Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: satellist

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

Şu özellik gelse bari

Yeni iPhone Geliyor

Bu özellik gelse zaten son nokta olur bence

Yok ya yapamazlar hologram

hologram klavye teknolojisi var hatta satılıyor böyle cihazlar ama telefona entegre edilirse olay olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

Orijinalden alıntı: GANGNAM STYLE

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

eğer düşüş çok fazla olursa iphone4 almayı düşünüyorum ben de max 750 lira falan verebilirim ama

+1

+1

+1 Bizim için Ip 4 çıkıyor

sıfırı bulunmaz ama di mi ? ya da bulunur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Şu özellik gelse bari

Yeni iPhone Geliyor

Bu özellik gelse zaten son nokta olur bence

Yok ya yapamazlar hologram

Aslında yapılabilir. İnternette bluetooth la bağlanılan hologram klavyeler var fiyatlarıda 100-300 arası değişiyor. Ki boylarıda kibrit kutusu kadar birşey. Telefona koyacak kadar ufaltabilirlerse (Ki eminim ufaltabileceklerine) telefonlara eklenebilir. Ama zaten telefonlar incecikken, yerden kazanmaya çalışırlarken böyle bi özellik ekleyip yer kaplamaya değer mi orası tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: O T T O M A N

bu etkinliği canlı izleyebileceğimiz bir yer var mı?

apple lansmanlarını halka kapalı yapıyor izleyemezsin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

şuraya yazıyorum ekran 4'' olacak.tasarım iphone 4 ile aynı olacak.ekran daha cok boyuna uzayacak.4 çekirdekli bir işlemci bulunacak.8mp kamerada her zamanki gibi iyileştirmeler yapılacak lensler değiştirilecek.ios 6 nın final sürümü yayınlanacak.getirdiği yeniliklerden bahsedilecek.cihazın android cihazlara attığı farklar sinevizyona yansıtılacak(ne kadar doğru tartışılır).yine isim verilmeden s3 ile ayaküstü bir karşılaştırma yapılacak.fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak.tüm bu söylediklerime rağmen bu akşamı merak ediyor ve iple çekiyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.gecenin sürprizi bana göre yeni bir ipod touch ile olur ancak.

Katılıyorum hocam büyük hayal kırıklıkları yaşıycak izleyenler

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: furkanaykac

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

eger yeni iphone olucaksa iphone 4S fiyatlarinda dusus olucaktir diye dusunuyorum

eğer düşüş çok fazla olursa iphone4 almayı düşünüyorum ben de max 750 lira falan verebilirim ama

+1

+1

+1 Bizim için Ip 4 çıkıyor

sıfırı bulunmaz ama di mi ? ya da bulunur mu ?

telefoncularda bulunur.

• Canlı yayını nereden nasıl izleyebiliriz?
  • quote:

iphone ile wonderin degil s3 ün dokunmatigini karsilastir bence.resmen ben basmadan algiliyor alet.artik iphone un dokunmatiginin bir artisi kalmadi kabullenin.bi zahmet kapali bi sistemde akici calisiversin.o yuzden bu kaliplasmis seyleri yazip durmayin artik.eline s3 almamis adamlar atiyor tutuyor.o yuzden geciniz efendim gecinizzzzzzzzz

Efendi efendi :) yazımın tamamını okumadığınız çok belli oluyor.

1- ben wonderi yazarken yazılım olarak eleştirdim. dokunmatiği ile ilgili bir karşılaştırma yapmadım... ki hem wonder da kapasif değil mi?? (net bilmiyorum olmayabilirde)

2- "eline s3 almamış adamlar atıyor tutuyor." cümleniz talihsiz bir cümle olmuş çünkü yazımın bir bölümünde kullandığımı belirtip eleştiri yaptım. (yazımın tamamını okumadığınız buradan belli oluyor. ya tam okuyup cevap verin yada okumayacaksanız alıntı yapıp cevap yazmayın)

@Angelica

sizin tercihiniz ne ise ona saygı duyarım. apple stratejisi hakkında size çoğunlukla katılıyorum. ama dediğim faktörler de önemli tercih sebebpleridir.

iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut

quote:

