Şimdi Ara

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.450
Cevap
34
Favori
184.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makavic

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

araç kaliteli mi evet. Marka algısı çok iyi.

Sorun arabanın hakettiği paralar. İnan bana ülkemizde ki bazı şeyler değişse bu aracıolduğundan daha iyi fiyata alabilirsiniz.

Mercedesin ilk dizel otomatik 1600 cc araçlarından olduğundan çok ekmeğini yediler.

cla da crv 4x4 dizelo otomatikte hepsi aynı kafa.

Ben zaten ülkemizdeki fiyatlandırmayı anlamadım gitti kesinlikle size katılıyorum fahiş fiyatlarla bir sürü mal alıyoruz.Bu ülkede mecbur tutuluyoruz.

Kim 140-150 bin liraya almaya mecbur, ben bunu anlamıyorum... İktisatta Arz/Talep denen temel bir dinamik var arkadaşlar, kimse almaya mecbur değil... Herkes vergilerden şikayetçi ama nüfusa oranla Türkiye Cumhuriyeti tarihinin araç satış rekorları son 10 yıldır kırılıyor. Vergi dediğin şey devletin kasasına giriyor, yarın vergileri tamamen kaldırsalar araç fiyatlarının vergiler kadar düşeceğini sananlar kusura bakmasın gerçeklerden habersiz, hayal dünyasında yaşıyorlar. Tek fark şu olur vergi adı altında cebinizden çıkan paranın çoğu üreticinin, distrübütörün, bayinin kasasına girer. Onlarda size ne aracınızı kullanacağınız yol yapar, ne sağlık hizmeti verir, en fazla azcık daha fazla donanımlı araç satarlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Makavic

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

araç kaliteli mi evet. Marka algısı çok iyi.

Sorun arabanın hakettiği paralar. İnan bana ülkemizde ki bazı şeyler değişse bu aracıolduğundan daha iyi fiyata alabilirsiniz.

Mercedesin ilk dizel otomatik 1600 cc araçlarından olduğundan çok ekmeğini yediler.

cla da crv 4x4 dizelo otomatikte hepsi aynı kafa.

Ben zaten ülkemizdeki fiyatlandırmayı anlamadım gitti kesinlikle size katılıyorum fahiş fiyatlarla bir sürü mal alıyoruz.Bu ülkede mecbur tutuluyoruz.

Kim 140-150 bin liraya almaya mecbur, ben bunu anlamıyorum... İktisatta Arz/Talep denen temel bir dinamik var arkadaşlar, kimse almaya mecbur değil... Herkes vergilerden şikayetçi ama nüfusa oranla Türkiye Cumhuriyeti tarihinin araç satış rekorları son 10 yıldır kırılıyor. Vergi dediğin şey devletin kasasına giriyor, yarın vergileri tamamen kaldırsalar araç fiyatlarının vergiler kadar düşeceğini sananlar kusura bakmasın gerçeklerden habersiz, hayal dünyasında yaşıyorlar. Tek fark şu olur vergi adı altında cebinizden çıkan paranın çoğu üreticinin, distrübütörün, bayinin kasasına girer. Onlarda size ne aracınızı kullanacağınız yol yapar, ne sağlık hizmeti verir, en fazla azcık daha fazla donanımlı araç satarlar...

Belli başlı yaşam şartlarını yerine getirince mecbur kalıyoruz.Oturduğum yer yaptığım iş komşuların çevren seni o yöne iteliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

1.6 motor suva 140-150 bin vermek icin bonzai falan icmek lazim

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis

Yok be bedava da değildi

• quote:

Bu subaru bedava verdi zamanida demekki foresteri allah akil fikir versin vallahi birde sira varmis

En son neye kaç lira ödediniz gerçekten merakımdan soruyorum?

• Eğer sıra olayı 5-6 ay falansa tutar bence bu iş. Çünkü xtrail de bile 2-3 ay sıra var. İndirim filanda yok.

