Şimdi Ara

Yeni ipad mkv ve video oynatımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ipad 32 gb wifi+4g aldım. Birçok mkv dosyam var. Forumda avplayer çok önerilmiş fakat su anda app storeda yok. Ben de ace player aldim. Mkv dosyalarini oynatmasina oynatiyor fakat arada kare atliyor ve oynatim yavaşliyor. Hd player lite indirdim. Bu program mkv'leri oynatmiyor fakat diğer videolarda altyazilari daha buyuk gosteriyor ace player'a gore. Her iki programin da altyazi boyutu ayari yok.

Mkv'leri sorunsuz oynatan, altyazi boyutu ayarlanabilen bir program var mi?

Oynatan yoksa hangi converter'da hangi ayarlarla hangi formata cevirmek ipadde film seyretmek icin en problemsiz secenek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: diclehana

Yeni ipad 32 gb wifi+4g aldım. Birçok mkv dosyam var. Forumda avplayer çok önerilmiş fakat su anda app storeda yok. Ben de ace player aldim. Mkv dosyalarini oynatmasina oynatiyor fakat arada kare atliyor ve oynatim yavaşliyor. Hd player lite indirdim. Bu program mkv'leri oynatmiyor fakat diğer videolarda altyazilari daha buyuk gosteriyor ace player'a gore. Her iki programin da altyazi boyutu ayari yok.

Oynatan yoksa hangi converter'da hangi ayarlarla hangi formata cevirmek ipadde film seyretmek icin en problemsiz secenek?

Tek program var o da AVPlayer HD. Onun dışındaki hiçbir program 1080p mkv'leri sorunsuz oynatmaz. Appstore'da olması gerek. Bulamazsan da jailbreak yaparak kurarsın.

• av player hd.Bence açık ara en iyisi.
  • arkadaşlar program app store da yok. Jailbreak yapmayı da düşünmüyorum. Başka öneriniz var mı?
  • av player hd yi satın al bence de
  • quote:

Yeni ipad 32 gb wifi+4g aldım. Birçok mkv dosyam var. Forumda avplayer çok önerilmiş fakat su anda app storeda yok. Ben de ace player aldim. Mkv dosyalarini oynatmasina oynatiyor fakat arada kare atliyor ve oynatim yavaşliyor. Hd player lite indirdim. Bu program mkv'leri oynatmiyor fakat diğer videolarda altyazilari daha buyuk gosteriyor ace player'a gore. Her iki programin da altyazi boyutu ayari yok.

JB var mı?
    iPadden film izlerken bilgisayarınızla aynı ağda mısınız?
  • Bende arkadaş yazınca kontrol ettim,cidden kaldırmışlar apple store dan.Us tede yok sadece türkiye'ye özel bir durum değil.
  • quote:

arkadaşlar program app store da yok. Jailbreak yapmayı da düşünmüyorum. Başka öneriniz var mı?

Hocam anlamıyormusun AvPlayerHD'den başka 1080p MKV'yi sorunsuz oynatan program yok. Daha ne önerisi istiyorsun? Appstore'da vardır belki farklı ülke hesabından girdiğinden çıkmıyordur.
  • Bir kaç gündür ne TR ne US tükkanında yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

arkadaşlar program app store da yok. Jailbreak yapmayı da düşünmüyorum. Başka öneriniz var mı?

Hocam anlamıyormusun AvPlayerHD'den başka 1080p MKV'yi sorunsuz oynatan program yok. Daha ne önerisi istiyorsun? Appstore'da vardır belki farklı ülke hesabından girdiğinden çıkmıyordur.

Hocam gayet iyi anlıyorum.

Ben zaten av player'ı bulamadığım için arayıştayım. İlk mesajımı okursanız anlarsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Hocam gayet iyi anlıyorum.

Ben zaten av player'ı bulamadığım için arayıştayım. İlk mesajımı okursanız anlarsınız.

O zaman MP4 formatını çevirip izleyeceksiniz yada jailbreak yapacaksınız. Veya son çare olarak da appstore'da çıkana kadar bekleyeceksiniz.

• JB var mı diye sormuştum. Benden 2 mesaj önce zaten cevap vermişsiniz. Bu durumda XBMC seçeneği yatar.

AvPlayer için biraz sabretmelisiniz. Sanırım 1.5 güncellemesi bayağı sorunlu olduğundan kaldırmışlar appStore'dan.

Bu arada, film izlerken bilgisayarınızla aynı wifi ağındaysanız, AirVideo'yu deneyebilirsiniz.

Bir de, adı iddialı olduğu için 1080 mkv player'ı deneyebilirsiniz.
  • 720p MKV dosyaları için önereceğiniz oynatıcı var mı? AvPlayer'i store'da bulamadım.

OPlayer'i iPhone'da kullanırdım yalnız AC3 lisansında problem varmış, 5.1 sesler çıkmıyor şu anki sürümde.

HD Pplayer Lite ile idare ediyorum.
  • AV Player HD kullanıyorum yalnız o bile 720p filmlerde üst düzey performans sağlamıyor. Kasilmalar yaşanıyor.

• Sadece tek bir çözüm önereceğim. Cihaz 5.1.1 ise jb yapın, xbmc yükleyin. 1080P çok yüksek bitrateleri bile hiç takılmadan oynatın. 1080P mkv izlemeniz başka türlü imkansız. Ha ben çevirir .mp4 formatında içine atarım derseniz o başka.
  • AvPlayer HD ile 1080p mkv'de bile kasma yapmadı son güncellemeden sonra. Alternatif app'ler var tabi ama kullanmadığım için boş yere para verdirtmek istemem.

• Arkadaşlar app store da xbmc hd player uygulaması var.Ücretsiz.o iş görmezmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuky1

Arkadaşlar app store da xbmc hd player uygulaması var.Ücretsiz.o iş görmezmi?
    Ne iş görmek istediğinize bağlı. Xbmc önerenlerin bahsettiği şeyleri yapmak için yetersiz.
    Zaten ZappoTv için özel bir versiyon gibi bir şey. Zappo hesabı olmadan çalışmıyor bile. Bir kısım medyaya ulaşabiliyor musun, evet. Ama istediklerine değil, size verdiklerine..
  • Sevgili Turuncum teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.