Bildirim
yeni honda civic mp3 çalarda şarkı değiştirme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O dönen kısım mp3 cdlerinde klasör değiştirmeye yarıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: murtilaf
O dönen kısım mp3 cdlerinde klasör değiştirmeye yarıyor
ya bu direksiyondan kumanda da var, uzun süre basılı tutuncada klasörler değişiyor, sağdaki düğmeyi neden birer birer değiştirmeli yapmamışlar anlamadım -
valla bizim hondada öle bişi görmedim neden görmedim derseniz çünkü bizim eski vw den kalan track şarkılar var o zman track yükle arkadaşım -
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
valla bizim hondada öle bişi görmedim neden görmedim derseniz çünkü bizim eski vw den kalan track şarkılar var o zman track yükle arkadaşım
teşekkürler liteon, o şekilde oluyormuş, bakalım daha başka neler göreceğiz -
bende o durumu yadırgadım açıkçası.mp 3 cd de 80 tane şarkı var.ilerlemek için direksiyondan bas bas insan sıkılıyor.sağdaki yuvarlak kısmı şarkıları hızlı bi şekilde değiştirmek için yapabilirlermiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abstruseozgur -- 28 Ağustos 2007; 2:25:56 > -
Arkadaşlar cd ye şarkı aktarıcam.Sizce mp3 mü aktarayım yoksa track a devammı mp3 150tane birden alabiliyor track en fazla 25yapabiliyor -
o kadar cok sarkının içinde kaybolana kadar 4-5 tane track daha mantıklı gibi -
wma da çalıyor biliyorsunuz değil mi?
mp3 den çok daha kaliteli bir format
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 29 Ağustos 2007; 21:12:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X