Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

parmak izi okuyucu sizin için nasıl hocam bu özellik gelecek diyorlar

Ne kadar gerekli oldugu tartisilir.ama
    Havada ucmasinida bekleyemeyiz tabi.en iyisi aksam olsun gorelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkemideki fiyatı 2400-2800 tl arası olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Fiyat ne fiyat?

+4000TL
  • Goldda ki iphone 5

4300 TL

yuhhh artık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Her lansmanda aynı şey. iPhone Android'e benzer bir iki özellik çıkarır herkes "Aa Android'den almış dandik çalıntı.", üstüne birkaç özellik ekler herkes "Aa gereksiz özellik, saçma" der. Samsung yeni S telefonunu açıklar, iPhone'daki özelliklerin benzerleridir bazılarında iPhone'dan üstündür. Herkes gelir "Bak iPhone'dan daha iyi." der. Yav bi gidin lütfen. Bu alanda yeniliklerin ÇOĞUNU Apple getiriyor ve diğer şirketler sonradan geliştirip Apple'ı geçiyor ama hala gelip "Yeni iPhone tırt.","Dandik telefon." deyip duruyorsunuz.

Haklısın işte örnek
    Yeni iPhone Geliyor

• evet bencede eski iphone 4s farklı bir boyutta altıntepside sunup milleti kekliyecekler benim düşüncem ve ön kamerasının yerini değiştirmişler bağlantı yeri küçülmüş ekran en aynı ancak uzunluğu farklı 4s den bıraz daha uzun kaç cm bilemem ama yine hüsran dolu iphone geliyor şahsen beğenmiyorum iphone u...
    eminim samsung iphone a yakın zaman da bir patent davası açar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

Goldda ki iphone 5

4300 TL

4300 liraya 2. el araba alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Fiyat ne fiyat?

+4000TL

http://www.ntvmsnbc.com/id/25284557/

''Sayfada, fotoğrafı henüz konmamış iPhone 5'in 32GB bellekli modeli için 639.99 dolar fiyat görünüyor.''

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

Mesajıma noldu

silindi bazı mesajlar.

Neden?

beklemedeyiz veya reserved tarzı mesaj ise sildiler o tarz mesajları

Hayır,Ben "20:00'ı heyecanla bekliyoruz tarzı birşey yazmıştım tam hatırlamıyorum ama reserved falan yazmadım eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: mcteyze

evet bencede eski iphone 4s farklı bir boyutta altıntepside sunup milleti kekliyecekler benim düşüncem ve ön kamerasının yerini değiştirmişler bağlantı yeri küçülmüş ekran en aynı ancak uzunluğu farklı 4s den bıraz daha uzun kaç cm bilemem ama yine hüsran dolu iphone geliyor şahsen beğenmiyorum iphone u...
    eminim samsung iphone a yakın zaman da bir patent davası açar!!!

yine hüsran derken ? hangi iphone sizce iyiydi ilk nesil olan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

parmak izi okuyucu sizin için nasıl hocam bu özellik gelecek diyorlar

Google davayı yapıştırır.Motorola atrixte parmak izi okuyucu ile kilit açma vardı.

• dua edin akşam citi foruma gireyim demesin
  • Kim ne derse desin HUAWEİ dermişim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conistr

Goldda ki iphone 5

4300 TL

4300 liraya 2. el araba alırım

öyle deme millet para vermeye yer arıyor :) bu yüzden iphonelar bir türlü ucuzlamıyor nasıl olsa satılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

Şu özellik gelse bari

Yeni iPhone Geliyor

Özellik iyi de sağlam şarj yer olsa da .

Ama bu tür telefonlarda her özellik çok şarj yer bu biraz daha arttırabilir hızını, ama bu telefonlarda yedek batarya bulunmalı yanınızda. Htc one x in en büyük eksisi buydu ama plusta düzelttiler o sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodrin -- 12 Eylül 2012; 14:56:10 >

• Benden demesi oyle mukemmel bir cihaz beklemeyi apple bu 4 le 4s in arasinda ne fark var kamera chip ios surumu ws abartilacak bisey yok ha bide fiyat farki cogu ozellik ayni olacak ve merak etmyn apple ye bise olmaz bi iphone 5 le mi batacak adamlar dunyanin en pahali ismine sahip bir mac kasasi 17 bin tl ye d var 7 bin tl yede yanlis dusunuyosunuz bence

• www.gold.com.tr/urunlisteleme.aspx?urungrupid=54211&sayfano=1&kbilesen_id=1528649

128gb'lık telefon? :D
  • Kim ne derse desin HUAWEİ dermişim. bekliyoruz elmayı nasıl birşey olacak.

• 4s büyütüp alın yeni iphone diyeceklerse söverim... çok farklı bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.