Bildirim
Yeni ipad de video kalitesi neden kötü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hattın interneti yavaş olduğu için videoların kalitesi düşük olur ama wifi hızlı olduğu için videolar kaliteli yüklenir -
Yani yaşadığım sorun değil mi?Örnek olarak , youtube da hd diye arama yaptırıyorum ve ilk olarak çıkan THE Hobbit Traileri açıyorum.Wifide cam gibi izliyorum ama 3g de(sözde 4g) çamur gibi bir görüntü var.Aynı görüntüyü veya sizlerin önereceği bir görüntüyü test edebiceğimiz arkadaşlar var ise , kendi sonuçlarını yazabilir mi?Veya sizlerin 3g de şu video kaliteli dediğiniz var mıdır?Var ise o görüntüyü açıp kendi cihazımı test etmek isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer45 -- 10 Ağustos 2012; 12:32:48 > -
Simdi oncelikle 4g zaten yok turkcell dual carrier diye visey var o 7-8 megabit bazen 10 cekiyo yani bizim evdeki internetle nerdeyse ayni sizin sorun yazilimsal yani 3g den yuksek kalite izlenmiyor o jb yapinca bi sekilde aciliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izlediğiniz videonun hd olup olmamasından ziyade internete bağlantı hızınız önemli rol oynuyor... HD video dahi açsanız bağlantınız yavaşsa, o videoyu dakikalarca beklememek/bekletmemek ve 3g kotanızı aşırı kullanmamak için daha düşük bir çözünürlüğe optimize edilmiş halini yüklüyor cihazınınız. bu durum iphone'da da aynı...
Arkadaşın da belirttiği gibi Jailbreak ile bu özellik pasif hale getirilebiliyor diye biliyorum.
Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozane -- 10 Ağustos 2012; 12:50:25 > -
Bu özellik nasıl açılıyor peki bilginiz var mı? -
3g de kota engeli
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Baslik cok yanlis olmus. Ipadin goruntu kalitesi ile alakasi yok. Youtubedan izlerken alinan goruntu ile cihazin ne alakasi var? -
Cevaplar için teşekkürler.Peki bu sıkıntıyı gideribilecek veya azaltabilecek program var mıdır?Veya en iyisi ipadde 3g üzerinden video izlemek midir?
Ve de işin ilginci iphone üzerinden ipadden video izlersem görüntü net.İphone da 3g değil mi? bu işte bir mantık hatası mı yok mu? -
Başlık niye yanlış ki?video kalitesi demişim vede gerçekten de dediğim doğru aksini izliyorsanız lütfen paylaşın -
quote:
Orijinalden alıntı: ozer45
Cevaplar için teşekkürler.Peki bu sıkıntıyı gideribilecek veya azaltabilecek program var mıdır?Veya en iyisi ipadde 3g üzerinden video izlemek midir?
Ve de işin ilginci iphone üzerinden ipadden video izlersem görüntü net.İphone da 3g değil mi? bu işte bir mantık hatası mı yok mu?
Bir ara yanlislikla note kullandim ayni sorun ondada war... 3g ile ilgili iphone 4s war bndede durum bu asiri dandik netim ewdekinden hizli ama durum bu jb ile ne yukluyorz gerci ios 6 da youtube yok;))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3G Ve Video İzlemek Hemde Türkiyede İlginçmiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X