Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
184.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by zechi

Arkadaşım, siz beni yanlış anlamışsınız !!! size ford 125 yıllık marka değil demedim evet doğrudur belki ama ben almanya da 4 sene kaldım , Londra da 1 yıl ford avrupada sattığı kalite ile tr de sattığı kalite aynımı ilk önce bunu öğrenin. ben yeni kasa C-MAX dizel sıfır aldım araçta yıl içinde üçüncü fitesten sorna bayılma oluyordu bunu fordkoç dahil kaçtane servise götürdüm bir çözüm getiremdiler ve bana servis çalışanı dediki bu modellerde bu sorun hep var yapacak bir şey yok eğer iyi bir performans istiyorsanız aracınızı satın başka araç verelim size dedim . ben bunun üzerine ford türkeiye yi aradım şikayetimi belirttim bana onu söyleyen işçiyi şten çıkardılar ama benim aracımdaki sorunu çözmediler... ve daha sonraki aramalarımda size geri döneceğiz deyim asla tellerime cevap vermediler ve ben 1.5 yıllık arababmı satım aracı alan kişiye allah yardımcıısı olsun.

75.000 TL YE SATILAN BEZNİNLİ SUV DA VAR BAŞKA MARKA GİDİP ONU ALIN DERİM SİZ 140. BİN TEL VERMEYİN ZATEN ( SİZ FORD ÇALIŞANI OLARAK ONU KULLANIN BİZ HONDA )

burada bazı yorum yapan kişiler sanıyorum belli firmalrda çalışan kişiler kendi markalarında olmayan bu yeni araca çamur atmaya çalışıyor bunu anladım................
    bu işler zevk meselesi ben bu aracı beğendim ve parası pahalımı ucuz mu bilmiyorum ama ne olursa olsun verip alacağım nasip olursa. eğer bahsettiğim arıca honda da çıksaydı eminim ki sorunu çözerlerdi.
    aklıma şu geldi şimdi bizler o zamanlar çok aklımız ermezdi ama babam 1983 yılında bir ford tanus almıştı sıfır olarak ve hergün bir yerinden bir sorun çıkıyordu ve o günlerde babam yemin etmişti bir daha ford markasından bir araç almıcam diye demkki taa o zamanlar dan türkiye ford sorunlu bir markadır..

ben cr-v dünyada 25 yıldır satılan bir model dedim. ford kuga dünyada kaç yıldır satılan bir model ???? ve türkiyede en çok tutan motoru hangisi bana söylermisiniz ?

benim hiç tanıdığımda sene kullandığı bir ford arabası olan yok !! ama en yakın arkadaşlarımdan biri senedir benzinli cr-v kullanıyor ve bu kişi ekonomik olarak çok iyi olan biri ama adam o araçta bulduğu rahatlığı hiç bir araçta bulmıyorum diyerek aracını değiştirmeyi düşünmemiş ama yenisi gelecek onunla değiştireceğim diyorsa bir bildiği vardır HONDA YAPINCA İYİSİNİ YAPAR DİYOR.....

söylediğiniz çoğu şey tuhaf.

avrupa'da satılan neredeyse tüm kuga'lar ispanya'da üretiliyor. parçaları falan ise aynı. türkiye'ye gelenle almanya'daki arasında bir fark yok. kuga 2007'den beri üretiliyor. cr-v ise 1997'den beri.

bunun dışında sorunsuzluk sıralamasında ford ilk 10'da yer alır. bu konuda oldukça iyi bir bir firmadır. ama evet honda daha sorunsuzdur.

cr-v'de mesele belli, bu araç bu parayı etmez. durum bu kadar basit ve net.

ne malzeme kalitesi, ne aracın genel özellikleri bu fiyatı haketmiyor. bizim ülkemizdeki saçma vergi sistemini, jip algısıni ve dizel otomatik olma avantajını kullanmayı anlarım. ama bir aracı ederinin 40.000 tl üzerinde satmak tüketiciyi aptal yerine koymaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 15 Haziran 2015; 21:23:42 >

