Şimdi Ara

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü? (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
6
Favori
105.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeş anlaşamıcaz senin gözlerin ya kör ya da bu kadar açıklamama rağmen paramı hala nasıl harcayacağıma karar verme peşindesin. beğenmiyorum abicim i30'u tipini de motor seneçeklerini de beğenmiyorum işte. bana hitap etmiyor. hyundai olduğu için değil beğenmediğim için beğenmiyorum. hyundai coupe,genesis coupe,azera bunlar hep güzel araçlar bunları beğeniyorum. Yani anlayacğaın önünde VW amblemi var diye golf istemiyorum ben,bana hitap ediyor. senin mantığına kalsak 2001 model e200 alan da salak zaten. sıfır varken eski arabaya binmenin mantığı yok.

200 tork diyorum, i30un torku düşük diyorum yakıtı farklı diyorum ikinci eli golfün iyi diyorum sen en altta almış bi tane videoya bakıp bu kadar yorum yazıyorsun.siz video atınca helal olsun oluyor,benim attığım videoda zaten bilinen aracın golfe göre en zayıf yönü olan yol tutuşu ve sürüş dinamikleri olunca da elalemin şeyi oluo. yok el şeyi imiş de bilmemneymiş de. anlattım mantıksız buluom de.

Yani helal olsun sana. bu da sana son mesajım. cidden düzgün düzgün de açıkladım aldığım cevaba bak ya! kabahat bende zaten.

İşin içine benzinli turbo motoru neden sokuyorsun.Dizel kategorisinde yorum yapıyoruz.Tabiki benzin de tork daha kuvvetli olacak güzel kardeşim.İşleri birbirine karıştırma istersen.

başlıkta ya da bir yerde dizel olduğu yazıyor mu ki? Ve şunu söylüyorum ben dizel araç sevmiyorum bana göre değil diyorum bu yüzden golfün de i30'un da dizeli beni enterese etmiyor yakından da uzaktan da... ayrıca hyundai de yapsın TSI kadar başarılı bir motor onu tebrik edelim paramızı hakediyor diyelim ve yine üstüne basarak söylüyorum benim BEKLENTİLERİMİ karşıladığı sürece onu alalım paramız da helal olsun diyelim? Ama yok türkiyede de değil her yerde yok söyliim bak motorlarını 1.6 gdi 1.6 mpi 1.4 mpi ve 1.6 dizel ve 1.4 dizeli var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

quote:

çok merak ediyorum acaba dünyanın en iyi üreticisi mercedes alman değilde başka bir ülkenin malı olsaydı bu almancıların ne bahanesi olacaktı. şimdi mercedes alman ya onun gölgesine sığınıyolar.

Aslında doğru söylüyorsunuz, BMW ve Mercedes'in popülaritesi ortada ve onlar Alman malı olduğu için WV'yi Opel'i falan da eş kalitede görüyorlar...

ah şu audiyi mercedesle bir tutanlar yokmu birde vwnin bazı araçları alman yapımı falanda değildir.

Yeni Hyundai I30 mu? yoksa Vw Golf mü?

volvoda da china yazıyor hadi burdan yak. vw'nin meksikada fabrikasının olduğunu sağır sultan duydu,fabrikada parça üretildi diye şimdi sorun mu oldu?

o zaman alman alman alman diye atıp tutmasınlar.

devir ekonomi devri sonucunda üretilen malzemeler kaliteli olduktan sonra nerede üretildiği çok da önemli değil artık. Volvoyu gözüm kapalı alır mıyım? Alırım elbetteki içindeki çin malı olan elektronik aksamlarını görmüş olmama rağmen. Sonucunda aldığım ayakkabı da çin ama çin merkezli değil. Sony ericsson aldım o da çin çıktı. Kaliteden ödün vermedikten sonra ve belli kurallar ve belli standartlar ve belli sağlamlığı sağladıktan sonra ayda üretilse umrumda olmaz

• Orijinalden alıntı: Johnnn

Orijinalden alıntı: mr.halkçı

kardeş anlaşamıcaz senin gözlerin ya kör ya da bu kadar açıklamama rağmen paramı hala nasıl harcayacağıma karar verme peşindesin. beğenmiyorum abicim i30'u tipini de motor seneçeklerini de beğenmiyorum işte. bana hitap etmiyor. hyundai olduğu için değil beğenmediğim için beğenmiyorum. hyundai coupe,genesis coupe,azera bunlar hep güzel araçlar bunları beğeniyorum. Yani anlayacğaın önünde VW amblemi var diye golf istemiyorum ben,bana hitap ediyor. senin mantığına kalsak 2001 model e200 alan da salak zaten. sıfır varken eski arabaya binmenin mantığı yok.

