Şimdi Ara

Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
3
Favori
14.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim hiç kendini yorma gözlerini vw ile açmış vw fanları dünyayı sadece vw den ibaret görüyor spor ekonomik o gaza dokununca seni koltuğa yapıştıran pedal daha ne olsun güle güle bin ibre 150 sanki 80 de gidiyorum gibi viraj alışı yerel yapışması 10 numara passat iyi ama bu vw fanları yüzünden ederinin üstünde satılıyor kesinlikle f/p aracı değil civic tam bir f/p aracı eksiklerine rağmen güle güle kazasız kullan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çünküİnanırım. kullanıcısına yanıt
    sen o focusla bi nal toplat bakalım kaç lt. yakıyor benzinliğe gelince senin cüzdan nal toplar bura Amerika değil galon 4.5 dolar olsun ülke gerçekleri var birde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hollyland62 H kullanıcısına yanıt

Konu sahibi 170 180 ile 6.1 yakıyorsa siz 150 ile giderken 5.1 yakıyorsunuzdur hocam, görsel atarsanız iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) 

• Daha hala gelmemiş tüketim fotoları…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 29 Haziran 2022; 18:51:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O zaman bi tane daha alsin . Gerci araba yatirimi daha karli ama verdigin paranin nerdeyse yarisini devlete odeyeceksen hic olmasin daha iyi . Zaten yeni kasa civic bu parayi haketmiyor . Aylar onceden bir ton arac inceledim ne corolla ne ne elantra ne civic . Civic fiyatina accord verseler sonuna kadar alin derim cunku yurt disinda bu fiyati hakediyor

• Kardes kusura bakma ama baslik ve yazi o kadar itici olmus ki hayirli olsun demek icimden gelmedi
    Ama sunu anladim renk efsane herkes donup bakmis gelip sormus en iyisi sensin aslansin kaplansin ÇAKI gibi araba yapmislar ...

• road warrior kullanıcısına yanıt

" Ayrıca turbo ve lpg çok saçma. İleri de sorun olur mu soru işareti" Çok merak ediyorum, aracın Turbo olması ile LPG uyumluluğu arasın da ne gibi bir alaka?

• 170-180 km/saat hızdan aşağı düşmeden 6.1 tüketim iyiymiş.

Bende sonuç böyle oluyor :(

• tefennili kullanıcısına yanıt

muhtemelen yıllar yıllar önce dizellerde turbo çıkınca da aynı geyikler dönmüştür

dizelle turbo ne alaka ya performans istiyorsan benzinli al Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) ağır vasıta mı bu?Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) 

• Çok değil 5 dakika 170 e sabitle ve video çek.6,1lt değil 6,5 lt yaksın deponu fulleyeceğim

• Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı )

Kızlar kudurmayin lütfen diyesim geldi. İnsanların aldıkları bir "mal" ile hava atma kivranislarina tepkisiz kalamiyorum

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

O 6.1 bir gün gelecek Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) 

• 170-180 km/h hızla 6.1 yakıyorsa 80-90 km/h hız ile ne yakıyor? Denediniz mi?

varsa gelir, olmayan şey nasıl gelsin?Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) 

• teteni T kullanıcısına yanıt

o hızlarda üretim mod "on" oluyormuş...Yeni Honda Civic Deneyimlerim ( C sınıfının Rakipsizi - En Az Yakanı ) 

• 180 KM Hız ve 6.1 ortalama :)

O hızlara çıktığınızda merak ediyorum kaç bin devirdeydi araç?

• Gelmiş geçmiş en ucube civic. Hayırlı olsun da neresini beğenip aldın be kardeşim. Bide bi ton para vermissindir sen buna

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

• Şuan şehiriçi yakıt tüketimi ortalamam 7.1 LPG büyükşehirde yaşıyorum. Mükemmel değerler eski atmosferik gibi çok yakmıyor ve yapıştırınca uzuyor gerçekten iyiki bu aracı almışım.

Sonuçta turbo araçlar daha az yakar birde LPG işin içine girince aman aman Japonlar yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mKEE -- 5 Temmuz 2022; 17:41:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.