Vaybe vw doğuş sırları çözülmek üzere. Korkuyorum oktan arabaları diğer markalarda sıraya sokarmı diye
  • quote:

quote:

Ekmek aldım 1.00 liraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Yok be bedava da değildi

Crv'ye göre bedava abi
    Millet senede 1500 lira az mtv ödüycem diye köküne kadar kazık yiyor farkında değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ekmek aldım 1.00 liraya

Hay maşallah, güzel günlerde yiyin... Doymuşsunuzdur umarım... Sonra aç karnına forumlarda crossover fiyatının kritğini yaparsanız, bonzai içmekten beter olursunuz maazallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPelerinliAdam -- 14 Haziran 2015; 13:38:39 >

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Renkler ile sabit

Siyah,Bordo,Kahverengi------Krem iiç döşeme
    Beyaz,Füme Siyah....
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Renkler ile sabit

Siyah,Bordo,Kahverengi------Krem iiç döşeme
    Beyaz,Füme Siyah....

Bugün sürüş için yeterli vakit ayırıp gidemedim bayiye, fotolarda gördüğüm kadarıyla bej döşemede içi yeterince aydınlık değil sanki, döşeme bej ama kapı trimleri felan siyah sanırım?

• o dizel motoru civic'e koyması lazım bak noluyor o zaman...
  • Bonzai'mi içtimde geldim...

Bu forumda ne kadar cins insan var böyle...
    Sanane kardeşim benim 140 bin tl mden...

Aracı babama hayırlısıyla alacağız. Kendisinin eskiden beri hayali yüksek bir araç sahibi olmak. Motor vites bagaj ve iç mekan genişliği vs bizi bu aracı almaya kadar götürdü. Tiguan, Cr-v ,Qashqai ve x-trail testimizden sonra bu araçta karar kıldık. Tek beğenmediğim yanları malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi ve direksiyonu daha kalın olması lazımdı bence. Cuma günü aracın testini yaptık araç yağ gibi akıyor yolda.
    Hayırlısıyla ağustos un ilk haftası aracımız gelecek .
  • Jadame J kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 1.00 TL'ye ekmek almaya gitti galiba yine, ekmeğini yedikten sonra araç fiyatlarıyla ilgili değerlendirmelerini yapmaya gelecek... Bildiğin Faik işte.. :)

Yeni Honda Cr-V 1.6 Dizel 160Hp 4X4 Otomatik

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde binin... Haftasonu planlıyordum olmadı bende salı günü testine gideceğim bi aksilik çıkmazsa..
  • Belki biraz alakasız olacak ama şu siyah plastik-bej döşeme olayına inanılmaz uyuz oluyorum. Honda normalde bej döşeme-kahverengi plastik ya da gri döşeme-siyah plastik kullanırdı, keşke böyle bir değişiklik yapmasalardı. Çok itici duruyor bence.
  • akhisarspor45 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, siz beni yanlış anlamışsınız !!! size ford 125 yıllık marka değil demedim evet doğrudur belki ama ben almanya da 4 sene kaldım , Londra da 1 yıl ford avrupada sattığı kalite ile tr de sattığı kalite aynımı ilk önce bunu öğrenin. ben yeni kasa C-MAX dizel sıfır aldım araçta yıl içinde üçüncü fitesten sorna bayılma oluyordu bunu fordkoç dahil kaçtane servise götürdüm bir çözüm getiremdiler ve bana servis çalışanı dediki bu modellerde bu sorun hep var yapacak bir şey yok eğer iyi bir performans istiyorsanız aracınızı satın başka araç verelim size dedim . ben bunun üzerine ford türkeiye yi aradım şikayetimi belirttim bana onu söyleyen işçiyi şten çıkardılar ama benim aracımdaki sorunu çözmediler... ve daha sonraki aramalarımda size geri döneceğiz deyim asla tellerime cevap vermediler ve ben 1.5 yıllık arababmı satım aracı alan kişiye allah yardımcıısı olsun.

75.000 TL YE SATILAN BEZNİNLİ SUV DA VAR BAŞKA MARKA GİDİP ONU ALIN DERİM SİZ 140. BİN TEL VERMEYİN ZATEN ( SİZ FORD ÇALIŞANI OLARAK ONU KULLANIN BİZ HONDA )

burada bazı yorum yapan kişiler sanıyorum belli firmalrda çalışan kişiler kendi markalarında olmayan bu yeni araca çamur atmaya çalışıyor bunu anladım................
    bu işler zevk meselesi ben bu aracı beğendim ve parası pahalımı ucuz mu bilmiyorum ama ne olursa olsun verip alacağım nasip olursa. eğer bahsettiğim arıca honda da çıksaydı eminim ki sorunu çözerlerdi.
    aklıma şu geldi şimdi bizler o zamanlar çok aklımız ermezdi ama babam 1983 yılında bir ford tanus almıştı sıfır olarak ve hergün bir yerinden bir sorun çıkıyordu ve o günlerde babam yemin etmişti bir daha ford markasından bir araç almıcam diye demkki taa o zamanlar dan türkiye ford sorunlu bir markadır..

