Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
184.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Benzin dün zam yedi 4.80e ulaştı.mazot: 4₺ civarı, bi ufak zam daha yiyecek gibi...
    2 ucu zamlı değnek. Lpg bağlatılabilen bir araç yok mu yahu??

Arabaya binmek gerçekten çok çok masraflı, özellikle benzinli araçlar tabi. Ama ben arabaya az binmeyi lpg li araca tercih ederim. Mecburen kullanmak zorundaysanız durum ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgsyn

Ford kuga selective donanim 1.5 ecoboost benzinli a/t 4x4 93.200 tl

Honda crv elegance donanim 1.6 dizel a/t 4x4 132.990 tl

Aradaki fark 39.790 tl

Forumdaslar, simdi bana honda crv tercih etmem icin hakli sebepler gosterebilir misiniz? Tesekkurler.

Aracı alırken değil satarken fark çıkar ortaya hocam.İnsanların hesaplı diye birşeyi satın almasıyla, sorun çıkarmaz güvenilir diyerek isteyerek tercih etmesi 2.elinde farklı bir sonuç ortaya çıkarır.Sıfırı yaklaşık aynı civarda satılan focus sedanla,Civiclerin 2.ellerine bak farkı anlarsınız. Bir de Honda satın alanların kısmen maddi durumu iyi yani ortaya tok satıcı - taviz vermez ortaya çıkıyor

• SiyahPelerinliAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam bu isin ticaretle bir alakasi yok hesap acik, ister en ust donanimlari ister en baz donanimli farketmiyor sonucta. Sizin hesabinizi dogru kabul edelim 4 yil diyorsunuz eyvallah ama 30000 km den hesapliyoruz siz inaniyormusunuz ciddi ciddi bu farkin 4 yilda kapanacagina...

Birde yilda 15000 km den yada 20000 km den hesaplayin sonra o dizele verdiginiz farkida vadeli hesaba yatirin bakalim kac yil surecek crv nin dizel kazigini kapamasi.

Biraz gercekci olalim at gozluguyle bakiyorsunuz ve hesaplardaki rakamlara takiliyorsunuz crv yi yuceltmek icin yapmayin boyle 4 yil 5 yil az bir zaman degil heleki yilda 15000 km yapan kisi icin 8 yil oluyor sizin hesapla ama siz ticaret filan diyorsunuz kendinizle celisiyorsunuz maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    İhtiyaç lüks oldu artık. Şartlara uyum göstermemiz lazım. Ben de mazotçuydum, 1 yıldr lpgye geçtim. Biraz sık benzinliğe gidiyorum onun dışında gayet hesaplı...

• quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

quote:

Orijinalden alıntı: gktgsyn

Ford kuga selective donanim 1.5 ecoboost benzinli a/t 4x4 93.200 tl

Honda crv elegance donanim 1.6 dizel a/t 4x4 132.990 tl

Aradaki fark 39.790 tl

Forumdaslar, simdi bana honda crv tercih etmem icin hakli sebepler gosterebilir misiniz? Tesekkurler.

Aracı alırken değil satarken fark çıkar ortaya hocam.İnsanların hesaplı diye birşeyi satın almasıyla, sorun çıkarmaz güvenilir diyerek isteyerek tercih etmesi 2.elinde farklı bir sonuç ortaya çıkarır.Sıfırı yaklaşık aynı civarda satılan focus sedanla,Civiclerin 2.ellerine bak farkı anlarsınız. Bir de Honda satın alanların kısmen maddi durumu iyi yani ortaya tok satıcı - taviz vermez ortaya çıkıyor

8-10 yil sonra satilacak araclarin deger kaybi en alt seviyeye dusecektir hocam sizin dediginiz araci aldiktan 2-4 yil sonra satacak olursaniz gecerli.

Yuksek km li dizel araclar daha zor satilir ve bakim maliyetleri daha yuksek olacaktir.

• gktgsyn G kullanıcısına yanıt
    Son fiyat bayiide belli olur. Arada bi hayli fark oluşabilir...