• Bugün Ankara Honda Bora'ya gittim. 3 renk seçeneği alıyoruz üçünden hangisi gelirse şansınıza diyorlar. Eylülde teslim edileceğini söylüyor. Eylülde gelecek arabayı nasıl istediğim gibi alamıyorum onuda anlamış değilim. Fiyatlarında büyük ihtimal artacağını söylüyorlar, iskontoyada hiç yanaşmıyorlar. Ex+ 147440TL fiyat verdi çaktırmadan arttırmışlar biraz. Bana Trafik sigortası masraflar felan dahil olunca bu fiyat dedi ama hiç inandırıcı gelmedi.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    BEN SİZLERE BİŞİ DEMİYORUM EĞER TÜRKİYEDE FORD EN SORUNSUZ İLK 10 DİYORSANIZ ZATEN BİR SORUN VAR DEMKTİR !!! TR DE EN ÇOK SATANLARIN İÇİNDE FORD 2-3 GELİR NEDEN EN SORUNSUZ 3-5 Cİ DEĞİL 10. ? BEN 2 TANE FORD ARABASI KULLANDIM FİESTA VE C-MAX DİZEL HAYATIMDA C-MAX TA YAŞADIĞIM SORUNLARI VE ÇÖZÜMLENMEYEN BİR SORUN DAHA BAŞKA HİÇ BİR ARAÇTA YAŞAMADIM.

SİZ İSTERSENİN FORD ÜSTÜNE KELEBEK KOYUN AMA BEN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KONUSUNDA MERDECESİ GÖRDÜKTEN SONRA DİĞERLERİ BANA KARTONDAN MARKALAR GİBİ GELİYOR . HONDA İSE BENİM EN SON ARAÇIM 2003 YILINDA CIVIK SIFIR ARACIM OLMUŞTU ONDAN HİÇ SORUN YAŞAMADIM . AMA ŞİMDİ CR-V KONUSUNDA YAŞAYINDA GÖRECEĞİM. AMA ARAÇ FİYATI KONUSUNDA HİÇ BİR YORUM YAPAMIYORUM. BASIN TEST ETMİŞ HAFTA SONU TV LERDE YAYINLANMAYA BAŞLICAKMIŞ YORUMLARI GÖRECEĞİZ BAKALIM...

BU GÜN AYIŞIĞINDA CV-R DİZEL OTOMATİĞİ TEST ETTİM ARAÇ 10 NUMARA GELDİ BANA GİDERKEN YANIMDA 5 SENEDİR KİA 2,0 KULLANAN ARKADAŞIMDA ARACI TEST ETTİ MEST OLDU.. ODA SIRAYA YAZILDI AĞUSTOS SOUNDA TESLİM EDECEKLERMİŞ EN DOLU PAKETİNİ İSTİYOR.....................

BENİM ARACIMDA TEMMUZ SONU GİBİ TESLM EDECEKLERMİŞ HEYCANLA BEKLİYORUM....

PEGEOT 308 DİZEL OTOMATİK FİYATI 95,000 TL İSE CR-4X4 FİYATI YÜKSEKMİ BİLMİYORUM...

• hocam az sakin ol ve büyük harf kullanma.

Crv Dediğin Aracın c Sınıfı Civic hb den malzeme kalitesi olarak en ufak farkı yok. Tamam bu motor ve şanzıman ile rakibi yok ancak eğer 4x4 ihtiyacı yoksa almak gereksiz.

308 dizel otomatik 85 bin TL. O Verdiğiniz fiyat yanlış. Alabileceğiz her Donanım var bu fiyatın içinde. Şimdi siz crv alırken 4x4 ve hacim farkı için tam 60 bin TL fazla vereceksiniz. Ayrıca bende uzunca test ettim. Şehir içi crv nin 9 litre ve Altını yakması çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85,000 TL olacaktı yanlış yazmışım doğru. bu araç şehir içinde 7 lt geçmez eğer ralici gibi kullanmadıkça bizim şirketin 1,3 doblosu var 8,5 yakıyor şehir içinde boş gidip gelmesine rağmen

benim artık tercihim şehir içinde yüksek araç olacak ve gerektiğinde şehir dışına çıktığımda bana sıkıntısız bir seyahat ve macera sunmalı artık diye düşünerek 142 vererek alıcam zaman gösterir kim kazancı kim zarar etmiş keşke 120 olsa ama yok işte. wv passat 130 küsür istiyor 120 hp lik araca 4x4 de bedavaya gelir alıcıına.
  • gktgsyn G kullanıcısına yanıt
    Bu arada hesabınıza nakit verilen 40.000 TL nin bankaya yatırılması durumunda 8 yılda getireceği faizi de ekdiniz mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Bu arada hesabınıza nakit verilen 40.000 TL nin bankaya yatırılması durumunda 8 yılda getireceği faizi de ekdiniz mi :)

