Şimdi Ara

Yeni Hyundai Santa Fe Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Hyundai Santa Fe Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri
    Hyundai, yeni modeli Santa Fe'nin üzerindeki örtüyü geçtiğimiz yıl kaldırmıştı. Güney Koreli şirket baştan sona yenilediği yeni modeliyle SUV segmentine iddialı bir giriş yaptı. Hyundai, gelişmiş teknolojisi ve tasarımıyla öne çıkan Santa Fe modelini Türkiye'de satışa çıkardığını duyurdu.

Türkiye fiyatı 3 milyon 995 bin liradan başlayacak

Adını Amerika'daki Santa Fe şehrinden alan model, bagaj kapasitesini artırarak yaşam tarzına dayalı işlevselliğe öncelik veriyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, 24 yıl önce satışa sundukları Santa Fe'nin, dünya çapında 6 milyondan fazla satarak kendi segmentinde büyük bir başarı gösterdiğini belirtti.

Santa Fe’nin sürücü bölümünde tasarım ve son teknoloji hissi öne çıkıyor. Kapılar açılır açılmaz artan kalite hissiyatını sergilemeye başlayan otomobil, H şeklindeki gizli ambiyans ışıklarıyla şovunu yapmaya başlıyor. Kokpitin altına doğru yerleştirilen 6,6 inçlik klima kontrolü de kendine özel bir dijital ekrana sahip.

Ayrıca Bkz.Volkswagen, Tiguan'ın yerini alacak Tayron SUV modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Yedi kişilik oturma kapasitesine sahip Santa Fe, yeniden tasarlanan koltuk sisteminde konfor sunuyor. Entegre Hafızalı Koltuk (IMS) özelliği, sürücü için öne arkaya kaydırma ve sırt yatırma dahil olmak üzere bireysel koltuk konumlandırma ayarlarını ezberleyerek kişiselleştirmeyi bir üst seviyeye taşıyor.

Yeni Santa Fe, Türkiye'de farklı kullanım tarzlarına da olanak sağlayan benzinli turbo hibrit motor seçeneğiyle sunuluyor. Verimli bir performansa ve aynı şekilde düşük yakıt tüketimine sahip 1.6 litrelik turbo beslemeli motor, 1.49 kWh'lık bataryaya sahip elektrik motoruyla kombine ediliyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    2024 Hyundai Santa Fe ortaya çıktı: Adeta yeniden doğmuş!

Böylelikle 215 beygir güç üreten hibrit otomobilin maksimum torku ise 367 Nm. Yeni Santa Fe, 0'dan 100 kilometre hıza 9.8 saniyede çıkarken ortalama olarak da 7.3 lt yakıt tüketiyor. Hyundai'nin dört tekerden çekiş teknolojisi, Yeni Santa Fe modelinde de kullanılıyor.

Akıllı dört çeker sistem, yol ve sürüş şartlarına göre tekerleklere iletilen gücü sensörler sayesinde otomatik olarak gerçekleştiriyor. Bu arada Hyundai Santa Fe, Türkiye'deki az sayıda satışa sunulan 1.6 litrelik dört çeker modellerden biri. Otomobilin benzinli Turbo 1.6 litrelik hibrit modeli 3 milyon 995 bin liradan satışa sunuldu.

• Ben ekonomiden anlarım diyen gerizekalı, maliyeden anlarım diyen yalaka bürokratların hepsi iyi okusun...

Üşenmedim sizler için hemen yanımdaki (Tampa Clearwater bölgesi) Hyundai sayfasına girdim.

Ben burada bu arabayı almam orası ayrı.

Araç (buradaki araç 2.5 litre olan model) fiyatı

43.190 dolar = 1. 490. 055 Türk lirası ( 34,5 TL olarak hesapladım.

+ Vergi = %7 (104.000 Türk lirası)

Artı bayi ücreti, ruhsat, plaka toplam 34.500 Türk lirası.

Ve full kapsamlı sigorta 100% (1 yıllık bedeli 79.000 Türk lirası.

2 yıl içinde ödersem SIFIR (0) faiz. (5000 dolar peşinat vermem yeterli bu arada)

5 yılda ödersem 6,42% ( ki ben 750 kredi skoru sahibiyim. Bu %90 iyi bir rakam)....

2 yılda Toplam ödeyeceğim para = 1.673.090...

Türk ekonomisini yönetenler umarım ülkeyi getirdikleri bu durumdan PİŞMANLIK DUYAR. Ha duymazlar onu da iyi biliyorum.... Saygılarımı sunuyorum
    Ha bu arada TR Araba firmaları da iyi okusunlar.

Garanti olayı 100% 5 yıl... GERÇEK GARANTİ.

Ektra uzatmak istersem o da Cüzi bir rakama mümkün.

Öyle aracı satıp sahip çıkmamak yok burada

Tr yönetimi/ bürokratlar halkı düşünmeyince araba firmaları mı düşünecek Allah Aşkına.

Tekrardan saygılarımı sunuyorum
    Bu satırları bir petrolkafa yazmaktadır:

Bu arabanın yurtdışı fiyatı kısa menzil Tesla'nın %25 üzerindeyken Türkiye'de %125 üzerinde olmasına rağmen sosyal medyada ve burada yorumlarda elektrikli araba eleştiren ve arabadan anladığını söyleyenlere çok gülüyorum.