200 tork diyorum, i30un torku düşük diyorum yakıtı farklı diyorum ikinci eli golfün iyi diyorum sen en altta almış bi tane videoya bakıp bu kadar yorum yazıyorsun.siz video atınca helal olsun oluyor,benim attığım videoda zaten bilinen aracın golfe göre en zayıf yönü olan yol tutuşu ve sürüş dinamikleri olunca da elalemin şeyi oluo. yok el şeyi imiş de bilmemneymiş de. anlattım mantıksız buluom de.

Yani helal olsun sana. bu da sana son mesajım. cidden düzgün düzgün de açıkladım aldığım cevaba bak ya! kabahat bende zaten.

İşin içine benzinli turbo motoru neden sokuyorsun.Dizel kategorisinde yorum yapıyoruz.Tabiki benzin de tork daha kuvvetli olacak güzel kardeşim.İşleri birbirine karıştırma istersen.

başlıkta ya da bir yerde dizel olduğu yazıyor mu ki? Ve şunu söylüyorum ben dizel araç sevmiyorum bana göre değil diyorum bu yüzden golfün de i30'un da dizeli beni enterese etmiyor yakından da uzaktan da... ayrıca hyundai de yapsın TSI kadar başarılı bir motor onu tebrik edelim paramızı hakediyor diyelim ve yine üstüne basarak söylüyorum benim BEKLENTİLERİMİ karşıladığı sürece onu alalım paramız da helal olsun diyelim? Ama yok türkiyede de değil her yerde yok söyliim bak motorlarını 1.6 gdi 1.6 mpi 1.4 mpi ve 1.6 dizel ve 1.4 dizeli var.

Hyundai 1.6 motordan 208 hp çıkarmayı başarabilmiş bir motora zaten sahip.İleride i30'larında bu platformda satılacağı aşikardır.Olmayan motor seçeneklerini konuşmamıza gerek yok.Size bir soru sordum siz yeni i30'test ettiniz mi etmediniz mi??

• Ne yorumlar okuyorum.Hyundai fakir arabasımı,wv zengin markası mı acaba!!Ne kadar küçük ve aşşağılayıcı kelimeler sarfediyor bazı kişilikler.Wv veya hyundaı'nın her fiyat aralığında araçları olduğu bilinmiyor mu?biliniyor.Yani şimdi ben genesis coupeye binerken,başka şahıs wv golfe biniyorsa hangimiz zengin ya da fakir oluyoruz acaba.Markaların fiyat aralıkları tamamen aynı iken zengin fakir ayrımı yapımak çocuk olmaktan bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

Ne yorumlar okuyorum.Hyundai fakir arabasımı,wv zengin markası mı acaba!!Ne kadar küçük ve aşşağılayıcı kelimeler sarfediyor bazı kişilikler.Wv veya hyundaı'nın her fiyat aralığında araçları olduğu bilinmiyor mu?biliniyor.Yani şimdi ben genesis coupeye binerken,başka şahıs wv golfe biniyorsa hangimiz zengin ya da fakir oluyoruz acaba.Markaların fiyat aralıkları tamamen aynı iken zengin fakir ayrımı yapımak çocuk olmaktan bir şey değil.

Hyundai fakir arabası hocam öyle deme alınır dostlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EMG1907

quote:

çok merak ediyorum acaba dünyanın en iyi üreticisi mercedes alman değilde başka bir ülkenin malı olsaydı bu almancıların ne bahanesi olacaktı. şimdi mercedes alman ya onun gölgesine sığınıyolar.

