, yok ben elimle kaparım diyorsan Jazz

Bunlara göre tercihini belirleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumber loombur -- 9 Şubat 2006 14:16:28 >

• BAna trafk setini vermediler. Ücret karşılğı alabileceğimi söylediler.
    Ama koltuk kılıfı ile ilgili sorunu olan arkadaşlar. Benimkiside bej şimdi servisten geliyorum. Arabama ücretsiz sonax (koltuk koruma işlemi) yaptılar. Bu işlem yaklaşık 1 yıl kadar koltukları koruyormuş. sizde tavsiye ederim.
    Bide dış koruma yapalım dediler. O ücretliydi. 175+kdv şimdi yaptırsaydım 150+kdv yapacaklardı. Ama şuan gerek duymadım. Belki ilerleyen günlerde yaptırım.
    Paspasla ilgili bende sıkıntı çekiyorum.Arabanın içine gazeteler koydum. Bugun fırsatım olursa bej rengi paspas arıcam. Carfourda gri vardı ama bej görememiştim. Alan arkadaş hangi carfour dan aldı acaba. Bu akşam araştırıcam. Arabaların orginal bej kaucuk paspasları daha çıkmamış yakında çıkacakmış. Ama fiyatı yüksek olur diye duydum. Yani dışarıdan almak daha uygun.

quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

herkese selamlar
    Fan kulüp düşüncesi çok hoş olur arkadaşlar.

1.4 motor konusunda kaygısı olan arkadaşlar için de arabayı denemelerini tavsiye ederim.
    hız arttıkça motordan gelen sesin duyulması ve performanslı gidişi, bu kaygınızı ortadan kaldıracaktır diye düşünüyorum...

araçta ciddi bir pas pas sorunu var. bayinin verdiği bej renkli (galaksi grisi için) pas pasa insanın basası gelmiyor. özellikle izmirin yağmurundan...

sadece pas pas değil ilkyardım çantası ve stepnenin dışında başka bir şey yok araçta.

yangın söndürücü, zincir, tebeşir, vd....... (AYRICA BU LİSTEYE KATKI YAPARSANIZ SEVİNİRİM)

İzmirden saygılar.

• arkadaşlar bu elektirikli ayna olayı park edince diğer otolar vb. çarpmasın diye aynaları içe katlarızya onu otomatik olorak tek tuşta kendimi katlanıyor....
    AYRICA BİR SORUM DAHA OLACAK 1999/100/EC yeni ölçüm metoduna göre, ideal şartlarda elde edilen test değerleridir. NE AN LAMA GELİYOR HANGİ HIZDA HANGİ VİTESTE KAÇ DEVİRDE MESELA GİBİ BİLEN VARSA YAZARSA SEVİNİRİM .TEŞEKKÜRLER.
  • bi honda da biz alak ya.
  • PEKİ AYNI SORUYU ŞÖYLE SORAYIM... jAZZ ELİTE Mİ CİTY ELİTE Mİ NE DERSİNİZ??*
  • city elite.
  • quote:

PEKİ AYNI SORUYU ŞÖYLE SORAYIM... jAZZ ELİTE Mİ CİTY ELİTE Mİ NE DERSİNİZ??*

City Elite ve Jazz Elite arasında dikkat etmen gereken:

Sedan seviyorsan City, hatchback seviyorsan Jazz
    Kalabalık ve yolculuk seven ailen varsa City, bekarım keyfime bakarım diyorsan Jazz
    Aynı kalite daha ucuza diyorsan City, para vereyim Japon imalatı olsun diyorsan Jazz
    Açık renk koltuk şık duruyor diyorsan City, açık renk koltuk kirlenir, koyu renk olsun diyorsan Jazz
    Arabam yeni kasa olsun, herkes baksın diyorsan City, yok nazar değer, dikkat çekmesin diyorsan Jazz (şimdilik)
    Manuel klima olsun bizim olsun diyorsan City, yok ben dereceyi ayarlayım o püfür püfür essin diyorsan Jazz
    Radyo fonksiyonel olsun, görünüş önemli değil diyorsan City, ben radyoya radyo demem büyük ekran olmayınca diyorsan Jazz
    Ben radyomu radyo üzerinden açıp kaparım diyorsan City, yok aynı anda iki işi yapamam, direksiyondan ayarlayım diyorsan Jazz
    Havalar nasıl olursa olsun benim havam iyi olsun diyorsan City, dış hava sıcaklığını öğrenmeden duramam diyorsan Jazz
    Başıma güneş geçer neme lazım diyorsan City, sunroof konforunu yaşamak istiyorsan Jazz
    Uzaktan kumanda ayrı olsun, anahtarlık da olur diyorsan City, yok ben sadece bir anahtar taşıyım onun üzerinde kumanda da olsun diyorsan Jazz

Bunlara göre tercihinizi belirleyebilirsiniz...

• Arkadaşlar City Elite gerçekten de donanımı sağlam bir araba. Yine de City Elite'de keşke şu da olsa dediklerim var;

- Sunroof
    - Anahtar üzerinde uzaktan kumanda
    - Dış hava sıcaklığı göstergesi
    - Dijital klima

Not: Her arabanın bir kusuru vardır
    Not 2: Kusursuz araba arayan arabasız kalır
  • OOOOOOOO NE GÜZEL BİR ÇOĞUNUZUN ARABASI GELMİŞTE RESİMLERİNİ BİLE YAYINLIYOSUNUZ NE GÜZEL UMARIM BİZİM ARABAMIZDA ARTIK GELİR

ÇÜNKÜ; ARTIK ÇOK SIKILDIM

KIE
  • lumber loombur güzel açıklamış.
  • Arkadaşlar,
    Benim araba da gelmiş. Bayiden aradılar, şaşkına döndüm.
    Allah'ı var hiç bu kadar çabuk beklemiyordum.
    Yarın işlemlere başlıyorum.
    Darısı tüm bekleyenlerin başına!
  • demek ki stok yapmışlar.
  • 21 aralıktan beri bekliyoruz bizde bu kadar uzun sürmesi üzdü bizi
    hele bu yazıları okumak hem zevk verici hemde araba gelmediği için üzücü
    sabır......

• valla beni 1 haftadan çok bekletirlerse hır çıkarırım.
  • sport modelini alınca yaza doğru yeni jant lastik lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.