• gktgsyn G kullanıcısına yanıt
    Kimse o kadar km ve yılla elinde tutmaz sanırsam.
    Bu adamlar bi de 6 yıl garanti basarsa süper gör o zaman @gktgsyn

• Merhaba,

Ben de yaklaşık 3 ay önce Executiv Plus paketini sipariş edenlerden biriyim. Bana o zaman "en geç Haziran 20 teslim" demelerine rağmen, Temmuz sonu-Ağustos başı
    teslim edilecek gibi görünüyor. Bu durum, bütün tatil planlarımızı bozdu. Bayiye gittim belki sorunu çözebiliriz diye ancak zor gibi görünüyor. Satış temsilcisi, bana
    bütün listeyi gösterdi. Tahminen bir 30 araç vardı teslim tarihleriyle beraber. Dolayısıyla araç pahalı olmasına rağmen satılmayacak diye düşünmemek gerekiyor. Şu an
    sipariş edilmeye kalkınsa, eylül teslimden bahsediliyor.

Her neyse, gelelim asıl meseleye;

Aracı bugün sürme fırsatım oldu. Hakikaten güçlü bir motor yapmış Honda. Sizi koltuğa yapıştırıyor ve hiç patinaj eğilimine girmiyor. Dahası bunu dik yokuşta yapıyor.
    Vites geçişlerini neredeyse hissetmiyorsunuz, motor sesinden anlıyorsunuz. Ancak bu ses, eğer gaza sonuna kadar abanmamışsanız hiç de rahatsız edici boyutta değil, zira
    normal kullanınca araç 2000 devire bile çıkmıyor. Vites geçişlerini hissetmiyorsunuz ama aracı boştan otomatiğe alınca araç, hafif geriniyor gibi oluyor. Bu, diğer
    tam otomatiklerde de aynı mı bilemiyorum. Çünkü ben sadece yarı-otomatik çift kavrama araçları kullandım ve böyle bir durum hatırlamıyorum.

Araç, size güvenli olduğunu hemen hissettiriyor. Şu an kullandığım J-Kasa Asra virajı alırken küçük bir kasiste ya da bozulmuş asfaltta bir tik de olsa savruluyor ancak CR-V'de
    bunu hissetmedim. Kasis demişken; şaşırtıcı bir biçimde kasisleri rahat geçiyorsunuz. Hayır, aracın yüksekliğinden değil, gürültüsüz ve rahat yaylardan süspansiyonlardan
    bahsediyorum.

Bunun dışında direksiyon çok hoşuma gitti. Sanırım hızlandıkça sertleşiyor. Ya da belki de her zaman sert bir direksiyon vardı tam hatırlamıyorum. Ancak laçka olmadığını
    ve daha güven verdiğini hatırlıyorum.

Bunun dışında müzik sistemine baktım. Kalitesiz bir ses sistemi yok ancak daha iyi bir ses sistemi kullanılabilirdi. Yani eğer gümbür gümbür bas istiyorsanız mevcut subwoofer
    sizi tatmin etmeyebilir.

Bence araç iyi. Türkiye şartlarına göre fiyatı da fena değil. Her marka kazık atıyor Türkiye tüketicisine o konuda hemfikirim. Ancak motora, şanzımana ve de donanıma bakın,
    bunca paraya kıyılabilir.

Benden bu kadar dostlar. Araç alacaklara şimdiden hayırlı olsun.

• Karl der Grosse K kullanıcısına yanıt
    Bu aracin ne motoruna ne şanzıman ina lafım yok. En cok 4x4 unu metak ediyorum bu kombinasyona.

Siz ne kadara aldiniz acaba.

• merhaba, ben bu sayfayı üzün süredir takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım ama şimdi benimde bir şeyler yazmam hazıl oldu bir hatam olursa af olaa..
    amacım insanları eleştirmek değil sağdece kendi düşüncelerimi paylaşacağım umarım yazımla bir değişik fikir katarım,

yaşım 47 ve bu zamana elimden 10 sıfır ve 4 ikinci el araç kullandım ortalama 2 senede bir araç değiştiriyorum en son aracım 2013 model A180 benzinli idi aracımda şehir içi kullanımında bu alçak araçlar olduğundan dolayı çizilmeler oluyor ve bu çok kötü hastalık en ufak bir çizik olsa hemen değiştirmeyi istiyorum. bu kadar araçların içinde zarar ettiklerim ise 2012 -C-MAX dizel, 2008- 206 outdor dizel, 2004 astra benzinli, araçtır bu araçları bana satarken ise satıcı gelecekte bu araçlar çok popüler olacak diye satmışlardır esasında.

