Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SCT DEN CEM KIM BU TAVAN KONUSUNDA KENDISINDEN BILGI ALALIM VE SCT NEDEMEK SEAT CLUP TURKIYEMI ?

Evet. Site'de gerekli bir cok bilgi mevcut
  • arkadaslar bu tavana yapıstırılan folyo ıstedıgımız zaman cıkarılabılıyormu ve tavanın boyasına zarar verıyormu. kımse buraya ugramaz oldu bılgı alacaz alamıyoruz
    yay folyo jantlar totalde kaca maloldu ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubahakan -- 19 Kasım 2008; 16:22:14 >
  • techfash, sen sordun da ben cevap vermedim mi? Bu başlık zaten kulüp gibi bişey değil ben sadece fikirlerimi söylemek istedim forum üyelerine zamanında o yuzden açtım bu topiği. Ki ibiza sahibi zaten benim dışımda sadece 1 arkadas daha var bu forumda(wizard) Folyo cok pahalı bişey olmasa gerek ama tam fiyatını SCT'den bulmaya çalısır tekrar(300Lira gibi bişey sanki ama). Jantlar da 1000lira civarı olması lazım ama üstüne bi de lastik parası var tabi nerden baksan 500 lira en kötü lastikler. Yayları da arkadas takması ile beraber galiba 460 gibi bişeye halletmişti ama onun yayları fabia yayı, uyumluymuş ibiza ile. Ama dediğim gibi beyaz olan ibiza benim değil yanlış anlama. Benim orjinal ibiza yayları da 2 hafta içinde geliyor yurt dışından 340filan onlara vericem bi de 70işçilik işte 410TL. Jantlarımı da Mart gibi almaya karar verdim biraz para biriktirip michelin lastik almak istiyorum. 17" Güzel bi jantı da 900liraya cok dahat bulabiliyosun.
    Folyo da cok kaliteli kesinlikle solma filan yapcagını sanmam zaten üstüne vernik filan sürüyolar diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 19 Kasım 2008; 17:25:38 >

• benim adımmı geçti ne :D ehehhe ya kaya bu eksozu kaça takdırmışki.. ben kendim sorucam ama bi türlü foruma üye etmediler yaa :@ yarın bende sonunda beklediğim kol dayamam gelmiş onu takdırcam.. bakalım nasıl olcak... ben aynalarıda beyaz folyadanmı yapsam die düşünüyorum acaba olurmuki??? bu eksozuda nasıl takmışlar acep bizim 1.2lerde eksoz dışarda değil ya o alttaki siyah parçayı nasıl yapmışlar acaba????bide bu araba çok yakmaya başladı yaa yarın servise sorcam bakalım ne cvp vercekler.... 3000dvrde vites değiştirmeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizard12 -- 20 Kasım 2008; 18:55:39 >
  • güzel makina beyazda çok yakışmış, ama panoramik cam tavansız olmaz
  • İyiki Beyaz rengi alamamışım. Hele iyiki sınırım 26.000TL imiş. Yoksa ben kesin panaromik cam tavanlı beyaz bi ibiza alıp içinde yatardım geceleri
  • Arabamı cok sevdiğim için mi oldu ne, bugun kalleş bir dozerin sinsi bir eklentisine sürttüm arabanın sağ tarafını boydan boya. Allah'tan çizilen yer yan marşipiyelmiş inince fark ettim ama o sürtme sesini duyunca içim gitmişti resmen kapılar gitti boydan boya diye. Neyse zaten su alan stoplar için servise gidiyodum,çizilen yere de bi rütuş yaptılar sagolsunlar hiç bişey belli olmuyo şimdi. Stopların de resmini çektiler bi güzel de kuruttular eger tekrarlarsa direk garantden yenisini vercekler
  • merhaba arkadaşlar.
    araba almayı düşünüyorum ama bu konulardan pek anlayan biri değilim.bu topic'deki bütün yorumları okudum ve ibiza oldukça hoşuma gitti.su an bütçem 23000 ytl.seatın web sitesine giremediğim için fiyatlar hakkında bilgi edinemedim.1.4 motorun fiyatı ne kadar bilgi verirseniz sevinirim.(yada belirttiğim fiyata uygun olan model hangisi ve fiyatı)
    ayrıca öğrenciyim ve genellikle şehir içinde kullanacam arabayı.günlük okula gidiş gelişim 15 km.yakıt tüketimi açısından ne dersiniz?ayrıca bir öğrenci için ideal bir araba mı?
    ibizayı tavsiye eder misin yada başka tavsiye edeceğiniz bir model var mı?
    dediğim gibi arabalar hakkında pek bir bilgim yok.o yüzden saçma ve yanlış bir soru sorduysam affola.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmett -- 26 Kasım 2008; 11:31:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

Şahsen benim için yolcu koltugu yukseklik ayarının pek önemi yok. Ama sürücü tarafındaki cok önemli tabi. Kapaklar da gerçekten igrenc ama baka baka alıştım Bugun servise gittim, yeni model jantların ve body kitin fiyatını aldım.
    Komple kit: işçiik dahil 5000lira
    Tavan spoileri:500lira
    Jant tanesi: 500lira

quote:

hayırlı olsun.paspas işini ne yaptınız?

