Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
14.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskisehirden Antalyaya 300 tl gibi bir rakama gittim. Valla lpg usu çok iyi. Ama araba 1.6 corolla. Honda da hemen hemen ayni dir. Valla eco Honda alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makina mühendisiyim 170-180 kmh hızlarda 6.1 l yakan lpg teknolojisi görmedim duymadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Normal hocam yakit ureten tsi da duymamisindir o kadar az yakar ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Lpg li araç 1.2 litre fazla yakar. O zaman 170-180 km/h hızla 5.1 litre benzin yakmış. Muhtemelen ölçüm rampa aşağı yapılmış.

• Ortalamam 4.6 a düştü inanılmaz rakamlar bunlar. 4.6 LPG arkadaşlar benzin değil karıştırmayın. 100 km de 4.6 LPG yakıyor şaka gibi bildiğiniz kokluyor.

Şuan piyasanın en az yakanı

Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 13 Temmuz 2022; 21:56:25 >
  • mKEE M kullanıcısına yanıt

Hocam kısa mesafeler ölçümlerde referans olmaz. Uzun süre kullanım değeri paylaşabilir misiniz, 2500 km gibi?

Honda'ya gönder de verilerini güncellesin. Keza kraldan çok kralcılık yaptığın firma bile tüketim verilerini aşağıdaki gibi paylaşmış. Bir de rica et, sana ortalama hız ekranına nasıl geçebileceğini öğretsinler.

Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

bunu sen mi diyorsun? köhnemiş 1.6 atmosferik motorla 4 çekerle az yakan sen değil misin? bırak hondacılar da yaksın? atmak sadece subaru sahiplerine mi mahsusYeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) 

• Yakıt dolum kapağını açtığımda yüzüme benzin fışkırıyordu.

• Az yakmaktan ziyade Sis Mavi renk efsane arkadaşlar şuana kadar yaklaşık 15-20 kişi bana rengi süper dedi. Efsane rengi var dediler. Resmen sis mavi rengi +30bin tl

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Aynen.

O arkadaş da tam otomatik 4 çeker 1.6 turşu motorla 7 litre yakıyordu sehirici.

Hatta ayni mesajlar arasinda 1.0 golfun 10 litre yaktığı koşul ile kendinin 7 litre yaktığı koşulu bir tutuyordu. Golf, 4 çeker subarudan çok yakar gibi bir imaj çizmeye calisiyordu.

• 4.6 şehir içi ortalamasıyla geziyorum resmen

• daswagen kullanıcısına yanıt

Bu sitede senin ve yazılarının kadar troll ve toksik olan biri daha yokken utanmadan milletin aldığı arabayla deneyimlerini paylaşmasına girip troll demek nasıl bir yüzsüzlük ??

Her lafı Civic' i aşağılamak kötülemek olan Corollaya binip her yazıda vw savunmak nasıl bir karaktersizlik anlatsanıza bir eminim bütün site merak ediyordur !!!

Her Honda konusuna girip iq seviyeni belli edecek yorum yapmaktan vazgeç artık. Az susta adam sanalım !!?!?

Ne kadar güzel. Ortalama hızınız da 10-15km filandır kesin.

• UmutBG U kullanıcısına yanıt

Kaç olduğunun önemi var mı? 4.6 görmüşüm sonuçta ve bu LPG benzin değil. 1.0 tsilar zor görüyor bu değerleri. Akıl yürüt azcık 10-15 km ile bu hızı görüyorsam başka arabalar 10-15 km ile kaç görüyor onlarda bu değeri görüyor ama onlar benzin.

Yani her halükarda aşırı az yakıyor.

Var tabi xD Dur kalk isanbul trafikle küçükşehrin şehiriçi akıcı trafiği birmi... 0 bilgi %100 özgüven...

Rampa aşağı indiğiniz güzergahta 2-3 litre de görürsünüz. Önemli olan kaç yaktığı değil. Anlayana…

4 kmlik yokuş aşağı bir güzergahım var. Tam inerken yol bilgisayarını sıfırlasam, bir daha zaten gaza basmadığımdan ortalama tüketim 0.0 olur. O an fotoğrafını çeker atarım buraya, hiç yakıt yakmadan yol alıyorum diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4.6 litre ile sınıfının en düşük ortalamasına sahip aracı. Başka araçla bulunduğum şehirden ankaraya 700 liraya giderken bunla 250 liraya gidiyorum bedava

Civicin yanına sıfır g30 çekecek gücün var ama ruhun az bir lpg ekonomisi ile zil takıp oynayacak kadar fakir.

Civic ağır araba. Lpg tüketimi her zaman fazla olur yapısı gereği. Civic'le 4.6 yaktığın yerde corolla 1.5, octavia 1.0, megane 1.3 vs de 3.5 - 4 arası yakacaktır. Sen 50 kuruş yak, diğerleri 1tl yaksın, ne olacak yani?

Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı )ÖZCAN AKDOĞANyoutube
    Toyota Corolla 2021 Dream 1.5 Motor yakıt tüketimi
    https://www.youtube.com/watch?v=HRH_zuSputM
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.