şuraya yazıyorum ekran 4'' olacak.tasarım iphone 4 ile aynı olacak.ekran daha cok boyuna uzayacak.4 çekirdekli bir işlemci bulunacak.8mp kamerada her zamanki gibi iyileştirmeler yapılacak lensler değiştirilecek.ios 6 nın final sürümü yayınlanacak.getirdiği yeniliklerden bahsedilecek.cihazın android cihazlara attığı farklar sinevizyona yansıtılacak(ne kadar doğru tartışılır).yine isim verilmeden s3 ile ayaküstü bir karşılaştırma yapılacak.fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak.tüm bu söylediklerime rağmen bu akşamı merak ediyor ve iple çekiyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.gecenin sürprizi bana göre yeni bir ipod touch ile olur ancak.

Katılıyorum hocam büyük hayal kırıklıkları yaşıycak izleyenler

ipod touch 5. nesil çıkmasını 4 gözle bekliyorum

• İsin kötü tarafı her gün yeni bir iphone çıkıyor ve birileri her çıktıgında bu aletleri alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Bu resimler fake fotomontaj her iki resimdede baş parmak ve arkasindaki yeşil yaprağın telefonla olan konumuna dikkat edin ya hiçmi kıpırdamadı senin elin bu iki farklı poz çekilirken sahte olduğu buradan belli

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

Canlı yayını nereden nasıl izleyebiliriz?

apple lansmanlarını halka kapalı yapıyor izleyemezsin yani.
  • Gold siteye ürünü koymuş şaka mı bu?

http://www.gold.com.tr/U205435/Iphone-5-64-GB-Siyah-Cep-Telefonu
  • Canlı yayın saat 20:00 de bu başlıkta olacak arkadaşlar ilk mesajı okuyun.
  • quote:

Şu özellik gelse bari

Yeni iPhone Geliyor

Özellik iyi de sağlam şarj yer olsa da .
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Gold siteye ürünü koymuş şaka mı bu?

http://www.gold.com.tr/U205435/Iphone-5-64-GB-Siyah-Cep-Telefonu

bu gold bi harika dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

iOS 6'da youtube yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Gerçekten devrim yaratacak birşeyler (Fake videolardaki parmak izi güzel olabilir, şu ana kadar cep telefonlarında bulunmamış birşey) gelmedikten sonra, ki yazılımsal olarak zaten herşey ortada IOS6 ;

Siri'ye Türkçe desteği yok(40 takla atıyoruz Türkçe kullanalım diye JB vs..),
    Bluetooth'u ses dışında kullanamamak (Dosya aktarımı yok istersen Bluetooth 15.0 teknolojisini kullan),
    Navigasyon Türkiyede doğru düzgün çalışmıyor..
    iTunes dışında Dosya transferi yapamıyoruz.(Orjinal birşey yapılabilir, IOS'un boyutunu bizim belirlediğimiz ayrılmış bir bölümü olabilir orada dosyalarımızı depolayıp müzik yada foto kitaplığına aktarabilmeliyiz, iTools-Phone Drive gibi zerzavatlarla uğraşmamış oluruz.)

Saysam daha neler çıkacak kim bilir..

Sen ne kullanıyorsun derseniz iki adet iPhone kullanıyorum. Ama bu tarz eksiklikler benim gibi bir çok kullanıcı için büyük sorun.

Umarım Apple bizi şaşırtır..

Parmak izi gelmemesi iyi olur. Çünkü büyük güvenlik açığı oluşur. Parmak izimizi bulması için hafızada tutması gerekir. E parmak izi de en önemli güvenlik tanımlamalarından birisi.

Ki parmak izi gelirse zaten benzer bi dünya uygulama çıkar. Ve hepsi arka planda parmak izlerimizi çalabilir. Bilinçsiz her gördüğünü yükleyen kullanıcı çok çünkü.

Siri'de türkçe olmaması büyük eksiklik. iphone 5 de geleceğini düşünmüyorum belki 6 da gelir :)

İtunes'den vazgeçeceğini de düşünmüyorum. Zİra biz türkler her ne kadar tüm şarkıları korsan indirsekte apple in büyük bi gelirini sattışı şarkılar oluşturuyor :)

• otlansın yorumumu yazarım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.