Onıu da sordum ama arabayı satan satış temsilcisi kimse onunla alakalı birşeymiş. Su anda bayram tatilindeler o yuzden haftaya kaldı paspas işi.

Jantlar pahalı değil mi ?

Aracınızın dizaynı emsallerinden çok çok ileri. İyi günlerde kullanın ve bıl şans getirsin yeni İbizanız...
    Yalnız ben bu kit fiyatlarına biraz agresif yaklaşıcam müsadenizle...
    5000 lira kit
    2000 lira 4 lasik+jant

7000 lira.... VW coşmuş olmalı.

O fiyata 2 nci el Mitsubishi 3000 GT alınır yaaa.... Hiç olmazsa her tarafı kitli arabanın. Abartmışlar 5000 lira filan 4 parça plastiğe.. En fazla 800 liraya vermeliler boyasız. Boyalıda 1000 lira olsun hadi...

http://www.cars.com/go/search/detail.jsp;?tracktype=usedcc&searchType=21&pageNumber=0&numResultsPerPage=50&largeNumResultsPerPage=0&sortorder=descending&sortfield=PRICE+descending&certifiedOnly=false&criteria=K-%7cE-%7cM-_34_%7cB-7000%7cD-_307_%7cN-N%7cR-10000%7cI-1%2c7%7cP-PRICE+descending%7cQ-descending%7cZ-75202&aff=national&paId=283907790&recnum=14&leadExists=true

Yeni İbiza aldım, görüşlerim

Yeni İbiza aldım, görüşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 26 Kasım 2008; 15:18:16 >

• Bir kez daha belirtmeliyim ki dış dizaynı gerçekten elit olmuş... Tebrik ediyorum SEAT dizaynırlarını. Arabaya ruh katmışlar ki, çoğu otomobilde olmayan bişi bu...

Hele sitedeki o Chrono Sarısı...

Bu araca 280 Hp ve 4 çeker bir versiyon şart. Burdan SEAT mühendislerine sesleniyorum. Üretin şunu da nam salın biraz alemde..
  • Tesekkürler, @LAST_DRIVER.

Bu arada YAY'larımı da taktım H&R ön:2,5cm arka:4cm. Araba cok daha güzel ve sportif gelmeye başladı gözüme. Eskiden arkadan bakınca CİP'e benziyodu :) Şimdi yere daha yakın ve yayık...
    Gelirken geniş bir yolda 80-85 arası bi hızla sağ-sol yaptım(yerler ıslak, yagmur vardı) araba banamısın demedi demek cok isterdim ama artık 4. 5. direksiyon hamlemde arka kendini bırakmaya yeltendi ve yavasladım ben de yine de cok iyi ama 175lik lastiklere ragmen

En kısa zamanda son halinin resimlerini cekip koyarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 28 Kasım 2008; 1:17:38 >
  • aman dıkkat et dostum yapma boyle seyler yaylara guvenıp neyse bende bugun kaporayı verdım bayramdan sonrakı hafta gelıyor arabam :)
  • Hadi hayırlı olsun, cok memnun kalacagından adım gibi eminim. Keşke bayrama yetişseymiş.
    Bu arada hangi renk?
  • beyaz aldım
  • kaskoyu nereye yaptırdın kaya
    ve ucretı ne kadar?
  • @techfash

Hayırlı olsun
  • TESEKKURLER GOKHAN BAKALIM KAVUSABILECEKMIYIM :)
  • Kaskoyu direk aldıgım yerde Doğuş oto Maslak'ta yaptırdım, Garanti sigorta. 800küsür lira verdik ama benim yaş 20 o yuzden biraz yuksek olabilir kasko bedeli gerçi diger arabalarımız da Garanti kasko oldugu için ordan da biraz indirim yaptılar galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 29 Kasım 2008; 13:50:34 >
  • Araba 2500km oldu. Cıkardıgı sorunlar:

-Sürücü koltugu bir türlü rayına tam oturmuyo, ani fren ve gazlarda "tık" diye ses yapıyo bazen. Ne zaman servise göstermeye gittiysem namussuz mekanizma birden yerine oturuyo =)
    -Arka stoplar buhar yapıyo ve su topluyo. Servise gittim baktılar, garantiden değişicek bu hafta. Leonlar'da da varmış galiba benzer bir sorun.

Maşallah cok memnunm araçtan baska bir sıkıntı yaratmadı henüz.
  • son halinin resimlerini bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.