|
Bildirim
Ben ekonomiden anlarım diyen gerizekalı, maliyeden anlarım diyen yalaka bürokratların hepsi iyi okusun...
Üşenmedim sizler için hemen yanımdaki (Tampa Clearwater bölgesi) Hyundai sayfasına girdim. Ben burada bu arabayı almam orası ayrı. Araç (buradaki araç 2.5 litre olan model) fiyatı 43.190 dolar = 1. 490. 055 Türk lirası ( 34,5 TL olarak hesapladım. + Vergi = %7 (104.000 Türk lirası) Artı bayi ücreti, ruhsat, plaka toplam 34.500 Türk lirası. Ve full kapsamlı sigorta 100% (1 yıllık bedeli 79.000 Türk lirası. 2 yıl içinde ödersem SIFIR (0) faiz. (5000 dolar peşinat vermem yeterli bu arada) 5 yılda ödersem 6,42% ( ki ben 750 kredi skoru sahibiyim. Bu %90 iyi bir rakam).... 2 yılda Toplam ödeyeceğim para = 1.673.090... Türk ekonomisini yönetenler umarım ülkeyi getirdikleri bu durumdan PİŞMANLIK DUYAR. Ha duymazlar onu da iyi biliyorum.... Saygılarımı sunuyorum |
bunu alacak adam neden üstüne 2.5 milyon tl daha ekleyip xc90 alıyor xc90ın üstüne 40 milyon daha koyar Lamborghini Urus alsın bence
|
Ha bu arada TR Araba firmaları da iyi okusunlar.
Garanti olayı 100% 5 yıl... GERÇEK GARANTİ. Ektra uzatmak istersem o da Cüzi bir rakama mümkün. Öyle aracı satıp sahip çıkmamak yok burada Tr yönetimi/ bürokratlar halkı düşünmeyince araba firmaları mı düşünecek Allah Aşkına. Tekrardan saygılarımı sunuyorum |
Bu satırları bir petrolkafa yazmaktadır:
Bu arabanın yurtdışı fiyatı kısa menzil Tesla'nın %25 üzerindeyken Türkiye'de %125 üzerinde olmasına rağmen sosyal medyada ve burada yorumlarda elektrikli araba eleştiren ve arabadan anladığını söyleyenlere çok gülüyorum. Elektrikli arabalar ülkemizde resmen nimet. Bayi karı, hava parası derken elektrikli arabaları da yüksek fiyattan satanların hepsini Tesla hizaya çekti. Bugün herhangi başka bir ülkede fiyat dengesi bizdeki gibi olsa elektrikli araç satışları %90dan fazla orana sahip olur. 48 bin euroya Tesla varken 106 bin euro'ya kimse Santa Fe bilmemne almaz. Gelip yok motor sesi yok keyif diyenleri de gören M440i'den 911'den elektrikliye geçiyor falan sanacak. 1.2 patlayanline motorlarda ne keyfinden bahsediliyor anlamıyorum. Bu yorumu ancak yurtdışında, Tesla fiyatına adam gibi motorlu keyif için yapılmış otomobillere ulaşan kişiler yapabilir. |
4 milyon üfff. Tutmaz satılmaz o paralara. Bunu alacak adam volvo XC90 alır.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExclusivePack -- 16 Eylül 2024; 17:20:31 > |