|
Yeni Honda SH125i motosiklet Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı
-
-
166 bin lira nedir yahu. Tamam motor seviyoruz da fiyatlar iyice insanı motordan soğutuyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Japon KAZIĞI.
-
125lik bir scooter için 166 bin tl hem de lansman fiyatı çok yüksek bir fiyat. Tipi çok iyi değil, özellikle far tasarımını ben beğenmedim. Ayak koyma yeri çok dar. Ön tarafta hiç saklama cebi yok. Selektör tuşu yok, dörtlü tuşu yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauths -- 7 Ağustos 2024; 10:14:45 >
-
arkadaşta 250cc yamaha x-max var eski ama ikinci eli bile bundan pahalı sanırım? 125cc motora bu para olmaz. bununla şehir içi gezersin anca. benim arkadaş şehirler arası geziyor. şehir içi için elektrikli de güzel bir seçenek olur ama hadi benzin istiyorum bile desen 125cc'de bir ton seçenek var. koyacak yer olsa ki olsa da çalıyorlar bir başka arkadaş garaj içinden çaldırdı geçenlerde ama yine de alırdım 30 40 binlik küçük bir şey. ebeme atlamaya başladı 46.62'den depo doldurmak bir de astra 1.4t gibi benzinle banyo yapan bir model olunca.
-
Çin malları da artık aynı motoru kullanıyor, bazıları kaliteli bile sayılır. Yanlış anlamayın, çoook uzun zamandır motor kullanıyorum ve çok fazla farklı motor kullandım ; eskiden Çinli araçlar cidden çöptü motor aynı olsa bile yürüyen aksam yolda dağılıyordu ama şuna bu para cidden verilmez yarı fiyatını istese alınabilirdi. Bunların da bir yerleri kalkmış; Çin alın gitsin, zaten eski kalite yok Honda'da!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 20 Temmuz 2024; 17:10:21 >
karaborsaya düşecek 180 bin olarak
-
Alıcısına h.o. 😂
elektrikli modeller nerde
-
NC 750x dct 🥳
Hafta sonu 2 günlüğüne memlekete gittim kuzen de Mondial Fury vardı bir tur bindim O kadar hoşuma gitti ki hayatımda daha önceki motor sürmemiş adamın geldim Mondial Lavia pro modelini aldım 50000 tl ye şimdi bu honda iyi hoş ama asla ve asla benim 50 bine aldığım mondialdan 3 kat daha kaliteli değil
6 ay sonra dağılınca anlarsın
-
Arkadaş 60000 km de en ufak sorunu yok rahat ol başkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 22 Temmuz 2024; 15:10:57 >
buna para verene kadar gider nmax alırım.
-
gerek yok git a101 e ucuz scooter al geç iki gün sonra biri gelip vuruyor zaten trafik rezil o nedenle ucuz parçası bol motor almak en mantıklısı tc gibi ülkelerde
-
Bu fiyata bunu alıcağıma 125 cc aynı güçte 2 tane motor alırım iyice faiş fiyata döndü bizim özenti milletimiz yüzünden.
-
Yapılanlar normal, ortada fiyat denetim yapan hükümet olmayınca... Dalga geçer gibi. Birkaç yıl önce toros, brodwey fiyatı 25 bin TL idi 250-300 dediler, ama çok düştü. Şimdide motorsiklet karaborsa sı oluşturan lar ahlaksız lar. Buda düşüyor almayın arkadaşlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
125lik bir scooter için 166 bin tl hem de lansman fiyatı çok yüksek bir fiyat. Tipi çok iyi değil, özellikle far tasarımını ben beğenmedim. Ayak koyma yeri çok dar. Ön tarafta hiç saklama cebi yok. Selektör tuşu yok, dörtlü tuşu yok.
|
166 bin lira nedir yahu. Tamam motor seviyoruz da fiyatlar iyice insanı motordan soğutuyor...
|
Çin malları da artık aynı motoru kullanıyor, bazıları kaliteli bile sayılır. Yanlış anlamayın, çoook uzun zamandır motor kullanıyorum ve çok fazla farklı motor kullandım ; eskiden Çinli araçlar cidden çöptü motor aynı olsa bile yürüyen aksam yolda dağılıyordu ama şuna bu para cidden verilmez yarı fiyatını istese alınabilirdi. Bunların da bir yerleri kalkmış; Çin alın gitsin, zaten eski kalite yok Honda'da!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X