Şimdi Ara

Yeni iphone 5s alınca yapılacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
8.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akşam hayatımdaki ilk iphone cihazı gönderildi, şimdiye kadar 3 sene 5800 aynı nokia telefonu kullanıyordum.Maddi imkanlarım yeterli sadece elektronik alınca uzun kullanmaktan yanayım o yüzden şimdiye kadar almamıştım.Zincirleri kırdım ve yeni iphone 5s gold um gönderildi.Naçizane sizlerden birkaç şey ve Ekleyeceğiniz ne olursa yazarsanız çok sevinirim.1) Telefonu alınca ilk ne yapmam gerekiyor,şarjamı takmalıyım açmadan önce,sonrasında ise nasıl bir yol izlemeliyim.Daha sonra şarj olayını nasıl halletmeliyim.
    2)Aktifleştirme durumu varmış bunu nasıl yapmalıyım,mailde oturum açın gibi birşeyler yazıyor,bunu yapmak için m.hizmetleri desteği gerekiyormu yoksa kendimiz yapabiliyormuyuz.
    3) Kılıf veya filmsiz kullanırsak çizilmesi kaçınılmazmidır.Telefonu başka renge sarmak istemiyorum aldığım renkte görerek kullanmak istiyorum,filmler ön ve arka dışında yanlarıda kaplarmı?
    4) Telefonu kullanmak için bilgisayara ihtiyac varmı ilk aktivasyondan sonra, güncellemeler ve satın alınacak programlar için bilgisayara ihtiyac varmı,nasıl yüklüyoruz hani bilgisayar üzerinden ile telefon üzerinden yapmak arasında artı eksi ne fark olur.
    5)Varsa ilk iphone kullanacak biri olduğum için yapılması yapılmaması gerekenler ve tavsiyeleriniz.
    Konu hakkında tecrübeli arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum.Tesekkkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- hiçbirşey yapmayacaksınız normal şarjı bitince şarja takarsınız. Dolunca alıp kullanır, azalınca yine takarsınız.
    2-kendiniz yaparsınız. Yönlendiriyor zaten
    3- aldığınız telefonun heryerinin çizilme potansiyeli var ona göre size kalmış çoğu kişi kullanır
    4- var. "İtunesla iphonea x atmak" formatında araştırarak öğrenebilirsiniz.
    5- çok basit bir telefon, yapılmaması gerekene kendi izin vermiyor zaten yapılabilende tamamen özgürsünüz.

Güle güle kullanın.

• 2 sene oncesine kadar jailbreak yap cydia indir derdik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

2 sene oncesine kadar jailbreak yap cydia indir derdik :)

Anılaar

• cellman406 C kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağol ancak şarj konusunda ve diğer konularda biraz detay bir cevap bekliyorum.
    -şarja tak bitince yine takarsın demissin zaten bu doğal herkesin bildiği birşey ancak değişik yerlerde %40 iken tak yada buna benzer yazılar var,bu konuda bilgisi olan Tecrübeli/Bilgili arkadaşlardanm tavsiye bekliyorum.
    -i tunes tan şunu indirmek demissiniz hani benim merak ettiğim binlerce programdan indirmek istediğim program değil.Hani sonuçta bu telefonlada program zannedersem indirebiliniyor,bilgisayar üzerindende iniyor,farkı nedir,hani örneğin büyük boyutta olanlar bilgisayardan iner yada şu tarz olanlar cepten iner diye birşey varmı,hani telefondan indirmek varmı,keza varsa telefondan indirmek varken niçin bilgisayara bağlayım,bununda bi nedeni olmalı.Bilgili tecrübeli arkadaşlardan bilgi gelirse çok sevinirim.

• soysanmurat S kullanıcısına yanıt
    Şarjı %20'de takın %100 olunca çıkarın. Daha fazla yapabileceğiniz bir şey yok, 2 sene performansını korur sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. Bence istediğiniz gibi kullanın her fırsatta şarja takın 2-3 sene sonra bataryayı değiştirirsiniz. Batarya biraz daha uzun yaşayacak diye kasmaya gerek yok, tadını çıkarın..
    Dosya atmak için iTunes kullanmak zorundasınız maalesef. Her türlü video dosyasını oynatan av player'ı satın almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrafficRacer oyununu mutlaka yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Yani hani ücretsiz yada ücretli olan tüm programlar bu cihaza bilgisayar ile yüklenebiliyor doğrumudur.

• Hayırlı olsun öncelikle bende e63 ten 4s e geçeceğim babam 6300 dan 4 e geçmeyi düşünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: soysanmurat

Yani hani ücretsiz yada ücretli olan tüm programlar bu cihaza bilgisayar ile yüklenebiliyor doğrumudur.

Yok hayır siz telefonun içinde appstore'dan kendinize bir apple hesabı oluşturacaksınız, oradan ücretli veya ücretsiz uygulamaları indirebilirsiniz. Bazı büyük uygulamaları indirmek için wifi bağlantısı isteyebilir. Bilgisayar ile program yükleyemezsiniz. Appstore'da sanal kartınız varsa tanımlayın, siz bilinçli bir kullanıcıya benziyorsunuz parasını hak eden uygulamaları da ücretini ödeyerek almak çok daha avantajlıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

2 sene oncesine kadar jailbreak yap cydia indir derdik :)

Hepsi ios 7 nin sucu

• quote:

Orijinalden alıntı: soysanmurat

Cevap için sağol ancak şarj konusunda ve diğer konularda biraz detay bir cevap bekliyorum.
    -şarja tak bitince yine takarsın demissin zaten bu doğal herkesin bildiği birşey ancak değişik yerlerde %40 iken tak yada buna benzer yazılar var,bu konuda bilgisi olan Tecrübeli/Bilgili arkadaşlardanm tavsiye bekliyorum.
    -i tunes tan şunu indirmek demissiniz hani benim merak ettiğim binlerce programdan indirmek istediğim program değil.Hani sonuçta bu telefonlada program zannedersem indirebiliniyor,bilgisayar üzerindende iniyor,farkı nedir,hani örneğin büyük boyutta olanlar bilgisayardan iner yada şu tarz olanlar cepten iner diye birşey varmı,hani telefondan indirmek varmı,keza varsa telefondan indirmek varken niçin bilgisayara bağlayım,bununda bi nedeni olmalı.Bilgili tecrübeli arkadaşlardan bilgi gelirse çok sevinirim.

Hocam dedigim gibi gayet basit. Normal sarjli ne kullaniyorsaniz onun gibi. Duzenini kendiniz bulursunuz. O dediginiz yuzde bilmemkacta tak falan filan herseyini okudum biliyorum. Tecrubem var yani merak etmeyin. Kac senedir bu forumda insanlara yardim ediyorum. İphone insanlar kafasina gore kulansin diye yapilmis bir cihaz oyle yanlis kullanip bozma ihtimaliniz yok yani. Ben itunestan bahsederken program yuklemeyi kadtetmedim. Butun programlar telefonda appstoredan yukleniyor. Ama itunesu falan burda size iki saat yazamaz kimse kusura bakmayin. Bir suru kaynak var video var nette. Mesela itunesla iphonea nasil muzik atilir gibi yazacaksiniz tikir tikir dokulecek ogrneceksiniz. Telefon gelmemis elinize daha, elinize alip kullanmaya basladiginizda hemen anlayacaginiz seyleri burda tecrubeli arkadaslar cevap versin diye sormaniz abes. Telefonunuz gelsin arastirin edin bulamadiginizi sorarsiniz. Gercekten tecrubeye ihtiyac duyacak seyde de cevaplariz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.