Bildirim
yeni hyundai i20
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hyundai de piremyum olduğundan mıdır nedir vosvosun izinden gidip bütün arabaların önünü aynı yapmaya başladı -
ufak bir makyaj sadece...
pek de yakışmamış... -
ön tasarımı daha da güzelleşmiş ben beğendim. -
-
arkadaşım bunun konusu açılmıştı zaten burdan devam edin
http://forum.donanimhaber.com/m_58327421/tm.htm -
Önü fena olmamış bide arkasını görseydik -
quote:
Orijinalden alıntı: EfeoK
Önü fena olmamış bide arkasını görseydik
Arka ayni hemen hemen hatta aynisi diyebiliriz.Tamponda isikli serit gibi birsey var sadece. -
Hyundai de piremyum oldu -
iyi iyi -
ben de ankarada hyundai ata ve neziroğlundan i20 1.4 sense benzinli model için 33.000 TL (mtv hariç) fiyat aldım. allah kısmet ederse bu hafta içinde i20 alacağım.
i20 ile test sürüşü de yaptım. arabaya oturduğunda rahat ediyorsun en çok bunu seviyorum. arka koltuğuna oturduğunda da rahat ediyorsun. diz mesafesi ve tavan yüksekliği güzel (boyum 1.85), konsolunu seviyorum. mavi ekranını ve göstergelerini seviyorum. yani kullanması zevkli bir araba. türkiyede üretilmesi yedek parça için de bir avantaj. hyundai servislerinin diğer markalara göre daha ucuz oluşu ikinci avantaj.
dizel motorunun torku iki kat daha yüksek olduğu için gaza yüklendiğinde haliyle tepkisi büyük oluyor yani araba anında vınlıyor gönül isterdiki dizel alayım ama jump modeli 34.500 sense 39.000 tl.
malum vw bayilerinin ellerinde polo yok. yoksa sırf kasası ve konforu için polo alacaktım. (benim için polonun donanımda en önemli eksiklikleri öncelikle park sensörü ve cruse control daha fazlasını o kadar fazlaki yazamayacağım)
seat ibizanın tipini ve konsolunu sevmiyorum. seat arabalara binmişliğim var konforu güzel oturduğunda rahat ediyorsun o ayrı. ama yeni seat ibiza benim kafamdaki araç değil.
ford fiestanın tipi güzel ama oturduğumda rahat etmiyorum, konsolunu da beğenmiyorum. arka koltuk diz mesafesi ve tavan yüksekliği benim için alçak (boyum 1.85)
kia rio ve kia rio sedan'ı da inceledim. kia rio sedan hoşuma gitti çok konforlu ve rahat bir araç, fiyatı 38.000 TL ama araçta esp, çift taraflı otomatik klima, deri direksiyon ve vites, kol dayama, 8 tane hava yastığı, kocaman bir kabin ve bagaj hacmi olmasına rağmen park sensörü ve cruse control yok. ama tercih etmeme sebebim forumlardan edindiğim bilgilerden kronik şanzıman sorunu, yetkili servislerinin sorunlu oluşu, parça sıkıntısı, ikinci elde satılabilirlik sıkıntıları.
chevrelot aveo benim için kia ile aynı çizgide çünkü yetkili servis ağı yedek parça sıkıntısı olabileceğini düşünüyorum konsoldaki göstergeleri de hoşuma gitmedi. yakıt sarfiyat değerleri de iyi değil. kasasına ne iyi ne de kötü diyebilirim. evt alınabilirliği var ama satış sonrasını düşündüğümüzde yetkili servis yedek parça arıza yapar mı soruları akla geliyor tereddüt hasıl oluyor bende. ama hyundai de 5 yıl veya 150.000 km garantisi var ve yetkili servisleri çok yedek parça sıkıntısı yok yetkili servis ücretleri düşük.
o yüzden son kararım yeni i20 1.4 sense benzinli 33.000 TL (mtv hariç)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X