Şimdi Ara

Yeni honda civic elegance AT mi jetta midline triptronic mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar. sirket arabası alınacak. Yeni civic in her zamanki gibi muthiş bir motoru ve otomatikde performansı var(125 hp). Ancak jetta(102 hp) nında oturaklı güzel saglam bir görünümü. Civic in kısa ön kısmı biraz zayıf bir his yaratmakta.

Tecrübeleri olan fikir verebilecek arkadaslar var mı? yakıt da önemli

pesinen tskler

• Konuyu honda kısmına açtığın için genelde Honda civic alabilirsin tarzında cevaplar alırsın hep şirket için alınacağını söylemişsin bi mahsuru yoksa şirkette ne tür işler için kullanılacağınıda yazarsan ona görede bir yorum yapılabilir. Şimdi jetta donanım olarak ve kalite olarak civicten biraz üstün bu bir gerçek Ama motor ve performans dersen tabikide civic bunun yanında civicte jetta ya göre sportiflikte ön planda içi tasarımda bence civic daha güzel jettadan jettanın çok sıradan bir iç tasarımı var iç hacimde ise jettada kullandım açıkçası bir fark yok hatta civicğin arkadası düz zemin olduğu için jettaya göre biraz daha rahat arka kısım bagaj hacminde ise jettanın bagaj hacmi daha büyük yakıt tüketimi konusunda jetta 102hp lik versiyonunun yaktığını civic 125 hp le yakıyor mesela kendi aracım için söylüyorum şehir içi 8-9 lt gibi yakarken uzun yolda 5.5-6 lt görmek mümkün civicte "Civic in kısa ön kısmı biraz zayıf bir his yaratmakta." Neden böyle bir hisse kapıldığınızı anlayamadım ama yeni civic bir önceki kasasına göre daha güçlü bir kişiliğe sahip kısa olması önü tam aksine çok çok güzel ve civic otomatikte direksiyondaki butuonlar yardımıyla hem manuel hemde otomatik olarak kullanılabiliyor. Şimdilik bu kadar yeter sanırım ama hangi amaçla kullanılacağınıda yazarsan ona görede bir seçim yapmanı sağlayabiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brada -- 16 Kasım 2006; 15:41:01 >

• Yorumların cok faydalı oldu tesekkurler oncelikle. VW kısmınada aynı topigi actım amacım gercekten kullananlardan yorum alabilmekti. senin yorumunu okuyunca dogru yaptıgımı anladım.
    Araclar İstanbul icerisinde musterileri gezmek amaclı kullanılacak satıs müdürleri tarafından. Hergün Anadolu yakasındaki evlerinden Sarıyere gelip geri dönecek bu arkadaslar ve belkide haftada 2 kez müsterilere gidecekler ama yine istanbul icerisinde. Köprü gecilecegi icin sabah aksam cok dur kalk yasayacaklar. Yönetici aracı olacagı icin executive görünümlü olması öncelik. Ama daha üst sınıf bir arac olmayacak accord veya passat gibi.
    Motor konusunda test ettigim icin 2 aracıda bende kimseye laf ettirmem acıkcası. Jetta 102hp daha ne oldugunu anlamadan Civic coktan yolunu almıs oluyor. 1600 otomatik hic böyle bir performans görmemistim dogrusu
    Donanım olarak Midline, civic elegancın altında esasında ama ESP olmayısı ikisinide biraz eksik bırakıyor İstanbul kıs sartlarını düsününce.
    Jetta biraz daha kaslı ve yapılı duruken Civic daha narin, atak ve şirin duruyor sanırım. İşin kötüsü aracın yöneticilere alınacak olması ve şirket ciddiyetini tasıması gerekliligi. Civic ciddiyetsiz demiyorum ama daha spor görünümlü jettaya göre.

Bana kalsa da Civic ama patron....