ben cr-v dünyada 25 yıldır satılan bir model dedim. ford kuga dünyada kaç yıldır satılan bir model ???? ve türkiyede en çok tutan motoru hangisi bana söylermisiniz ?

benim hiç tanıdığımda sene kullandığı bir ford arabası olan yok !! ama en yakın arkadaşlarımdan biri senedir benzinli cr-v kullanıyor ve bu kişi ekonomik olarak çok iyi olan biri ama adam o araçta bulduğu rahatlığı hiç bir araçta bulmıyorum diyerek aracını değiştirmeyi düşünmemiş ama yenisi gelecek onunla değiştireceğim diyorsa bir bildiği vardır HONDA YAPINCA İYİSİNİ YAPAR DİYOR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolorCo. -- 15 Haziran 2015; 14:38:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by zechi

Arkadaşım, siz beni yanlış anlamışsınız !!! size ford 125 yıllık marka değil demedim evet doğrudur belki ama ben almanya da 4 sene kaldım , Londra da 1 yıl ford avrupada sattığı kalite ile tr de sattığı kalite aynımı ilk önce bunu öğrenin. ben yeni kasa C-MAX dizel sıfır aldım araçta yıl içinde üçüncü fitesten sorna bayılma oluyordu bunu fordkoç dahil kaçtane servise götürdüm bir çözüm getiremdiler ve bana servis çalışanı dediki bu modellerde bu sorun hep var yapacak bir şey yok eğer iyi bir performans istiyorsanız aracınızı satın başka araç verelim size dedim . ben bunun üzerine ford türkeiye yi aradım şikayetimi belirttim bana onu söyleyen işçiyi şten çıkardılar ama benim aracımdaki sorunu çözmediler... ve daha sonraki aramalarımda size geri döneceğiz deyim asla tellerime cevap vermediler ve ben 1.5 yıllık arababmı satım aracı alan kişiye allah yardımcıısı olsun.

75.000 TL YE SATILAN BEZNİNLİ SUV DA VAR BAŞKA MARKA GİDİP ONU ALIN DERİM SİZ 140. BİN TEL VERMEYİN ZATEN ( SİZ FORD ÇALIŞANI OLARAK ONU KULLANIN BİZ HONDA )

burada bazı yorum yapan kişiler sanıyorum belli firmalrda çalışan kişiler kendi markalarında olmayan bu yeni araca çamur atmaya çalışıyor bunu anladım................
    bu işler zevk meselesi ben bu aracı beğendim ve parası pahalımı ucuz mu bilmiyorum ama ne olursa olsun verip alacağım nasip olursa. eğer bahsettiğim arıca honda da çıksaydı eminim ki sorunu çözerlerdi.
    aklıma şu geldi şimdi bizler o zamanlar çok aklımız ermezdi ama babam 1983 yılında bir ford tanus almıştı sıfır olarak ve hergün bir yerinden bir sorun çıkıyordu ve o günlerde babam yemin etmişti bir daha ford markasından bir araç almıcam diye demkki taa o zamanlar dan türkiye ford sorunlu bir markadır..

ben cr-v dünyada 25 yıldır satılan bir model dedim. ford kuga dünyada kaç yıldır satılan bir model ???? ve türkiyede en çok tutan motoru hangisi bana söylermisiniz ?

benim hiç tanıdığımda sene kullandığı bir ford arabası olan yok !! ama en yakın arkadaşlarımdan biri senedir benzinli cr-v kullanıyor ve bu kişi ekonomik olarak çok iyi olan biri ama adam o araçta bulduğu rahatlığı hiç bir araçta bulmıyorum diyerek aracını değiştirmeyi düşünmemiş ama yenisi gelecek onunla değiştireceğim diyorsa bir bildiği vardır HONDA YAPINCA İYİSİNİ YAPAR DİYOR.....

