Şimdi Ara

Yeni HTC One Lansmanını canlı izlemek ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yeni HTC One Lansmanını canlı izlemek ister misiniz?

25 Mart 2014 tarihinde Londra'da yapılacak lansman ile resmi olarak tanıtımı gerçekleştirilecek olan Yeni HTC ONE ile ilgili gelişmeler canlı yayın ile aktaracağız.  Akıllı telefon pazarının en iddialı isimlerinden biri olan HTC'nin uzun süredir merakla beklenen yeni amiral gemisi Yeni HTC One, merak edilen bütün yönleriyle "canlı" olarak karşınızda olacak. 

Donanım Haber olarak Londra'da takip ettiğimiz yeni HTC ONE lansmanını  buradan izleyebilirsiniz

• Lansmanda neyi anlatıcaklar merak ediyorum her şeyi ortada zaten :D
  • Bu HTC ONE Şirekete Çok Kazandırdı.Umarım Gine Göünlleri Fethedecdek Bir Telefon Yaparlar :)
  • Daha ne kaldı ki neyi izleyeceğiz ?
  • ne merakı önceden çocuk inceledi zaten
  • Herkes baltalı ilah modunda maşallah.
  • zte en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Lansmanda neyi anlatıcaklar merak ediyorum her şeyi ortada zaten :D
    Pil konusunda çok iddialı konuştular bakalım ne olacak

Kamera konusunda hala güvenemiyorum ama gelişmiş gibi gözüküyor

Onun dışında çok güzel cihaz yapmışlar özellikle kasa kalitesi artık rakipsiz olmuş ayrıca kırılan ekranda değiştirme garantisi bayağı hoşuma gitti

Rakipleri 2300tl iken 2000 liradan çıkarsa yılın cihazı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 25 Mart 2014; 18:00:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fiyatı biraz daha düşük olsa aslında pazarı ele geçirir.
  • One şimdiden bende hayal kırıklığı o ne biçim kamera öyle. Kapasitif butonların kaldırılmasını beğenmedim.

• Ne tanitabilirlerki biliniyor zaten.herseyi bu arada tasarim diger htc one a gore berbat olmus.

• Laa liseliler hicbi markanin telefonunu begendiremediler size ona cop buna cop gidin s4 alin siz .

• istiyorum teşekkürler
  • geçen gün mağazada htc one mini'yi inceledim, taş gibi duruyo elde öylesine kaliteli bi malzeme kalitesi ve hissiyatı var. hayran kaldım.

eve geldim, kendi ana konusunda yazayım bu fikrimi dedim, konuya bi girdim milletin one mini'ler kasa üzerinden kılcal şekilde çatlıyormuış, millet yakınıyo. şok oldum. the new one'da böyle saçma sapan sorunlar çıkmaz umarım.
  • son 2 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 25 Mart 2014; 16:58:31 >
  • şu öne htc yazısını yazıp boşuna yer kaplamaktan vazgeçseler iyi olacak arkası boş telefonun
  • rizörvıd
  • Süre bitti 503 hatası verdi site

• server çöktü
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.