Ortalama hız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (8. sayfa)
-
-
Hocam yeni sifir km civic alip lpg mi taktin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu bulamadım yol bilgisayarından kurcalıcak vaktimde olmadı bilen varsa söylesin çekeyim. Dün mesela şehir dışı 6.1 yaktığımda 170 falan gittim yine otobanda kuzey ege otoyolu kaymak gibi yol zaten istesende yavaş gidemiyon. Tahminim ortalama 150 falandır hızım.
-
Yoo kendinden lpgli turbo lpg. Turbo zaten araca az yaktırıyor bide lpg olunca muaazzam değerler.
-
Konu sahibi arkadaşın yorumlarına tamamen katılıyorum. Aynı aracın 182 bg exe plus versiyonuna sahibim.
Yol tutuş, konfor, genişlik, teknoloji vb pek çok konuda muazzam bir araç olmuş.
Araca sahip olmayıp araca dair açılmış özel bir konuyu anlamsız yere sabote edenlere inanmayın, eğer bu aracı düşünüyorsanız gidip test edip kararınızı kendiniz verin.
160 altına düşmemiş genelde 170-180 imiş, 6.1 yakmış 😂
Şurada bıraktım okumayı
Dünyada hiçbir motor, araç içten yanmalı, benzinli/lpg bir sistemle bu hızlarda bu kadar az yakma ihtimali yok. Teorik olarak bile mümkün değil. O kadar hava direncine benzinde en az 10L/100km yakar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Japon kafası diye bir tabir var bu sektörde . Bunu anladım .
Konu sahibinin tüm yorumlarına katılıyorsanız 170-180 hızla 6.1 yaktığını bize ispatlayabilir misiniz? Madem katılıyorsunuz, siz ispatlayın. Konu sahibi ispatlayamadı. Ne idüğü belirsiz bir 6.1 fotosu attı ama istediğimiz o değil. 1500kg, 4*4 suv araçla ben de atarım 6.1. Ya ortalama hız olmalı ya da 170-180 giderken tüketim videosu. Değil civic hiç bir araç yakamaz o kadar az.
Tepkimiz civic'ten ziyade onu bu şekilde abartan ve üstüne pişkin pişkin bizi kıskanmakla suçlayan konu sahibine. Yoksa bu kasa civic büyük eksiği olmayan, sınıfında en iyi model bence de.
-
Yeni civic ister türkiye ister tayvan tayland üretimi olsun corolla ile kiyaslamam bile. Haklısınız. Zaten golfe diyecek birsey yok golf 7 ile çok iyi bir trend yakaladı. Golf 8i bilemiyorum. C segmentte benim sıralamam şu şekilde olur golf octavia focus corolla leon mazda 3 astra megane civic elentra
Bir de tsi'cılara yakıt üretiyor diye dalga geçerler.
civic diye övdüğünüz arabada 140dan sonra kaput azer bülbül gibi titriyor.
Benim aracımın ortalama tüketimi 8.4 lt(istanbul)
Aracın Wltp fabrika tüketim verilerine bakmak yeterli bence.
Hepimiz biliyoruz ki ortalama hız 160-180 km arası olarak bizim otobanlarda ve mevcut trafik kültürü ile mümkün değildir.
Teknoloji nerelere gelmis hayirli olsun hocam tekrardan Allah kazadan beladan saklasin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X