Aslında doğru söylüyorsunuz, BMW ve Mercedes'in popülaritesi ortada ve onlar Alman malı olduğu için WV'yi Opel'i falan da eş kalitede görüyorlar...

ah şu audiyi mercedesle bir tutanlar yokmu birde vwnin bazı araçları alman yapımı falanda değildir.

volvoda da china yazıyor hadi burdan yak. vw'nin meksikada fabrikasının olduğunu sağır sultan duydu,fabrikada parça üretildi diye şimdi sorun mu oldu?

o zaman alman alman alman diye atıp tutmasınlar.

devir ekonomi devri sonucunda üretilen malzemeler kaliteli olduktan sonra nerede üretildiği çok da önemli değil artık. Volvoyu gözüm kapalı alır mıyım? Alırım elbetteki içindeki çin malı olan elektronik aksamlarını görmüş olmama rağmen. Sonucunda aldığım ayakkabı da çin ama çin merkezli değil. Sony ericsson aldım o da çin çıktı. Kaliteden ödün vermedikten sonra ve belli kurallar ve belli standartlar ve belli sağlamlığı sağladıktan sonra ayda üretilse umrumda olmaz

doğru meksikalı jettanın parçasının ne kadar kaliteli olduğu :http://www.youtube.com/watch?v=W9SZWjyQKGc&feature=player_embedded

• 2012 golf otomatik siyah dizel comfortlinemi c.tesi gunu sattım ve nasıpse i 30 umu 2 gun sonra teslım alıcam.gdi elite otomatik.detayları sizlerle en kısa zamanda paylaşıcam.Saygılar.
  • arkadaşım daha yeni dizel otomatik i30 aldı. test sürüşünü beraber yapmıştık ve araçtan çok etkilendi, 45 tl gibi bir bütçesi olduğu halde 51000'e i30'u aldı.
    i30 bakarken accent blue'ya da bir göz gezdirdik. malzeme kalitesi maalesef iyi değil blue'nun. i30 ise güzel gözüküyor, işçilikte iyi. benim kafama takılan iki şey tam otomatik vites olduğu için yakıtın yüksek olması ve ikinci el değer kaybı. arkadaşıma da bunları söyledim, fikri değişmedi. sadece rengi değiştirdik, buz mavisinden çelik griye döndü, ikinci elde daha iyi satılır diye. yakıtı ise alınca göreceğiz bakalım, inş. fazla üzmez.
  • i30'un yakıt tüketimi efsane oldu cruze'unki gibi. kafanıza çok takmayın yakıt tüketimi muadillerinden çok farklı değil. o fabrika verilerinde 3 litre 5 litre yazıyor kimisinde tutturulması zaten imkansız. hiçbir 1.6 dizel bir araç 7 - 8 litreden aşağı yakmaz büyükşehir trafiğinde. i30'da işte o kadar yakar. fabrika verisi fazla ama otomatik şanzıman 70 km/s'te 6. viteste ilerliyor. kim manuel araçta o vitese yükselir o hızda. yani pratikte oynarsa 0.5 - 1 litre oynar en fazla manueliyle arada.

bir de bu jetta'nın nereli olduğu çok önemli değil. güzel araç. kuzenim belçika'dan geldi 1.6 tdi manuel ile ben de kullandım. sıfır almıştı 220 V prizi arızalı çıkmış. bir de ben kullanırken fark ettik. aynaları ayarlarken sağ taraf tek başına ayarlanıyordu ancak sol aynayı ayarlarken sağ taraf da hareket ediyordu sürekli ayarı bozuluyordu. olabilir dedim bunlar ufak sıkıntılar. yalnız araç çok para. bir de manuel kullanmak o araçla dert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 25 Temmuz 2012; 1:12:28 >

• Bugün paspal bir kaç üretici dışında,bütün markalar iyi araçalar üretmeye özen gösteriyor.Göstemekte zorundalar çünkü rekabetten düşmeyi göze alamazlar.Hiç birini küçümsememek gerektiği gibi,hyundai grubunu da hafife almak haksızlıktan başka bir şey değil.