Elektrikli arabalar ülkemizde resmen nimet. Bayi karı, hava parası derken elektrikli arabaları da yüksek fiyattan satanların hepsini Tesla hizaya çekti.

Bugün herhangi başka bir ülkede fiyat dengesi bizdeki gibi olsa elektrikli araç satışları %90dan fazla orana sahip olur. 48 bin euroya Tesla varken 106 bin euro'ya kimse Santa Fe bilmemne almaz.

Gelip yok motor sesi yok keyif diyenleri de gören M440i'den 911'den elektrikliye geçiyor falan sanacak. 1.2 patlayanline motorlarda ne keyfinden bahsediliyor anlamıyorum. Bu yorumu ancak yurtdışında, Tesla fiyatına adam gibi motorlu keyif için yapılmış otomobillere ulaşan kişiler yapabilir.
  • 4 milyon üfff. Tutmaz satılmaz o paralara. Bunu alacak adam volvo XC90 alır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ekonomiden anlarım diyen gerizekalı, maliyeden anlarım diyen yalaka bürokratların hepsi iyi okusun...

Üşenmedim sizler için hemen yanımdaki (Tampa Clearwater bölgesi) Hyundai sayfasına girdim.

Ben burada bu arabayı almam orası ayrı.

Araç (buradaki araç 2.5 litre olan model) fiyatı

43.190 dolar = 1. 490. 055 Türk lirası ( 34,5 TL olarak hesapladım.

+ Vergi = %7 (104.000 Türk lirası)

Artı bayi ücreti, ruhsat, plaka toplam 34.500 Türk lirası.

Ve full kapsamlı sigorta 100% (1 yıllık bedeli 79.000 Türk lirası.

2 yıl içinde ödersem SIFIR (0) faiz. (5000 dolar peşinat vermem yeterli bu arada)

5 yılda ödersem 6,42% ( ki ben 750 kredi skoru sahibiyim. Bu %90 iyi bir rakam)....

2 yılda Toplam ödeyeceğim para = 1.673.090...

Türk ekonomisini yönetenler umarım ülkeyi getirdikleri bu durumdan PİŞMANLIK DUYAR. Ha duymazlar onu da iyi biliyorum.... Saygılarımı sunuyorum

• Ha bu arada TR Araba firmaları da iyi okusunlar.

Garanti olayı 100% 5 yıl... GERÇEK GARANTİ.

Ektra uzatmak istersem o da Cüzi bir rakama mümkün.

Öyle aracı satıp sahip çıkmamak yok burada

Tr yönetimi/ bürokratlar halkı düşünmeyince araba firmaları mı düşünecek Allah Aşkına.

Tekrardan saygılarımı sunuyorum

• bunu alacak adam neden üstüne 2.5 milyon tl daha ekleyip xc90 alıyor xc90ın üstüne 40 milyon daha koyar Lamborghini Urus alsın bence

• Bu satırları bir petrolkafa yazmaktadır:

Bu arabanın yurtdışı fiyatı kısa menzil Tesla'nın %25 üzerindeyken Türkiye'de %125 üzerinde olmasına rağmen sosyal medyada ve burada yorumlarda elektrikli araba eleştiren ve arabadan anladığını söyleyenlere çok gülüyorum.

Elektrikli arabalar ülkemizde resmen nimet. Bayi karı, hava parası derken elektrikli arabaları da yüksek fiyattan satanların hepsini Tesla hizaya çekti.

Bugün herhangi başka bir ülkede fiyat dengesi bizdeki gibi olsa elektrikli araç satışları %90dan fazla orana sahip olur. 48 bin euroya Tesla varken 106 bin euro'ya kimse Santa Fe bilmemne almaz.

Gelip yok motor sesi yok keyif diyenleri de gören M440i'den 911'den elektrikliye geçiyor falan sanacak. 1.2 patlayanline motorlarda ne keyfinden bahsediliyor anlamıyorum. Bu yorumu ancak yurtdışında, Tesla fiyatına adam gibi motorlu keyif için yapılmış otomobillere ulaşan kişiler yapabilir.

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Abart abart.

2.5 milyon koymak neree 40 milyon koymak nireeeee

Kaldı ki daha bir sürü seçenek var uzamasın diye yazmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 milyona Hyundai jeep. Değer kaybı yüksek, satmaya kalksan 2,5 a belki satarsın. Türkiyede kaç kişi alır acaba.

Elektrikli TOGG 1,85 milyon full + full.

(Elektrikli Hyundai IONIQ 5 ve 6 istisna gerçekten mantıklı araçlar.)

• Elektrikli
    BMW iX2 eDrive20 M Sport Otomatik Elektrik 2.954.700 TL.
    Mercedes EQB250+ 2.760.500 TL
    Benzinli
    Mercedes GLC180 4.325.000 TL
    Mercedes GLB200 3.382.000 TL

• fantomasds kullanıcısına yanıt
    glc hariç diğerleri bu arabanın rakibi değil

• fantomasds kullanıcısına yanıt
    togg dediğin külüstürde apple carplay ve android oto yok ve c segment

• xc90 8 milyon kardeş. artı xc90 bunun rakibi değil e segment. santa fe d segment. bunun rakibi xc60 ki oda 6.7 milyon.karşılaştırdığım fiyatlar baz değil full donanım. sanki 10 bin tl fark var gibi 2 milyon daha verir xc90 alır diyorsun. nerdeyse 2kat fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExclusivePack -- 16 Eylül 2024; 17:20:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.