• quote:

Orjinalden alıntı: pena

Yorumların cok faydalı oldu tesekkurler oncelikle. VW kısmınada aynı topigi actım amacım gercekten kullananlardan yorum alabilmekti. senin yorumunu okuyunca dogru yaptıgımı anladım.
    Araclar İstanbul icerisinde musterileri gezmek amaclı kullanılacak satıs müdürleri tarafından. Hergün Anadolu yakasındaki evlerinden Sarıyere gelip geri dönecek bu arkadaslar ve belkide haftada 2 kez müsterilere gidecekler ama yine istanbul icerisinde. Köprü gecilecegi icin sabah aksam cok dur kalk yasayacaklar. Yönetici aracı olacagı icin executive görünümlü olması öncelik. Ama daha üst sınıf bir arac olmayacak accord veya passat gibi.
    Motor konusunda test ettigim icin 2 aracıda bende kimseye laf ettirmem acıkcası. Jetta 102hp daha ne oldugunu anlamadan Civic coktan yolunu almıs oluyor. 1600 otomatik hic böyle bir performans görmemistim dogrusu
    Donanım olarak Midline, civic elegancın altında esasında ama ESP olmayısı ikisinide biraz eksik bırakıyor İstanbul kıs sartlarını düsününce.
    Jetta biraz daha kaslı ve yapılı duruken Civic daha narin, atak ve şirin duruyor sanırım. İşin kötüsü aracın yöneticilere alınacak olması ve şirket ciddiyetini tasıması gerekliligi. Civic ciddiyetsiz demiyorum ama daha spor görünümlü jettaya göre.

Bana kalsa da Civic ama patron....

Sen zaten iki aracıda test etmişsin ve gerekli olan açıklamayı kendinde yapabiliosun. Tabi şirket araçları biraz daha oturaklı olmak zorunda haklısın fakat patronlar genelde arka koltukla oturdukları için arka genişlikte çok önemli.civic bunu fazlası ile veriyor.en güzel özelliği arka zeminin düz oluşu.yani şaft yüksekliği yok arka ortada bu da büyük lüks bence. motor ve şanzıman konusuna girmiyorum bile zaten onun cevabını kendin almışssın. gelelim kasaya.evet jetta kasa olarak biraz daha oturaklı bir araç fakat civicte özellikle koyu renklerde inanılmaz güzel bir görünüme sahip.önden hırçın bir araç arkadanda makam aracı yani ikisi bir arada diyelim kısaca :) birde buruna kısa demişsin ilk olarak konsoldan dolayı kısa gözüküor burun fakat öyle değil.kapıyı açtığın zaman burnun nerede bittiğini daha net algılayabilirsin.inşallah şirkeetin için en iyiyi tercih edersin. şimdiden hayırlı olsun.

• Yorumların gercekten cok belirleyici oldu tekrardan tesekkurler. Acıkcası arka koltuk arası düzlügü atlamıstım.

Ön kaputun kısalıgı ön camın genisliginden ve egiminden dolayı sanırım ve bu inanılmaz görüs acısı saglamakta.

Bir gümüs birde galaksi grisi arac istedik yarına getirip tekrar göstersinler diye. Sanırım bir daha geri gitmez o araclar.

Zamanın icin tekrardan tskler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pena

Yorumların gercekten cok belirleyici oldu tekrardan tesekkurler. Acıkcası arka koltuk arası düzlügü atlamıstım.

Ön kaputun kısalıgı ön camın genisliginden ve egiminden dolayı sanırım ve bu inanılmaz görüs acısı saglamakta.

Bir gümüs birde galaksi grisi arac istedik yarına getirip tekrar göstersinler diye. Sanırım bir daha geri gitmez o araclar.

Zamanın icin tekrardan tskler

Estafurllah ne demek eğer istediğin araçları bulamasssan bende ardımcı olmaya çalışırım görüşmek ümidi ile...
  • Nihai kararımızı verdik. JETTA Midline AT - park sensörü+kol dayama ünitesi

Comfortline a dönmüstük ancak yeterli sayıda arac bulamadı Dogusoto.

Honda fiyat olarak daha avantajlıydı ama sirket arabası bilinci agır bastı. 5 senelik bir kullanımın Jetta yı daha az yıpratacagını düsündük.

Belki kasa olarak bize getirecegini, motor olarak götürecek ama bu işler kısmet.

Herkese alacagı, aldıgı arabalar hayırlı olur insallah. Allah kazadan beladan uzak tutsun hepimizi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.