Çok yakiyormus şehir içi. 170-180 le bile 6.1 yakan araba şehir içi en fazla 5 yakar. Gerçi göremedik ama, neyse < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (6. sayfa)
-
-
İncir ağacı diker bu araç adamın ocağına…düşman başına!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyükşehir dediği Kütahya olmasın aq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cep harçlığıda veriyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan gaza yumurta var gibi dokunarak kullandım yaklaşık 150 km şehir içi ve ortalamam 6.1 litre LPG şehir içi değer ;) inanılmaz
-
Görsel at hoca görsel
Atayımda ortalama hızı bulamadım bi bilgisayarda gerçi kurcalamak için vaktimde olmadı çok daha ayar mayar hiçbişey yapmadım.
Ayrıca arabanın performansı gerçekten eskisi ile dağlar kadar fark var, turboyu torku hissediyorsunuz bir atmosferik gibi değil. Tabi üst düzey performansı yok sonuçta drag katılmıyoruz ama sollama vs. ani hızlanma fazlasıyla yeterli. Ben çok beğendim motorunu hem ekonomik hem performanslı.
Şuan iki şikayet noktam var birisi sağ koltukta yükseklik ayarı olmaması ki çoğu C segmentte yolcu tarafında olmuyor zaten, ama ben bmw den geçince bir garip geliyor. İkincisi yine bmwden harman kordondan geçtiğim için ses sistemi yetersiz geldi bana, yani güzel ses var bas mas ama çok yüksek değil gibi sanki. Belkide ben g20 den geçtiğim için hep onla kıyaslıyorum bilemiycem ama müzik için ekstra birşeyler yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 9 Temmuz 2022; 14:33:11 > -
Son kasanın arkadan görünüşü çok kötü geldi bana hiç yeni gibi durmuyor yakın zamanda makyajlanıp toparlanır umarım
Olsun sen yine de at
Sizinki arkadaşın iddia ettiğinden 3 te 1 oranda fazla yakmış, ortalama hızınız kaç ?
Güncel bir değer paylaşayım. Konya pamukkale yaptım sonra cankurtaran shell de doldurdum. Konya çay arası 115-120 sabit hızda, çay dinar arası 90-120 arası değişken hızlarda, dinar denizli arasını 120 150 arası hızlarda yolculuk sonunda ortalama hızım tam 101 km/h idi. 425 km de 390 TL yakıt aldı. Yol bilgisayarı 6.3lt lpg gösteriyordu. 27lt lpg 4.1lt benzin aldı.
Tasarımda ileri gideceklerine geri gitmişler . Avrupai tasarım yapalım derken basit bi tasarım çıkmış .japon jettası gibi olmuş .
Değerler mük. 6.3 litre LPG beedava demek şuan piyasanın en az yakan arabası Honda Civic Ecodur. Turbo LPG olduğu için ortalaması düşük kalıyor.
-
Hocam bu arkadaş trollüyor sanırım, bu sayfadan atmış resmi
https://awikxv.blogspot.com/2021/09/2022-honda-civic-gas-gauge.html?m=1
aşağı kaydırınca çıkıyor.
-
🤣🤣 gerçekten şu başlık altınd 1 tane doğru bilgi yok
Benimde fd6 mıdır nedir 2006 modelden civicten sonra tek beğendiğim kasa.
Önce 2 kasa tam ucubeydi.
Bir önceki kasa hb güzeldi. Ona yakışıyordu o tasarım ama sedanin arka felaketti benim için.
Zevkler ve renkler işte.
Şaşırmadım.
Zaten civic gibi ucuz işçilikli ve kalitesiz bir araca şu başlığı atmak için anca troll olmak gerekir.
Yoksa daha düne kadar civicin arka tampon altında darbe emici demiri bile yoktu. Allah korusun arkadan hafif çarpmalarda bile bagaj arka koltukla birleşiyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X