|
Yeni Honda Civic Type R'ın Türkiye fiyatı açıklandı
-
-
3.3m mi :D manuel idi galiba bu. otomatik seçeneği varsın olsun. şimdi kitlesi farklı falan denecek ama yok kurtarmıyor. bu fiyatın daha azına a5 - 4.20 alır forsunu yaparsın. çok gazcı olmak istiyorsan da, yarı fiyatına alınan model y gelir yanına bir tane, stop lambalarını izletir sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 15 Haziran 2023; 14:44:38 >
-
şunu üretemediğimize yanayım 2 kuruşluk arabayı alamadığımıza mı bilemedim 1 insan hayatında 1 kere şu arabayı almayı haketmiyor mu gerçekten, çalışan çabalayan üniversite bitirip iyi bir işi olan bir insan 45bin dolarlık arabaya binemeyecek mi?
-
283km/h 'e kadar zorlamış...
2.vites devir sonu 100'ün üzerine çıkabiliyor...
sanırım bunu son 10 yıldır tekrarlıyorlar... ama fiyatı efsaneymiş 3.3 milyon ...
sanırım yaşım gereği 2023 Audi A5 45TFSI aynı para ve onu tercih ederim :)
gençlere ve ruhu genç olanlara iyi yolculuklar...
L'argusyoutubeEmbarquez dans la nouvelle Honda Civic Type R FL5, forte de 329 chevaux, pour un test d'accélération et de vitesse maximale sur autoroute allemande non limitée (en légère descente à partir de 220 km/h). Après 240 km/h, la portière conducteur émettait un bruit d'air important... Retrouvez l'essai détaillé en accès libre sur www.largus.fr.https://www.youtube.com/watch?v=UehA1UcZNQs&feature=youtu.be -
Honda nın kendi sitesinde 58.500 euro :)
Güncel euro kuru (25 lira) 1 milyon 462 bin tl.. Araba nın asıl değeri bu.
Türkiye fiyatı ise 3 milyon 350 bin tl..
1 milyon 888 bin lira devletin kasaya. Vergi, ötv cart curt.
Vay be zenginlik böyle bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 15 Haziran 2023; 15:14:17 > -
Bize uzak bu
-
tesla y performans bunu beğendi
-
2015 yılında sıfır typerı 150 yada 155 bine almıştım. yemin ederim. faturası da duruyordur belki. nereden nereye. yazıklar olsun ya...
-
Şimdi asıl soru şu aslında:
"tayp ar" mı yoksa "taypır" mı?
-
Vergi arabadan daha yüksek Dünyada başka örneği var mı merak ediyorum bu sistemin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli araçlar bunları bitirecek. bu fiyata ev6 gt alınır içinden geçilir😀
Akp öncesi vergiler olsa bu aracın fiyatı 2.150bin olacaktı. Yine çok pahalı :)
Sadece vergiyi arttırmakla kalmamış, ekonominin de anasını ağlatmışlar.
-
Adamlar Türkiye’ye 50 tane getiriyor zaten, “bunun yerine şunu alırım” demenizi gerektirecek bir durum yok, hastası alır sadece. “İkinci elde satamayız” diyecek adamın pek işinin olacağını sanmam.
Bu aracın rakiplerinden ayrışan en önemli özelliği önden çekişli olması. Daha önce Megane RS ile rekabet içindelerdi fakat Megan RS’de 4Control sistemine geçti. Önden çekiş spor otomobilde teknik sebeplerle genelde sevilmez fakat bazı insanlar da önden çekiş karakteristiğini sever. Misal virajdayken araç dışa kaçmaya başladığında gaza oturursanız arabanın burnu virajdan içeri çekmeye (esasen tırmalamaya) başlar ki bu çoğu otomobilin tam tersidir. Type-R artık önden çekişli nadir hot-hatchlerden. Rakipleri 190-200 HP civarında gezerken her sene üstüne ekliyorlar. Bir noktada muhtemelen onlar da 4x4’e geçecekler. Fiyat konusuna gelince, araç Honda olabilir, Civic olabilir ama incelerseniz kullanılan tüm parçaların ve işçiliğin maksimum düzeyde olduğunu görürsünüz, buna brembo frenler örnek verilebilir.
-
Geçen Macaristan'da araba fiyatlarına bakıyordum.Mercedes 2012 model ML 63 arabaya 28000 EUR fiyat çekmişler. 730.000 TL ediyor sanırım.
3.3 milyon TL'ye Toyota Land Cruiser, Cadillac Escelade gibi modellerin 2022 olanlarını alabiliyorsunuz, hem de 0 kilometre.
