< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Valla seninki yine çok yakmış. Ben bayramda İstanbul’dan Mersin’e gittim. Ortalama 160 km ile benim civic 5 litre benzin üretti. Ürettiği benzinleri sattım tatil param çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Civic gören DonanımHaber akbabaları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekememezlikle ne ilgisi var, konu ya trol ya gerilla marketing.
G20 ile civici mukayese edersen, 160 ile 6 lire yaktım dersen ya makara konusu olursun ya da sosyal medya linci yersin.
Aksi olsa altında baska birsey aramak gerek.
160 ortalama gitmek için otoban lazım. Şehirler arası yolda ara ara 180 ve 150 hızlarda gitmeme rağmen 125 ortalama zor oluyot ve superb 1.6 dizelin bu kullanımda tüketimi 7 lt lere geliyor.
arkadaş sanırım bir 2 kez 180 yaptı hepsi o. Sorsan ortalaması 100km/h altındadır kesin.
Yok o TSİ wv grubu araçlara ait özellikti onlar benzin üretiyordu civic henüz üretime geçemedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C sınıfının rakipsizi civic diyen birini ciddiye almayın
onun rakipsizliği, yalıtımsızlık veya malzeme,işçilik kalitesizliğidir
-
Aynen öyle güzel özetlemişsiniz hocam.
Fakat fanboyu, trolü bunu anlamaz.
civic in yağmur sensörü bozulunca kabahati buluta bulan bunlar,
Arka tampon altında darbe emici demiri yok, hala diyor ki yav onun şasesi öyle daha güçlü filan falan..
Ne güçlüsü ya !
Erzurum çevre yolunda 2011 modeliyle bir kaza atlatmıştım, arka bagaj diye bir şey kalmamıştı.
Yahu neyse bu arada bayramınız mübarek olsun hocam, saygılar, selamlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
C segmentte şu an focus, octavia ve civic öne çıkıyor. Bunları da her türlü tokatlıyor. Eco'su şu zamanda zaten rakipsiz. Lpg 10tl, benzin 25tl. Hibrit corolladan bile az yakıyor.
Konu sahibi bazı konuları abartsa da c segment sedan bir bütün olarak şu an en iyi araç net civic'tir. Aksini iddia eden art niyetlidir. Senin gibi.
Yalın Gülmez - Kim Geçer?youtube
Honda ve Skoda'nın kompakt sedanları Civic ve Octavia, giriş seviyesi motor seçenekleriyle kozlarını paylaşıyor. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCp6CtJeG3-TXFrhaqftCpjg/joinhttps://www.youtube.com/watch?v=eTjLe0PVJXs -
Hocam anlamaz bunlar, C segmentte civicten iyi araba yok her anlamda. Fiyat performans yakıt tüketimi ikinci el değeri parça tedariği vs.
Gidiyolar octavia diyolar ya :D Skoda ne la yarın öbürgün nasıl satcan bu arabayı 1-2 model eskisin kimse almaz. Ama şuan 2000 model civic bile halen deli gibi satıyor.
C sınıfının her zaman lideri civic olmuştur King tir
-
C sınıfında bir King varsa o da Golf tür. Tüm dünya da bunun böyle olduğu bilinir, forumdaki otomobil cahilleri, kıskanç,takıntılı tipler hariç.
Civic ise Golfün olduğu sınıfta en fazla onun soytarısı olabilir, gelebileceği en yüksek makam budur
-
Golf japonya da yılın otomobil ünvanını almış, bu segmentin banisi referansı ve yarım asırdırda lideridir.
Otomotiv dünyasının objektif otomotiv otoriteleri tarafından “ büyük iskender” i olmuş bir model ile japon iç piyasasında taksi olsun diye, axio ( corollonun japon taksi versiyonu ) ile rekabet etsin diye çıkardığı bir modeli Golf ile rakip tutmak ancak trollük olur.
Ama zaten forum kimin ne olduğunu iyi biliyor;
Yahu yağmur sensörü çalışmayınca buluta kabahat bulan birinin iddası ile,
Einstain’ın görelilik kuramından esinlenipte 1.33 corollo, 1.6 dizel Egea’dan sözde daha iyi gidiyor diyen bir “fanboy göreliliği” yaşayan birinin iddası ne kadar itibarlı olabilir.
En baz paketiyle segmentinde ki premiumlar arasında en iyisi seçilen araç ile civici kıyaslamak civice itibar kazandırma algısıdır. Yani bunu honda bile utanıp yapmaz.
Neyse tabii kalitenin bi ederi var Golf pahalı, kedi-ciğer metaforu burada devreye giriyor. Şahsen bende Golf’e bütçem yetmediği için civic le ilgilenmiştim, yeni çıktığında bi inceledim baştada dediğim gibi altımda ki corolloya binince şükrettim ama Golf alamadım diye hasetlenip kıskanmadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Golf C sınıfı bile değil ya B sınıfı araç. Bakmayın siz C yazdığına Hatcbacktan C sınıfı olmaz. C sınıfı geniş olur bagajı geniş olur hatcback araba kadın arabası bir kere. Napcam ben bayan arabasını.
yukardakide civice japonya pazarında taksi demiş. Ulen istanbulda passatlar taksi mercedesler taksi sen neyden bahsediyon civciv
-
Yeni kasa civic’e klostrofobiği olanlar binemez zira önceki kasaya göre iç hacmi inanılmaz dar olmuş. Ben oturur oturmaz çok sıkıldım. Bu sene accord geldi diye bu kasayı dar yapmışlar sanırım. Önceki kasa daha çekici duruyor. Kullanıcısı olarak atmosferik motor ve yalıtım sorunu dışında olumsuz yanını göremiyorum. Kullanmayı bilen ok gibi gider yolda. 182’lik olan bana nasıl zevk verir tahmin edemiyorum. Malzeme kalitesi, birleşim parçalarının belirgin olması zaten honda’nın rezilliğini her kasada ortaya koyuyor.
Bu arada Golf bir c sedan kadar geniş bir araba bilginiz olsun. Donanım, genişlik ve konfor olarak bu sınıfa rahat girer.
Otorite konuştu.
-
Güneş gözlüğünü showroomda çıkarmayı unuttunuz herhalde. 2.73m aks mesafesi sınıfında en iyilerden. Sınıfında en iyilerden diz mesafesi var. Art niyetliyseniz normal ama civice dar demek normal değil
Yeni kasa civic bmw g20 den geniş iç hacim olarak kafan iyimiş kardeş. Gir iikisinide incele civicte arkada hayvan gibi diz mesafesi kalıyor D sınıfı genişliği var Civic'te.
Hem bagaj olarka hem iç hacim olarak D sınıfı ebatlarında civic. Yolda görürsen yandan bak uzunluğunu görürsün.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 12 Temmuz 2022; 0:47:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X