ne ford çalışanımı dediniz bana merak ediyorsanız kimlik numaramı özelden vereyim araştırın:)

komik oluyorsunuz avrupadaki fordla türkiyedeki aynımıymış.değil tabiki renoda değil hondada aynı değil.

civicin yerlisiyle ingiltere olan üretimi birmi

araçların kalitesi dünyada kaç yıldır satıldığı ilemi ölçülüyor ???

o zmaan bugatti veyron alanlar fena kazık yedi 3 yıldır piyasada olan bir araç citroen falan alsalşardı keşke .

araçlara obejktif bakan hiçbir otomobil kullanıcısı bu fiayata crv nin mantıklı olmadığının farkındadır.

dedim ya görmüş aşık olmuşsunuzdur yada hondadan aşırı memnunsunuzdur orası yeni araç alacak olanı ilgilendirmez. honda şöle honda böle demeniz objektif olmuyor.

bence sizin honda çalışanı olma ihtimaliniz daha yüksek.bi tanıdığınızın en gin ford tecrübeleriylemi burda yorum yapiyorsunuz.

c max demişsiniz fordun volvo nun psa nın alayı bu motoru kullanıyor hangisinde bayılma olmuş .

• akhisarspor45 A kullanıcısına yanıt
    yok ben tekstilciyim, ben bu araç için Mercedes GLA ile aylardır gidip geliyorum ama gla 109 hp motoru bana düşük geldi ve fiyatı 146 tl fiyatı farklı değil.

25 yıl deme sebebim araç kasa ve hitap ettiği müşteri kitlesi tarafından tutulmuş bir araç olduğunu anlatmak için dedim. Reno kaleos suv çıkardı araç tutmadı bakın şimdi yok piyasası öldü yeni bir macera kajdar çardı bunun sonu ne olur bilinmez. araç almak mesel değil mesel yıllar sonrada sahibine değer kaybettirmemi değil midir ?

ben 1,5 yıl kullandığım A180 den bile zarar etmedim daha yeni bir araç olmuş olmasına rağmen eğer ford alsaydım ve 1,5 yıl sonra satsaydım kaç parar zarar edersim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by zechi

yok ben tekstilciyim, ben bu araç için Mercedes GLA ile aylardır gidip geliyorum ama gla 109 hp motoru bana düşük geldi ve fiyatı 146 tl fiyatı farklı değil.

25 yıl deme sebebim araç kasa ve hitap ettiği müşteri kitlesi tarafından tutulmuş bir araç olduğunu anlatmak için dedim. Reno kaleos suv çıkardı araç tutmadı bakın şimdi yok piyasası öldü yeni bir macera kajdar çardı bunun sonu ne olur bilinmez. araç almak mesel değil mesel yıllar sonrada sahibine değer kaybettirmemi değil midir ?

ben 1,5 yıl kullandığım A180 den bile zarar etmedim daha yeni bir araç olmuş olmasına rağmen eğer ford alsaydım ve 1,5 yıl sonra satsaydım kaç parar zarar edersim sizce ?

Bi ara bende ciddi ciddi GLA'yı değerlendirip test sürüşü sonrasında kesinlkle alternatiflerimden silmiştim. Önündeki mercedes logosunun prestiji dışında Mercedes algısını bozan bir kalitede olduğu aşikar, esasında A seriside çok farklı değil. Şahsi fikrim ille Mercedes olsun önceliği varsa bütçe biraz artırılarak C serisi değerlendirilmeli. Yoksa GLA ya da A serisi ile kıyaslayınca, CR-V çok mantıklı ve kullanışlı bir seçim.

• 3 yıl bir önceki kasa CR-V kullandım. Gayet de memnundum. Sadece satışı biraz nazlı oldu. Bu kasaya otomatiğin gelmesini bekliyordum. Ama Honda fiyatı gerçekten abarttı. Dizel-otomatiğin kaymağını biraz da onlar yesinler. Nasılsa sıraya yazılmaya meraklı bir kitle mevcut ülkemde .
  • Şu anda teslimat süresi ile ilgili hangi bayi ne kadar süre veriyorlar?
    Ayrıca ikinci sorum;
    Araç rengi ve döşeme rengi seçeneklerini belirleyebiliyor musunuz yoksa doğuş grubunun yaptığı gibi "ne gelirse şansa" gibi bir durum mu mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.