Genelde bu fiyat kategorisinde araç alanlar neye para ödediğini araştırsalar da bu tür bir finansman hesabını keyfinin önüne geçirmezler... İlle yapacaksa da sizin söylediğiniz gibi tek taraflı değil, her yıl 40 bin TL daha ucuza alacağı araca göre sağlayacağı yakıt avantajı ve donanım farkını düşerek bileşik faiz ile net hesap çıkarırlar :))

• Bu sorunsuzlukla, bu donanım zenginliği ile, bu motor seçeneği ve şanzıman ile isteyen istediği aracı alabilir arkadaşlar.

Bu araba bu paraya değmez diyenler gidip sıfır donanımlı dümdüz dci motorlu Dacia nın 4x4 modelini 60bine gidip alabilir. aradaki 90bin lirayı da bankaya faize atıp mutlu mesut yaşayabilirler arabaları ile.. Kimse de size keriz gitmiş dacia almış vs demez. İşinize gelmiyorsa fiyatı almazsınız olur biter, bu kavgalar bu atarlanmalar nedir?

Bu aracı seçenleri eleştirmek, tu kaka demek, keriz demek, enayi demek AYIPTIR. Son model bir supersport araba alan adama "enayi 1 milyon TL vermiş arabaya" demiyorsunuz, aksine ağzınızın suyu akarak "aağbi hayırlı olsun" dersiniz ama? Ayıp ayıp yapmayın bunu..

Serbest piyasada da isteyen istediği fiyatı koyar, piyasaya arz eder, isteyen kişiler de bunu talep ederse her iki taraf da bundan mutlu ise sorun yoktur. Kimseyi de ilgilendirmez.

Ben bu konuda arabayı test etmiş kişilerin düşüncelerini, donanımlarla ilgili yorumları, modeller arasındaki farklılıkları ve en mantıklı model seçim düşüncelerini, bayiler ile yaptıkları görüşmelerin ayrıntılarını, teslimat tarihleri ile ilgili detayları vs gibi bilgileri okumak istiyorum.

Sizin agresif/saldırgan ve düşüncelerinizi okumak istemiyorum. Lütfen saygı gösterin!

• quote:

85,000 TL olacaktı yanlış yazmışım doğru. bu araç şehir içinde 7 lt geçmez eğer ralici gibi kullanmadıkça bizim şirketin 1,3 doblosu var 8,5 yakıyor şehir içinde boş gidip gelmesine rağmen

benim artık tercihim şehir içinde yüksek araç olacak ve gerektiğinde şehir dışına çıktığımda bana sıkıntısız bir seyahat ve macera sunmalı artık diye düşünerek 142 vererek alıcam zaman gösterir kim kazancı kim zarar etmiş keşke 120 olsa ama yok işte. wv passat 130 küsür istiyor 120 hp lik araca 4x4 de bedavaya gelir alıcıına.

6 litreden fazla fabrika verisi var zaten. Bizim burada Fluance bile şehir içi 7 litre yakıyor. 9 litreyi gözden Çıkarın ben test sürüşü verilerime göre konuşuyorum.

Ayrıca 130 bin TL lik Passat hem daha performanslı hem daha geniş hem de bir tık daha kaliteli

• Passat - Sedan / CRV - SUV
    Passat - 4x2 / CRV 4x4
    nasıl kıyaslıyorsunuz?

Evinde televizyon ihtiyacı olan birisinin bunun özellikleri daha güzel diyerek laptop alması gibi bir şey sizin dediğiniz.
    Bırakın insanlar ne almak istiyorsa alsınlar neyin hırsı bu yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

85,000 TL olacaktı yanlış yazmışım doğru. bu araç şehir içinde 7 lt geçmez eğer ralici gibi kullanmadıkça bizim şirketin 1,3 doblosu var 8,5 yakıyor şehir içinde boş gidip gelmesine rağmen

6 litreden fazla fabrika verisi var zaten. Bizim burada Fluance bile şehir içi 7 litre yakıyor. 9 litreyi gözden Çıkarın ben test sürüşü verilerime göre konuşuyorum.