Ben anladım ki şehir içinde yüksek araç kullanmak lazım ve yüksek araç aramaya başladım çok markayı gezdim hepsinin modeli ve fiyatı konusunda bir sebebi var hep si en iyi araç kendilerinde olduğunu söylüyorlar. bir arkadaşımı ziyarete gittim araç baktığımı söyledim kendisi de bana ben aracımı yenileyecem yenisini bekliyorum dizel otomatik gelecek dedi. ben onda ne araç olduğunu sordum bana Cr-v 4x4 benzinli 13 senedir aynı aracı kullanıyorum dedi bende şaştım kaldım. ben 13 senede kaç araç değiştirdim diye düşündüm. 13 sendir onu çok kötü kullandım içinde çimento bile taşıdık ama asla bir sorun çıkarmadı ve asla başka bir araç almam yenisi gelecek sipariş verdim deyince bende hemen ayışığı honda ya gidip sipariş verdim şimdi aracım temmuz gibi teslim edilecekmiş nasip olursa.

bazı arkadaşlar bu araç şu fiyat bu fiyat olmalı diyor çok saçma bir elbise alacak olsanız her marka fiyatları aynı değil kumaşları aynı olsa bile ( ben tekstilciyim bu arada ) X-Trail baktım 4x2 otomatik 137,750 tl dediler bu aracın özelliklerini hepimiz biliyor sanıyorum ve 2, el de çok önemli ve 25 yıldır bu araç tr de satılıyor piyasası ve adı belli .

eğer SUV araç alınacaksa benzinli araçları benzinli ile dizelleri ise dizel ile karşılaştırmak lazım benzinlide çok değişik fiyatları var markaların X1 benzinli 119,000 eski kası için dediler yeni kasası 140,000 tl gibi gelecekmiş benzilide 3 silindir motor ile.

benim bu yaştan sonra bir daha sıfır araç almak belki nasip olur mu bilmiyorum ama 10-15 sene kullanmalıyım emeklilik yıllarımı bu araç ile geçirmeyi düşünüyorum nasip olursa çünkü ekonomik koşullar bir emekli için artık kolay değil.

bazı arkadaşlar Kuga şu fiyat bu neden bu fiyat diyor Kuga yı nasıl Crv ile bir tutuyor anlamadım biri 25 senelik piyasası olan bir araç biri ise çıktığı günden beri bir motor üzerinde müşterisini bulamayan bir marka.

kolay gelsin sizlere

• CRV için fiyatı sebepli yaygara koparanlara, pahalı diyenlere gülüyorum. :)

İşinize gelmiyorsa almayın niye çamur atıp duruyorsunuz cidden?

Konuda bahsi geçen araçların hangisini aladığınız paranın üstü bir rakama, hadi onu geçtim aynı rakamlara satabileceksiniz?

Yol kenarında arıza yapmış Honda kaçınız gördünüz?

Ben 6 yıldır civic kullanıyorum, aldığım paranın %20 sine yakın prim yaptı. Hazır müşterileri de var şu anda.. Tamam dememe bakıyorlar. Üzerine 6 yıl bindim ve bana sıfır sorun çıkardı şükürler olsun. Çok memnunum halen de.. Benzini koy, yağını değiştir devam et modu.
    Prim yapması gibi enteresan bu konuda ise, hangi markada var böyle bir durum? Mercedesten tut, Range Rover ına kadar Dacia sına kadar, Vw kadar hangisinde var böyle bir piyasa?

90bine aldığınız Kugayı 5 yıl sonra 90 bine satabilecek misiniz?
    Peki 130bine aldığınız Nissanı 5 yıl sonra 100bin e satabilecek misiniz?
    Hadi onu da geçtim, 180 bine aldığın C180 i 5 yıl sonra 150bin e satabilecek misin?

Geçin bunları. Alan alır, almak istemeyen de Kuga ve muadillerini alır.

2011-2012 20bin km lerde RR Evoque (Benzin),
    2008-2009 100bin km lerde RR Sport (Diesel)
    2016 CRV arasında kaldım,
    CRV de karar kıldım. (Honda TR, Türkiyeye Honda Pilot getirseydi boyutları sebepli CRV ye değil Pilot a yaklaşırdım. Büyük araç güvenlidir şeklinde bir takıntım var zira.)

Her açıdan piyasadaki en mantıklı SUV/Crossover* şu anda CRV dir bana göre.