Bir dergide okumuştum.Bu adamlar 2014 yılından itibaren bazı lüx araçlarında,kendilerinin geliştirdiği tam 10 ileri otomatik şanzıman geliştirme aşamasına girmişler.Bilindiği gibi wv grubu ve mercedes 7,bmw grubu ise 8 kademeli şanzımanları şu anda kullanmaktalar.Yani bakılırsa hyundaınin,ne kadar ciddi,hedefleri büyük ve azimli bir teknolojik hızla ilerlediğini görebiliriz.
  • quote:

Bugün paspal bir kaç üretici dışında,bütün markalar iyi araçalar üretmeye özen gösteriyor.Göstemekte zorundalar çünkü rekabetten düşmeyi göze alamazlar.Hiç birini küçümsememek gerektiği gibi,hyundai grubunu da hafife almak haksızlıktan başka bir şey değil.

Bir dergide okumuştum.Bu adamlar 2014 yılından itibaren bazı lüx araçlarında,kendilerinin geliştirdiği tam 10 ileri otomatik şanzıman geliştirme aşamasına girmişler.Bilindiği gibi wv grubu ve mercedes 7,bmw grubu ise 8 kademeli şanzımanları şu anda kullanmaktalar.Yani bakılırsa hyundaınin,ne kadar ciddi,hedefleri büyük ve azimli bir teknolojik hızla ilerlediğini görebiliriz.

kardeş şu anda hyundai 8 ileri otomatik şanzımanı kullanıyor zaten. bu millet uyuşturucu almış gibi aynı şeyleri sayıklıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

quote:

Bugün paspal bir kaç üretici dışında,bütün markalar iyi araçalar üretmeye özen gösteriyor.Göstemekte zorundalar çünkü rekabetten düşmeyi göze alamazlar.Hiç birini küçümsememek gerektiği gibi,hyundai grubunu da hafife almak haksızlıktan başka bir şey değil.

kardeş şu anda hyundai 8 ileri otomatik şanzımanı kullanıyor zaten. bu millet uyuşturucu almış gibi aynı şeyleri sayıklıyor

Valla bilmiyordum dostum.Hangi modellerinde kullanıyor yazarsan öğrenmiş oluruz.

• quote:

quote:

quote:

Valla bilmiyordum dostum.Hangi modellerinde kullanıyor yazarsan öğrenmiş oluruz.

equus'ta, genesis coupe ve sedanda 8 ileri otomatik şanzıman bulunuyor veloster'da da çift kavramalı şanzıman var.

benim favorim bu:https://www.hyundaiusa.com/vehicles/2012/azera/ 8 ileri yok gerçi ama tasarımı beni mest ediyor. bir de fiyatı Türkiye şartları düşünüldüğünde şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trexin -- 25 Temmuz 2012; 2:12:50 >

• Sağol dostum.Bu arada i30'un yeni rakibi olacak golf 7 büyük bir ihtimal bu olacak:

• Hyundai azeranın tasarımı gerçekten çok hoş olmuş.
  • quote:

Hyundai azeranın tasarımı gerçekten çok hoş olmuş.

cetvelle çizilmiş kutu gibi araçlardan sonra ilaç gibi tasarım. insanın baktıkça bakası geliyor. bir de getirse bunu 2.0 crdi ile
  • quote:

quote:

cetvelle çizilmiş kutu gibi araçlardan sonra ilaç gibi tasarım. insanın baktıkça bakası geliyor. bir de getirse bunu 2.0 crdi ile

Yahu dostum bi arabada da şekil olucak yani.Şu azera istersen 4 vites olsun insanı kör eden tasarımı ile her şeyi unutturabilir adama.

• quote:

quote:

Dediğin gibi o motor seçenekleri ile gelirse,beraber hyundainnin önünde bir tane kapabilmek için sabahlarız.

• hyundai dünyanın anasını ağlatacak.. hep demişimdir ve hala daha diyorum sabredin şöyle 6 7 sene daha. bakın bugün hyundaimiii iyyyyyyyy diyenler yarın kapılarının önüne hyundai arabası koyacak. .ke .ke koyacak.. görürde bakarsınız
  • sahur edin gayriii
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.