< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (5. sayfa)
-
-
sen o focusla bi nal toplat bakalım kaç lt. yakıyor benzinliğe gelince senin cüzdan nal toplar bura Amerika değil galon 4.5 dolar olsun ülke gerçekleri var birde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi 170 180 ile 6.1 yakıyorsa siz 150 ile giderken 5.1 yakıyorsunuzdur hocam, görsel atarsanız iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha hala gelmemiş tüketim fotoları…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 29 Haziran 2022; 18:51:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman bi tane daha alsin . Gerci araba yatirimi daha karli ama verdigin paranin nerdeyse yarisini devlete odeyeceksen hic olmasin daha iyi . Zaten yeni kasa civic bu parayi haketmiyor . Aylar onceden bir ton arac inceledim ne corolla ne ne elantra ne civic . Civic fiyatina accord verseler sonuna kadar alin derim cunku yurt disinda bu fiyati hakediyor
Kardes kusura bakma ama baslik ve yazi o kadar itici olmus ki hayirli olsun demek icimden gelmedi
Ama sunu anladim renk efsane herkes donup bakmis gelip sormus en iyisi sensin aslansin kaplansin ÇAKI gibi araba yapmislar ...
" Ayrıca turbo ve lpg çok saçma. İleri de sorun olur mu soru işareti" Çok merak ediyorum, aracın Turbo olması ile LPG uyumluluğu arasın da ne gibi bir alaka?
-
-
muhtemelen yıllar yıllar önce dizellerde turbo çıkınca da aynı geyikler dönmüştür
dizelle turbo ne alaka ya performans istiyorsan benzinli al ağır vasıta mı bu?
-
Çok değil 5 dakika 170 e sabitle ve video çek.6,1lt değil 6,5 lt yaksın deponu fulleyeceğim
-
O 6.1 bir gün gelecek
-
170-180 km/h hızla 6.1 yakıyorsa 80-90 km/h hız ile ne yakıyor? Denediniz mi?
-
varsa gelir, olmayan şey nasıl gelsin?
-
o hızlarda üretim mod "on" oluyormuş...
-
180 KM Hız ve 6.1 ortalama :)
O hızlara çıktığınızda merak ediyorum kaç bin devirdeydi araç?
-
Gelmiş geçmiş en ucube civic. Hayırlı olsun da neresini beğenip aldın be kardeşim. Bide bi ton para vermissindir sen buna
-
-
Şuan şehiriçi yakıt tüketimi ortalamam 7.1 LPG büyükşehirde yaşıyorum. Mükemmel değerler eski atmosferik gibi çok yakmıyor ve yapıştırınca uzuyor gerçekten iyiki bu aracı almışım.
Sonuçta turbo araçlar daha az yakar birde LPG işin içine girince aman aman Japonlar yapmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 5 Temmuz 2022; 17:41:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X