Şimdi Ara

Yeni iPhone Geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.994
Cevap
38
Favori
138.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

Şu özellik gelse bari

Yeni iPhone Geliyor

Bu özellik gelse zaten son nokta olur bence

Yok ya yapamazlar hologram

• Şu ilk sayfada verilen resimdeki gibi çıkacak telefon %99, iphone cular hala "hayır o olamaz, akşamı bekleyip görün bakın süper birşey olacak" diye kendilerini kandırıyorlar sadece.

Olacak şeyler belli; geliştirilmiş pil, kamera, ekran boyutu, işlemci...vb
  • Her zaman olağan şeyler olucak, samsung s3'ü ezmek için iphone 5 cıkacak 2-3 yeni özellikle bunu gören samsung apple'i ezmek için bu duruma 2-3 tane ekliycek seneye s4 cıkacak bunu gören apple 2-3 şey üstüne koycak iphone 6 cıkıcak bunu gören samsung.. bu böle uzayıp gidecek bizde paraları onların kapışmalarına harcıcaz.. :)
  • S3'ü ucuzlatsa bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerçevesi çok ince 4'' hem en hem boyu değişirse şekli güzel birşeye benzer
  • Nereden takip edeceğiz?

Hiç mi bilen yok?

• Yeni iPhone Geliyor

Yine her zamanki gibi 2.5 milyara satacaklar overrated.
  • 6 saatten daha az bir zaman kaldı
  • lansmanı canlı yayınlayan kanal var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Şu ilk sayfada verilen resimdeki gibi çıkacak telefon %99, iphone cular hala "hayır o olamaz, akşamı bekleyip görün bakın süper birşey olacak" diye kendilerini kandırıyorlar sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: Tromodor

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor
    ÖLÇÜLER TUTMAMIŞ

• bu sene lütfen kırk tane başlık açılmasın yönetici arkadaşlar el atsın bu işe...

• Şuanda S3 almayı düşünüyorum bakalım bu akşam beni etkileyecek mi New iPhone? Eğer beni etkilemeyi başarırsa büyük başarı yakalamış demektir çünkü büyük bi antipatim var Apple karşı bakalım bunu yıkabilecekler mi?

Ayrıca canlı yayın dediğiniz canlı anlatım şeklinde mi olacak yoksa 1e1 canlı yayın şeklinde mi olacak?

• Gold nasıl bu kadar emin?

iPhone 5
  • Beklenen an geldi kosun iphone 5 alin

• Beklemedeyiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Şu ilk sayfada verilen resimdeki gibi çıkacak telefon %99, iphone cular hala "hayır o olamaz, akşamı bekleyip görün bakın süper birşey olacak" diye kendilerini kandırıyorlar sadece.

quote:

quote:

Attıgımız mesajlar nereye gitti

Bu arada pc ortamında hazırlanmıs geçek iPhone 5 resimleri:

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor

Yeni iPhone Geliyor
    ÖLÇÜLER TUTMAMIŞ

Ve bu arkadaslar eger yeni iPhone bu tasarıma sahip olursa daha da iPhone almam dediler bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Tamam Apple'ı sevmeyebilirsiniz ama nedir bu Apple düşmanlığı anlamıyorum ki.. Parası olan cihazı seven alır arkadaş. Kimse bu konuyla ilgili yorum yapamaz ki.. Bence Apple'ı kötülemeyi bırakın.. Çünkü Apple zorla kimseye birşey aldırmıyor. Bizler kendi isteğimizle gidip alıyoruz.. Sizler Android ile mutluysanız ona da saygı duyarız..

• quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıMilkShake

şuraya yazıyorum ekran 4'' olacak.tasarım iphone 4 ile aynı olacak.ekran daha cok boyuna uzayacak.4 çekirdekli bir işlemci bulunacak.8mp kamerada her zamanki gibi iyileştirmeler yapılacak lensler değiştirilecek.ios 6 nın final sürümü yayınlanacak.getirdiği yeniliklerden bahsedilecek.cihazın android cihazlara attığı farklar sinevizyona yansıtılacak(ne kadar doğru tartışılır).yine isim verilmeden s3 ile ayaküstü bir karşılaştırma yapılacak.fiyatlar ekrana geldiğinde yine forumda iphone bedavamı altında free yazıyor diyenler olacak.tüm bu söylediklerime rağmen bu akşamı merak ediyor ve iple çekiyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız.gecenin sürprizi bana göre yeni bir ipod touch ile olur ancak.

İyi de millet bunlar için beklemiyor ki. Dediklerinin hepsine katılıyorum.

-Ekranın 4" olacağını artık sokaktaki çocuk bile biliyor. Üretilen ekranlar öyle çünkü. Bu zaten kesinleşmiş bilgi gibi birşey.
    -İos 6 zaten %100 belli. Tel çıkınca ios 6 beta falan olacak hali yok.
    -Okumayı sevmeyen bi millet olarak, amerikada 99$mış iphone vb. diyen bi dünya insan çıkacak :) Buda her sene çıkan olay.

Belli olmayanlar: Kamera mp olarak aynı kalıp lens vb. değişip gelişecek veya kamera mp olarak artırılıp lens vb. değiştirip iyileştirilecek. Bu ikisinden biri olacak.
    Sonradan eklenmiş özellikler vb.

Ama katılmadığım yerler; hiç değişiklik olmasa bile dünyanın gözünün üstünde olduğu en büyük 2 tel üreticisinden biri(samsungla beraber). E herkes haliyle merak ediyor ve öğrenmek istiyor. Çok dandik birşey bile çıkacak olsa yine de iple çekiyoruz. S3 çıkmadan önce de -ne kadar iyi olursa olsun almayaktım applecıyım- bi an önce çıksa da görsek, ne zaman çıkıyor ne eklenecek vb. diye sabah akşam takip ediyordum S3 ü.

• bu etkinliği canlı izleyebileceğimiz bir yer var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

adam gibi bi yenilik gelmezse appe baya bi düşüş yaşıcak diye düşünüyorum.artık ' yok canım daha neler ' dedirticek bişiler lazım. yoksa bu gidişhattın sonu kötü.sadece yeni işlemci yeni grafik daha iyi camera ile olmucak bu iş.saglam bi yenilik lazım diye düşünüyorum

Bence öyle saglam bir yenilik olmayacak. Ha umarım olur, olması tüm teknoloji dünyası acısından daha iyi ama yapmayacak Apple..

Yada yapsada bir ton ıvır zıvırla doldurcak telefonu. Her ıvır zıvıra da görkemli isimler takacak. Sona da millet "vaaay özellige bak, kim ne derse desin Apple" diyecek.

bilmiyorum eger bu sefer saglam bişi cıkmazsa zaten steve jobs da öldü.iyce kan kaybeder bunlar.hisseler falan alt üst olur.senelerden beri zaten aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyorlar.o kadarda farklı bişi göremedik. ben 3gs kullanıyorum tamam 4 ve 4s iyi telefonlar ama oyle aman aman bi üstünlük göremeiyorum ben telefonu değiştirmek için. siri var ama türkçe anlamadıgı için kullanışlı olmaz benim için. 3gs zaten işimi görüyo.neyi eksik ki bana yeni bi telefon aldırabilmesi için hakketten iyi bişi cıkarması lazım.yoksa bu telefon açılmayana dek kullanırım ben bunu.

Bak işte sen bilinçli Apple kullanıcılarındansın. iPhone kelimesinin devamında yapılan en ufak bir harf veya rakam değişikliginde gidip o yeni iPhone u almak için sıraya girenlerden degilsin

Ama merak etme Apple saf insanlarımızı cok güzel düşürdü ağına. Yeni cıkan iPhone un 4S den hiçbir farkı olmasa sadece atıyorum kasa rengi farklı olsa bile gidip alırlar. Maksat yeni iPhone kullanıyor olmak

iPhone 4s'i sadece işlemci,retina ekran ve kamera için alacağım mesela.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.