Ayrıca 130 bin TL lik Passat hem daha performanslı hem daha geniş hem de bir tık daha kaliteli

1. 18 jantlı Executive+'da bile fabrika verisi şehir içi 6 litre, Premium'da 5.6 litre. Bu araç nasıl şehir içi 9 litre yaksın bana açıklar mısınız ? Sizin oradaki Fluence 7 litre yakıyor diye bu da 9 litre mi yakacak ? Ayrıca dizel Fluence'a 7 litre yaktıranı da tebrik etmek lazım.

2. 130 bin TL'lik 1.6 120 HP 250 Nm DSG Highline Passat nasıl 160 HP 350 Nm bir araçtan daha performanslı olabiliyor ?

3. Otopark.com bile hiç beğenmediği bu araç için Superb'ten sonra bindiğim en geniş araç dedi ve 586 litrelik bagajıyla Passat, daha geniş yükleme eşiği ve bagaj altı bölmesiyle 589 litrelik bagajı olan CR-V'den nasıl daha geniş olabiliyor ?

Kaliteli kısmına katılırım sadece. Passat hem yalıtım,hem malzeme kalitesi olarak CR-V'den çok daha kaliteli bir araba.

• dörtçeker kullanıcısına yanıt
    Ilk olarak 1 saat şehir içi kullanımım sonrası şehir içi tüketimi resim olarak paylaşayım ben şehir içi 20 km ve altı ortalama hızlarda kullanıyorum. Bu şartlarda 6 litrenin altında yakacak dizel motor da sürücü de yok.

Son olarak Passat 0-100 10.6 saniye ve son Hız 206

Crv ise 0-100 10.4 saniye ve son Hız 195

Birisi 160 hp birisi 120 hp. Karar sizin. Ben bu arabayı alma niyeti ile gittim geri döndüm. 140 bin verene açık net acırım.

Edit resim yüklenmiyor yine bir sıkıntı var en kısa zamanda yüklerim test tüketimim 9.8 litre ki ben bindiğimde 11.2 litreydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 17 Haziran 2015; 12:02:32 >
  • AXAPTA kullanıcısına yanıt
    sizi bu yorumunuzdan dolayı kutluyorum....... burada hondanın bu yeni motorunu ve yeni kasasını çekemeyen ne insanlar varmış yaa şaştım kaldım.

hele bir başka sitede adam yazmış ki yeni cr-v fiyatı ile ben BMW x3 alırmım yada Q3 diyor bende adam dedimki ben sana 140 bin tl vericem bana BMW x3 1,6 dizel otomatik alırsanız sizde 20,000 vericem dedim.

şaşıyorum burada bu aracı ne kadara kötüleyen var.. sizlere inat 139 bn verip alıyorum aracı şimdi kafam daha netleşti hepinize teşekkür ederim.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    Bu araca 9.8 lt ortalama nasıl yaktırdınız? :)
  • Executive modelini alıyorsunuz sanırım. Anladığım kadarıyla memnun kaldığınız bir test sürüşü yapmışsınız. Test aracı hangi modeldi? Navigasyon donanımı var mıydı? Araç konfor ve süspansiyon sistemini, içeriye ses alma ya da içindeki tıkırtı seslerini dinleme fırsatı buldunuz mu? Biraz ayrıntılı anlatmanızı rica etsem test sürüşünüzü?

Ayrıca önemli ya da önemsiz gördüğünüz eksiklikler ya da eleştirileriniz de var mı araçla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Bu araca 9.8 lt ortalama nasıl yaktırdınız? :)

Şehir içi klima açık

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik

• Arkadaşlar Konya'da falan mı yaşıyorsunuz. Adam akıllı kullanımda şehir içi crv 8 litrenin altına hayatta inmez. Gaz pedalının altında yumurta var gibi basarak kullanıyorsanız başka. 1.5 dci 105 ile benimde şehir için ortalamam 7.5 litre. 22-23 km/h ortalama hız ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 17 Haziran 2015; 18:42:22 >
  • Bugün bende test ettim cok hosuma gitti.Dizel b8 passat test etmistim ondan daha sessiz gibigeldi ama en fazla 120 ye cikabildim, passatta 150 yi görmüştüm. Fiyatlar malum benim alma sansim simdilik yok. En cok vites topuzu hosuma gitti Premium donanimda krem doseme yok dedi st ifrit oldum dogruysa. Sadece 2mlik bozuk yola girebildim süspansiyonlari iyi geldi bana.