-
İnsla 5 milyon olur
Bizim insanımız ucuz basit adi arabaya binmemeli , Türkiye en az 5 milyonluk lüks pahalı şatafatlı arabalara binmeli
Kendi fabrikasında 58 bin dolarmış vs da Türkiye'de neden 3 milyon küsurmüşte ne olacaktı ya
anlamadığım üreten adamdan daha çok araba satışından kazanıyoruz ama yinede adamları yakalayamıyoruz 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
şunu üretemediğimize yanayım 2 kuruşluk arabayı alamadığımıza mı bilemedim 1 insan hayatında 1 kere şu arabayı almayı haketmiyor mu gerçekten, çalışan çabalayan üniversite bitirip iyi bir işi olan bir insan 45bin dolarlık arabaya binemeyecek mi?
|
Honda nın kendi sitesinde 58.500 euro :) Güncel euro kuru (25 lira) 1 milyon 462 bin tl.. Araba nın asıl değeri bu. Türkiye fiyatı ise 3 milyon 350 bin tl.. 1 milyon 888 bin lira devletin kasaya. Vergi, ötv cart curt. Vay be zenginlik böyle bir şey. |
Vergi arabadan daha yüksek Dünyada başka örneği var mı merak ediyorum bu sistemin. |
Akp öncesi vergiler olsa bu aracın fiyatı 2.150bin olacaktı. Yine çok pahalı :) Sadece vergiyi arttırmakla kalmamış, ekonominin de anasını ağlatmışlar. |
Bu arabanın vereceği keyfin 500'de 1'ini veremez.. özür dilerim 1000'de 1'ini veremez. bunlar son safkan sürücü makinaları.. o ise çok hızlı bir mobilite çözümü. veya içine binilebilir uzaktan kumandalı araba. İstanbula gittim model y kullandım 4 gün önce, kendim de siparişini bekliyorum, ilk sipariş verenlerdenim.. beğendim de aracı, dual motor olan bile deli gibi gidiyor, güzel oyuncak. ama öyle Type-R falan verecekler bana hatta kullanmaya gideceğimi bileyim gece uyku uyumam. Işınlanma icat olsa Type-R ile gazlamaktan daha keyifli olmayacak ışınlanmak merak etmeyin.. düz hız=keyif değil.. keyifli otomobil baambaşka bir olay.. |
2015 yılında sıfır typerı 150 yada 155 bine almıştım. yemin ederim. faturası da duruyordur belki. nereden nereye. yazıklar olsun ya... |
Adamlar Türkiye’ye 50 tane getiriyor zaten, “bunun yerine şunu alırım” demenizi gerektirecek bir durum yok, hastası alır sadece. “İkinci elde satamayız” diyecek adamın pek işinin olacağını sanmam.
Bu aracın rakiplerinden ayrışan en önemli özelliği önden çekişli olması. Daha önce Megane RS ile rekabet içindelerdi fakat Megan RS’de 4Control sistemine geçti. Önden çekiş spor otomobilde teknik sebeplerle genelde sevilmez fakat bazı insanlar da önden çekiş karakteristiğini sever. Misal virajdayken araç dışa kaçmaya başladığında gaza oturursanız arabanın burnu virajdan içeri çekmeye (esasen tırmalamaya) başlar ki bu çoğu otomobilin tam tersidir. Type-R artık önden çekişli nadir hot-hatchlerden. Rakipleri 190-200 HP civarında gezerken her sene üstüne ekliyorlar. Bir noktada muhtemelen onlar da 4x4’e geçecekler. Fiyat konusuna gelince, araç Honda olabilir, Civic olabilir ama incelerseniz kullanılan tüm parçaların ve işçiliğin maksimum düzeyde olduğunu görürsünüz, buna brembo frenler örnek verilebilir. |
İnsla 5 milyon olur Bizim insanımız ucuz basit adi arabaya binmemeli , Türkiye en az 5 milyonluk lüks pahalı şatafatlı arabalara binmeli Kendi fabrikasında 58 bin dolarmış vs da Türkiye'de neden 3 milyon küsurmüşte ne olacaktı ya |
Hans adlı arkadaşım bu aracı asgari ücretle çalışmasına rağmen 25 ayda alabiliyor. Mehmet adlı arkadaşım da asgari ücretle çalışıp aynı aracı 390 ayda alıyor. Alım gücü ve vergilendirme sonucu maalesef bu korkunç sonucu doğuruyor. Benim anlamadığım bu arabayı alacak adama EV6 tavsiyesi! Bu 2 aracın performans verileri ve 4 tekeri hariç ortak hiçbir yanı yok. type r isteyen adama a 45,golf r tarzı rakipleri tavsiye edilir ancak siz de haklısınız bu ülkede herşey parasına göre değerlendiriliyor. ne de olsa poriyon döner 150 tl olmuş deyince yemeyin lan fiyatı düşer diyen milyonlarla beraber yaşıyoruz. |
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- kitap okuma uygulaması
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X