Bildirim
Yeni HTC One Lansmanını canlı izlemek ister misiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Lansmanda neyi anlatıcaklar merak ediyorum her şeyi ortada zaten :D -
Bu HTC ONE Şirekete Çok Kazandırdı.Umarım Gine Göünlleri Fethedecdek Bir Telefon Yaparlar :) -
Daha ne kaldı ki neyi izleyeceğiz ? -
ne merakı önceden çocuk inceledi zaten -
Herkes baltalı ilah modunda maşallah. -
zte en iyisi -
Pil konusunda çok iddialı konuştular bakalım ne olacakquote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
Lansmanda neyi anlatıcaklar merak ediyorum her şeyi ortada zaten :D
Kamera konusunda hala güvenemiyorum ama gelişmiş gibi gözüküyor
Onun dışında çok güzel cihaz yapmışlar özellikle kasa kalitesi artık rakipsiz olmuş ayrıca kırılan ekranda değiştirme garantisi bayağı hoşuma gitti
Rakipleri 2300tl iken 2000 liradan çıkarsa yılın cihazı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 25 Mart 2014; 18:00:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi bakalim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu fiyatı biraz daha düşük olsa aslında pazarı ele geçirir. -
One şimdiden bende hayal kırıklığı o ne biçim kamera öyle. Kapasitif butonların kaldırılmasını beğenmedim.
-
Ne tanitabilirlerki biliniyor zaten.herseyi bu arada tasarim diger htc one a gore berbat olmus.
Laa liseliler hicbi markanin telefonunu begendiremediler size ona cop buna cop gidin s4 alin siz .
-
istiyorum teşekkürler -
geçen gün mağazada htc one mini'yi inceledim, taş gibi duruyo elde öylesine kaliteli bi malzeme kalitesi ve hissiyatı var. hayran kaldım.
eve geldim, kendi ana konusunda yazayım bu fikrimi dedim, konuya bi girdim milletin one mini'ler kasa üzerinden kılcal şekilde çatlıyormuış, millet yakınıyo. şok oldum. the new one'da böyle saçma sapan sorunlar çıkmaz umarım. -
son 2 dakika
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 25 Mart 2014; 16:58:31 >
şu öne htc yazısını yazıp boşuna yer kaplamaktan vazgeçseler iyi olacak arkası boş telefonun -
rizörvıd -
Süre bitti 503 hatası verdi site
server çöktü
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X