* SUV ve Crossover arasında bir model 2016 CRV bence. Gerek büyüklüğü gerekse kabiliyetleri anlamında tam anlamıyla SUV değil, yine aynı sebeplerle Crossover hiç değil.

• Bej döşeme hangi dış renklerde mevcut, bilgisi olanlar yazabilir mi acaba?
    Mesela beyaz renk ve açık renk döşeme var mı satışta?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkkan79

Bej döşeme hangi dış renklerde mevcut, bilgisi olanlar yazabilir mi acaba?
    Mesela beyaz renk ve açık renk döşeme var mı satışta?

İstediğiniz renkte istediğiniz döşemeyi seçebiliyorsunuz galiba. Ama genelde koyu renklerde bej döşeme oluyor.
  • Zaten japon araçlarının kullanim vasfi bu.

10 sene ve uzerinde kullanacaksan sana cok kar ettirir. Bu honda olmus digeri olmus onemli degil.

Tabiiki parca fiyatlari servis agi marka algisi butun Japonların onunde. Dediginizde kesinlikle haklisiniz. Nedense yerden yuksek arac alanlar normalden daha cok kullanirlar.

Bunda bu tip araclarin ulkemizde yeni yeni olmasi nedeniyle bir gereksibim oldugu aşikar.

Arabanın fiyat disinda kimse bir sey demiyor zaten.

• 120000 üstü olursa cla alırım belki aynı segment değil ama kaliteye binerim.

• Makavic kullanıcısına yanıt
    Mercedes herkeste bu algıyı oluşturdu. Şimdi sizin gibiler sayesinde a-b-c-cla gibi arabalardan hiç haketmediği paraları kazanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Mercedes herkeste bu algıyı oluşturdu. Şimdi sizin gibiler sayesinde a-b-c-cla gibi arabalardan hiç haketmediği paraları kazanıyor.

Valla bende sizin gibi düşünüyordum taki arabayi kullanana kadar.jetta mı satıp kaliteye binmeyi bekliyorum dört gözle.

• Makavic kullanıcısına yanıt
    araç kaliteli mi evet. Marka algısı çok iyi.

Sorun arabanın hakettiği paralar. İnan bana ülkemizde ki bazı şeyler değişse bu aracıolduğundan daha iyi fiyata alabilirsiniz.

Mercedesin ilk dizel otomatik 1600 cc araçlarından olduğundan çok ekmeğini yediler.

cla da crv 4x4 dizelo otomatikte hepsi aynı kafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

araç kaliteli mi evet. Marka algısı çok iyi.

Sorun arabanın hakettiği paralar. İnan bana ülkemizde ki bazı şeyler değişse bu aracıolduğundan daha iyi fiyata alabilirsiniz.

Mercedesin ilk dizel otomatik 1600 cc araçlarından olduğundan çok ekmeğini yediler.

cla da crv 4x4 dizelo otomatikte hepsi aynı kafa.

Ben zaten ülkemizdeki fiyatlandırmayı anlamadım gitti kesinlikle size katılıyorum fahiş fiyatlarla bir sürü mal alıyoruz.Bu ülkede mecbur tutuluyoruz.

• siz marka diyorsaniz ford 112 yillik marka .honda daha alti bezli bebek kalir fordun yaninda.

marka model vs bagimsiz hareket eder akilli alici.

crv bu fiyat etmez.b3nzinli aracla karsilastirmayin demişsiniz sebebi nedir. tamam dizel az yakarda ilk alim fiyati önemli değilmi.

tasarima bayildim aldim diyebilirsiniz sadece o subjektif birşey.

diğer herşeyde objektif davranmaliyiz.

malzeme kalitesi işcilik motor performans yol tutuş diz mesafesi bagaj hacmi yaklaşma acisi vs her şey karşilaştirilir.

sizin iin en önemlisi neyse onlara yogunlasip alinir.

ben adim gibi eminimki bu araci alan pişman olacak bu fiyata.

fiyat bence abartili almayi dusunenelere mutlaka alternatif araclari test etmelwrini öneririm.

model olarakta mesela x trail in eski xtraille alakasi yok tamamen aldatmaca.yeni xtrail yeni qq+2 den baska bisey degil.eski xtraille alakasi yok.

xtrail 25 yillik model falan degil yani artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhisarspor45 -- 13 Haziran 2015; 23:05:58 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.