Şimdi Ara

Yeni Hyundai i30 1.6 GDI Style Aldım (Araç Alındı, İlk Resimler Geldi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
7
Favori
44.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende ferrari aldim diye konu acayim o zmn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah kaza bela vermesin.

karter koruma sacını mutlaka taktır
  • çok beğendiğim bi araç Allah kaza bela göstermesin aman. Seneye falan aklımda olan bi araç bakalım kısmetse
  • hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. ama ben hyundai markasına hep uzak durmuşumdur ikinci el olsun wolksvagen opel olsun isterim yakıt konusuna gelince şu devirde dizelden başkasına binilmez. hem dizeller o kadar sesli değil artık içeriyede o kadar ses almıyor bazı benzinliler bile dizellerden daha ses veriyo içeriye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Bendede aynı motor var nasıl fazla yakmış anlamadım. Bence siz lineayı sevmediniz ki bende sevmiyorum ama motor hem tasarruflu hemde performanslı. 1.6 multijet le ankara ya 170 180 le geldim 7.5 ortalama verdi. 6.5 yaktınız guzargahta 10 litreden aşağı inmez i30. İ30 çok güzel bir araba ama siz fazla yakıyor diye tercih ettiğiniz için yakında i30 u da satarsınız. Kazasız belasız sürüşler.

Bu video Necati hocamın kendisinin çektiği video değil mi

• Yeni aracınız hayırlı olsun ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim dizel full bir aracı satıpta lineadan daha boş, üstelik atmosferik benzinli bir araç almak, üstelik 43 bin liraya aldığınız lineayı 39 a satıp sonrasında 43 e benzinli bir i 30 alıp üste 4000 lira vermek toplamda 8000 lira zarar i30 u elden çıkarmak isteseniz al sana bi zarar daha paranız çoksa bişey demiyorum umarım bu aracı uzun bir süre kullanırsınız .
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanın inşallah. Senelik çok km yapmıyorsanız dizelin mantığı yok. Benzinli araç kullanmanın keyfi de başkadır zaten
  • Objektif bir degerlendirme olmus.

Turk insani dizele asik olmus durumda ve ne yaparsan yap en fazla 5 litre yakittan fazla yakmasinin imkansiz oldugunu her firsatta soylerler. Benim de tamamen sakin kullanimda golf 6 dizel manuel ile ortalama tuketimim 5.9 litre/100 km ve son 5000 km ortalamasinda hatiri sayilir derecede sakarya-istanbul yolculugu var.

1 haftadir turbo benzinli arac kullaniyorum, dunya varmis diyorum, dizel ile gecirilen zamana acidim.

i30 da cok basarili bir model, iyi fiyata da almissiniz, ozellikle kendi arabanizi baya iyi fiyata satmissiniz, kac model ve kac bin km deydi acaba?

Hayirli olsun.

• Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.Güzel seçim olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: automovil

Bendede aynı motor var nasıl fazla yakmış anlamadım. Bence siz lineayı sevmediniz ki bende sevmiyorum ama motor hem tasarruflu hemde performanslı. 1.6 multijet le ankara ya 170 180 le geldim 7.5 ortalama verdi. 6.5 yaktınız guzargahta 10 litreden aşağı inmez i30. İ30 çok güzel bir araba ama siz fazla yakıyor diye tercih ettiğiniz için yakında i30 u da satarsınız. Kazasız belasız sürüşler.

Bu video Necati hocamın kendisinin çektiği video değil mi

Aynen

• Hayırlı Olsun hocam.
    Çok yollardan geçtin ama sonunda doğru yolu buldun
    Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bizde 1.3 Astra vardı ilk dizel aracımız performansıda memnun etmedi tüketimide Şimdi Lpg'li Civic var hayat onda :) Yakıtını ve gidişini bilen bilir Vtec 2 kışın 28 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_emre34 -- 16 Nisan 2013; 14:37:00 >
  • masallah dune kadar linea yi ove ove bi kaldiniz
    simdi sira i 30 da

• Necati bey hayırlı olsun... Linea almam da etkiniz olmuştu.. Ben şuan 7300 km civarındayım, Hafta sonu Gazipaşa-Denizli yaptım, Aot 5 ile... Btrip ortalaması da 6,1. 1,6 motor için bana yakıt çokmuş gibi gelmiyor. Kazasız binmeniz dileğiyle...
  • hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Yeni aracınız hayırlı olsun ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim dizel full bir aracı satıpta lineadan daha boş, üstelik atmosferik benzinli bir araç almak, üstelik 43 bin liraya aldığınız lineayı 39 a satıp sonrasında 43 e benzinli bir i 30 alıp üste 4000 lira vermek toplamda 8000 lira zarar i30 u elden çıkarmak isteseniz al sana bi zarar daha paranız çoksa bişey demiyorum umarım bu aracı uzun bir süre kullanırsınız .

Lineadan boş derken? Daha fazla donanıma sahip biliyorsunuz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

Hayırlı olsun hemşerim 43000 e aldığın baz modelimi ? otomatikmi? ne renk ?

Benzinli manuel Style paket. Beyaz renk / iç mekan siyah. İki aracımın içi de bej rengiydi, sıkılmıştım, siyah tercih ettim bu sefer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

masallah dune kadar linea yi ove ove bi kaldiniz
    simdi sira i 30 da

Linea ile ilgili son birkaç aydır olumlu yorum yapmadım. Yaptıysam da yakıtından şikayet içeren mesajdır. Mesajda da belirttim, ilk başlarda hoşumuza gitti ama zaten bir şeylere belli km ve zamandan sonra karar verilir.
  • Arkadaşlar bütün hayırlı olsun dilekleri sunan arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Özür diliyorum tek tek alıntı yapamadım ama hepsini okudum tek tek. Sağ olun.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.