• AXAPTA kullanıcısına yanıt
    evet Executive modeli alıyoruz nasip olursa, nevigasyon yeni kasanın hepsinde standartmış.teste 2 arkadaş gittik giderken ben kullandım araç kullanana çok güven veriyor trafikte çok kıvrak benzinli araç gibi atak ve tepsisi çok seri geldi bana viteslere direksiyon altındaki kulakçıklar ile müdahale edip ani hizlanmaları denedim ve anında 120-130 lara çıkıyorpedal ile gaz yeme arasında bir zaman farkı yok benim Mercedes a180 de benzinli olmasına rağmen gaza bastığımda araç 2 saniye sonra atağa kalkıyordu bu benzinli araçtan daha ateşli geldi bana . ses olayına gelince rahatsız eden bir içeri ses alama olayı yok 10 üzerinden 8 veririm.

mercedestede o kadara ses alıyordu içeri. artkada oturan arkadaşım ise arka koltuğun çok rahat olduğunu söyledi. ben düz bir yolda tes ettim ve malum şehir tarafiği vardı dönüş yolunda ise arkadaşım kullandı ve dönüş yolu başka yerden yaptık kendisi özellikle tümseklli yollları ve kavislerin üzerinden gitti ve süspansiyon çok iyi dedi asla içeri bir sarsıntı vermediğini söyledi ve bende arka koltukta bir sıkıntı yaşamadım ortadaki tümseklik yok yani uzun yollarda bile 3 kişi çok rahat edecek olduğunu anladım.

Eksiklik ise el firen konunun neden elektrikli olmadığını sorduğumda ise yanımdaki yetkili arkadaş ise bana şıu açıklamayı yaptı . bu araç arazi şartlarına göre düşünülerek geliştirildi eğer bir okuştan aşağı inecek olsanız ve bu arazi içinde yani çamurlu bir yol olacak olursa bu sistemle 2 tık el firenini çekip daha bir güvenli inme şanızınız var ama bunu elektirkli frende yapabilme şansınız asla yoktur dedi. dolayısı ile şehir içinden daha fazla doğa şartlarında en iyi sonucu almak için o şekilde tasarlanmış dedi. bu durumun gerçek olup olmadığını bu işi bilen kişiler bir açıklama yaparsa daha doğru olur sanıyorum.

esasında bende sizin gibi idim verilen para çok zor şartlar aldında belki çok yüksek faiz vererek kredi kullanarak bu aracı alacağım çok tereddütlerim vardı ama aracı kullandıktan sorna hepsini kafamdan sildim çünkü araç bu zamana kadara denediğim tüm suv lardan başka idi beni heycanlandırdı. bu aracı almayı düşünen herkese tavsiyem en kısa sürede gidip test etsinler ve kafalarında sorunları kendi gözleri ile görsünler .

çünkü bir aracı incelerken herkes tecrübesi kadar olayları analiz edebiliyor ve beğeniyor yada beğenmiyor . yanımda götürdüğüm arkada 5 yıldır kia sorento kullanan arkadaş o bile adamlar güzel iş çıkarmışlar diyerek aracını 2, elde değerlendimesi için görüştü ve sipariş verdi sanıyorum ağustos sonu teslim alacak. araç sonuçta kul yapısı mutlaka bakış açısına göre eksin yada artı yönleri vardır ama diğer rakiplerine göre satış sonrası hizmetlerinide düşünmek lazım ve adamlar bu araç için 6 yıl garanti veriyorsa bu makinelerine güvendiğini göstermez mi ? başka bu sınıfta kim 1,6 dizel 160 hp 4x4 otomatik araca 6 yıl garanti verebiliyor bilen var mı ? ben bunalrın hepsini üst üste koyrak evet bu gün alınacak bir araç varsa ben bunu alıcam dedim ve içim rahat bir şekilde temmuz 20 sini bekliyorum nasip olursa.

• Araba güzel alıp kullanacak olanlara kazasız sürüşler dilerim ama 140 bin tl büyük para alternatif araçlara bakmadan almayın derim. Özellikle forester dizel gırtlak dolu otomatik 150 bin tl.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.